![]() Menü ve Arayüzler : %100 Alt Yazılar : %100 Test : %100 ÇEVİREN: Taner Saydam TEKRAR ÇEVİREN: spiderh (spider-pro) Daha önce "Taner Saydam" ın Türkçe yaması forumda paylaşılmıştı. Bu çeviri oldukça kötü durumda idi ve de çeviriler genellikle yanlıştı. Bu yüzden pek çok yerini baştan çevirmek zorunda kaldım, çevrilmeyen kısımları da çevirdim. Buna rağmen eksik kalan yerler ya da ufak hatalar oldu ise kusura bakmayın. Keyifli oyunlar dilerim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YAMA LİNKİ VE ANLATIMI: İndirdiğiniz ZIP dosyasını oyunun ana klasörüne açın ve değiştirme sorusuna "Evet" deyin. Yamayı çalıştırmak için dili değiştirmeniz gerekiyor. EĞER OYUNU İLK KEZ AÇIYORSANIZ DİLİ FRANSIZCA SEÇİN. YOK DAHA ÖNCE AÇTIYSANIZ, Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları görünür yapın, sonra "C:\Users\Taner\AppData\Roaming\LucasArts\The Secret of Monkey Island Special Edition" klasörü altındaki "Settings.ini" nin içini açıp "language=0" yazan yerdeki rakamı "1" ile değiştirin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider-pro -- 29 Mart 2025; 21:36:40 > |
The Secret of Monkey Island Special Edition Türkçe Yama

-
-
Merhaba elinize sağlık çok güzel bir iş yapmışsınız .Sizden ricam serinin diğer oyunları içinde güncel çeviri yapabilir misiniz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler düzenleme için. En kısa sürede deneyeceğim.
-
Monkey island 2 ve 3'ün çevirisini zaten birisi çok profesyonel bir şekilde yapmıştı. Forumda arayarak bulabilirsiniz. Bence Full Throttle remastered ve Day of the Tentacle remastered gibi diğer kült adventure oyunlarına odaklanmak daha faydalı olacaktır.
-
Olur hocam şimdiden elinize kolunuza sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Diğer oyunları ben de henüz oynamadım. 2. oyunun çevirisi var diye biliyorum, ama kalitesi hakkında bir bilgim yok.
-
Var hocam. Zeragorn 2. ve 3. oyunu baya emek harcayarak çevirmişti. Herkesden de tam not almıştı baya kaliteli çeviriler. Zaten çok uzun sürede çevirmişti. Ufak tefek düzenlemeler gerekiyorsa da kendisinin razı olacağını da sanmıyorum başkasının düzenleme yapmasına.
Vakit harcayacaksanız dediğim gibi Day of the Tentacle veya Full Throttle için harcamanız hepimiz için daha uygun olacaktır hatta mükemmel olur çok da seviniriz bu iki oyundan birine çeviri gelirse. Kimse girişmedi daha önce :) Keşke yapsanız :) Day of the tentacle remastered ve Full Throttle Remastered olarak yenilenmiş versiyonları mevcut. İkisi de mükemmel adventure oyunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VivaZ -- 2 Nisan 2025; 11:47:46 > -
Bir gün oynamak nasip olursa ve zamanım olursa olabilir. Henüz o oyunları oynamış değilim maalesef.
Ama gelirse ilerde bir gün Indiana Jones adventure oyunlarına Türkçe çeviri gelebilir sanırım, onları oynama niyetim var çünkü.
-
Eğer Monkey island serisi gibi adventure oyunlarını seviyorsanız ve bu saydığım iki oyunu oynamamışsanız eğer gerçekten çok şanslısınız. İkisi de Monkey island gibi Lucas Arts yapımı efsane adventure oyunlarındandır. Yine çok şanslıyız ki Day of the tentaclenin de, Full Throttlenin de remastered versiyonları mevcut. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
-
Benim Steam kütüphanemde neredeyse tüm point & click oyunları mevcut. Bu oyunlar bizim çocukluğumuzun oyunları, hepsini bilirim, ama o zamanlar İngilizce bilmediğimiz için oynamak nasip olmamıştı, oynadıklarımızı da anlamadan oynamaya çalışmıştık zamanında. Bugün de zaman bulmakta zorlanıyoruz, zaman bulsak da bazen kafa kaldırmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X