TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ?
-
-
Yazık olacak cihazların içinden geçecekler ve zaten sorunlu iss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu süperbox için flndır
-
Yeni Wifi 6 routere benziyor. Bana kalırsa Archer AX53 üstüne giydirilmiş gibime geldi.
www.tp-link.comAX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Routerhttps://www.tp-link.com/my/home-networking/wifi-router/archer-ax53/#specifications
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 7 Mart 2023; 2:16:21 > -
fiber aboneleri için wan girişli router sanırım, gpon ont ile kullanılıyor.
-
güzel cihaza benziyor. mesh için planlıyor olmalılar. iyi fikir.
-
Huawei nin mesh sistemini getirtemeyince tplink in onemesh sistemine geçmek için tplink e zıplamışlar gibi. Şuanki sistemlerinde mesh in biri istasyona gidiyordu artık ikisi de uydu olarak çalışabilir. EX510v gibi dual core 1ghz değildir umarım işlemcisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var mı bir gelişme, superonline çıkardı mı?
-
iptal oldu sanırım sitelerinden çekmişler ürünü
-
Bu modemi bağladılar. Nasıldır bu cihaz sorun çıkartıyor mu?
Hocam modemin görüntülerini paylaşma şansınız var mıydı ?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu modemi nasıl alabiliriz isteyince veriyolarmı ?
-
Bu cihazı alıp ne yapacaksınız beklentiniz nedir
ürünün yazılım arayüzünü paylaşsınlar görelim birkaç resim
ürünün boyutu şekli vs sizleri yanıltmasın içi aynıdır
diğer ürünlere göre Wi-Fi 5 veya 6 vs gibi farklar vardır önemli olarak yazılım olarak ise kullanıcıya sunduğu bir şey yoktur ciddi anlamda sonuçta bu tür ürünler kısıtlı geliyor tak bağlan kullan şeklinde :)
ayrıca kullanıcıdan para alıyorlardır para vermeye değmez değerinden para fazla alırlar hadi bunu geçtim bu ürünlere para vereceğime keenetic gibi ürün alırım daha iyi ki ben böyle yapıyorum :)
kullanıcı adı ve şifre öğrenme konusu ise keenetic ile 30 saniye :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 16 Mayıs 2024; 23:20:25 >
Yeni bağlantı yapan müşterilere bu cihazdan verdiklerini söylediler: Ben Huawei cihaz bağlayacaklarsa kabul etmeyeceğimi söylemiştim bağlantıya gelmeden önce:
Daha önceki router Huawei markaydı sinyal güçlendirici kullanıyordum diğer oda için bunda sinyal güçlendiriciye gerek kalmadı: Balkonda bile çekiyor wifi:
Cihaz güzel görünüyor hocam.
Ax3000 voip özellikli. Bu özellikli routerlar çekim ve erişim adına çok sorunu çözeceğini düşünüyorum.
Bende ax1800 zte var, yakında taahhüt bitiyor. Bundan istesem mi diye düşünüyorum.
Güle güle kullanın.
https://service-provider.tp-link.com/wifi-router/ex530v/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29C27E2E8 -- 17 Mayıs 2024; 0:45:47 >
Arkadaşlar merhaba. Hayatımda ilk defa fiber internet kullanacağım, yeni taşındığım lokasyonda sadece yeni binalarda Turkcell Superonline fiber mevcut. Bende 1000 mbit aboneliği yaptım. Bugün bana kapalı kutu bu cihazdan (TP-Link EX530v) getirdiler. Yanında Nokia ONT cihazı sanırım, onu bağladılar. iPhone 14 ile kurulum ekibinin yanında yaptığım ilk teste 300-400 mbit arası bir test aldım fakat ilgili arkadaşlar modeme 1000 mbit geldiğini ve bu hızı alabileceğimi söylediler. Acaba bu modemin yapılandırma ayarlarını yapabilirmiyim? Birde bir başka fiber modem temin ettiğim taktirde bu superonline internetini kullanabilirmiyim? Ayrıca taahhüt ettikleri hızları alamadığım taktirde nasıl bir yol izleyebilirim?
-
mesele verdikleri hızı almak veya alamamak değil söz konusu superonline olduğunda :)
superonline çöp speedtest yaparsan uçtuğunu kaçtığını görürsün iş oyun steam yurtdışı vb kullanımlarda patladığını görürsün sorun yaşadığını görürsün şikayetvara veya buradaki veya diğer forumlara bakarsan veya x deki turkcell superonline hesabının altına gelen şikayetlere bakarsan görürsün
10 kişiden 3 ü memnun 2 i youtube dan video izliyor instagramdan bir şey paylaşıyor veya speedtest yapıp uçtuğunu kaçtığını görünce memnunum diyor diğer 1 i ise farkında değil sorunların :)
çok fazla engel sansür vs uyguladığı için yan etkileri çok oluyor olumsuz anlamda
inş ben yanılırım memnun olursun
-
hocam ben 100/20 yeni bağlattım bu modemden verdiler çekim gücü çok güzel ama dediğiniz gibi bunun dışında hiçbir özelliği yok daha doğrusu var ama suprronline gizlemiş modemde bufferbloat var her modemde olduğu gibi ama qos ayarı yok gizlemişler bazıları şifreyi alsam bile root menüsüne yazılım attıkları için erişemiyeceğimi söylüyor root menüsünde qos var ama root menüsüne nasıl gireceğimi bilmiyorum yeni modemde alamıyorum maddi sorunlar yüzünden
Hocam merhaba.
Wi-Fi üzerindeki hız açılan kanal, band değerine bağlı olarak ve tabi cihaza bağlı değişebilir.
Bende zte 3600 wifi6 modem ile kablolu ve kablosuz 930 gibi değer alıyorum.
Çağrı merkezine ulaşın, 5ghz bandını ayırmayı deneyin. Bir de kablolu imkan varsa kontrol edersiniz. 8502220222
Kablosuz olarak Android telefon ile aldığım değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Az önce vodafone netten packet losslardan bezdiğim için superonline geçiş yaptım. Aynı altyapı olduğu için sorunların devam edeceğinden korkmuştum. Ama packet loss bıçak gibi kesildi. Ve böylecede vodafone net'in ISP kaynaklı packet loss a sebep olduğu altyapımla alakalı olmadığı kesinleşti. Banada bu routerdan getirdiler. Huawei çöp routerlarından sonra bence ilaç gibi router. Mesh ağınız varsa eklersiniz temiz olur. Bende halihazırda TP-Link deco x95 üst seviye mesh destekli router olduğu için id pass'ımı bilindik yöntemlerle elde edip x95 decomu ana router olarak ayarladım. Belki bu getirdikleri Ex530v odaların birine koyup mesh ağına eklerim. 4. deco ünitesi gibi çalışır(denemedim ama mesh desteği olduğu için olacağını düşünüyorum). Bu arada merak ettiğim bir şey var. Kendi routerime id pass girdim fakat MAC adresini klonlamadım ama internet geldi direk. Artık mac kontrolü yapmıyor mu SUPERONLINE ? |
Benzer içerikler
- h&d ne1611c modem
- 192 l.168.1.1
- tp link vx220-g2u
- superbox kota sorgulama
- zyxel dx3300-t1
- jitter nedir
- modem kurulumu
- wifi sinyal güçlendirici
- firmware nedir
- en iyi modem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X