Şimdi Ara

TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
8
Favori
13.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agient uygulamasına bende giremiyorum "kararsız ag daha sonra tekrar deneyiniz" diye uyarı veriyor. çözümü bilen varmı. Aginet uygulamasına girdiğimiz şifre modem arayüz şifresi mi yok lan şifresi mi acaba. yada süperonline mi engelledi aginet uygulamasını

• İlk kurulumda Zte h3600 takmışlardı.Hız düşüklüğü vardı.Dün gelip TP-LINK EX530v takdılar hız arttı.Güzel router beğendim.

TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ?

• lsengul kullanıcısına yanıt

Moden arayüzü için Web tarayıcıyı açınız ve adres çubuğuna cihazın IP adresini yazınız (varsayılan olarak 192.168.1.1). Enter'a basınız. Kullanıcı adı admin şifre superonline olması lazım.

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt
    Oradan girdim hocam amacım uzaktan kontrol Ama dediğim gibi bu uygulama üzerinden (aginet) giremedim
  • Kızımın iphone telefonu TP-LINK EX530v in kablosuz ağına dün bağlanıyordu ,bugün bağlanamaz oldu. Şifreyi doğru giriyoruz ama şifre yanlış diyor bağlanamıyor.Diğer android telefonlarda ,pc de vs sorun yok. 160 mhz yi 80 mhz ye çevirdim.Şifrelemeyi değiştirdim.Aklıma gelen bunlar ,iphonenin kanal seçme gibi bir özelliği varmı?Arkadaşlar sorun ne olabilir?Çözümü hakkında fikri olan varmı?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Wpa3 aes yi wpa2 aes olarak değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 27 Kasım 2024; 22:52:20 >
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Değiştirdim diye hatırlıyorum ama tekrar yaptım.Ama yine şifre yanlış diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Kasım 2024; 23:42:14 >
  • arkadaşlar 192.168.1.1'den modem içeriğine girebiliyorum ama aginet uygulamasından giremiyorum superonline müşteri hizmetlerini aradım tp-link müşteri hizmetleri ile irtibata geçin dedi mail attım bakalım nasıl bir dönüş yapacaklar

• lsengul kullanıcısına yanıt

Cevabi paylasirsan sevinirim

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

İphone 13 modemden kanal değiştirince aşağıdaki uyarıyı verdi.

Telefondan düzenleden ağı tüm silip şifre girince düzeldi.Bağlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 28 Kasım 2024; 0:35:9 >

• TP-LINK EX530v router salonda TP-LİNK AX3000 ARCHER AX53 Wİ-Fİ 6 router oturma odasında kablosuz olarak ağa bağlanmasını ve mevcut ağı genişletici olarak kullanmak istiyorum.1000 mbps hızımı olabildiğince yüksek hızlarda kablosuz olarak evin her tarafında kullanmak istiyorum.

TP-LİNK AX3000 ARCHER AX53 Wİ-Fİ 6 routerde aşağıdaki gibi modlar varma hiç biri ile yapamadım.Diğer kullandığım routerlerdeki gibi kablosuz ağı tarama menüsü çıkmıyor. Uğraşırken 1 kez oldu, mesh veya wps ile bağlandı.İnternet geldi.Ama hız düşük gelince sıfırladım.Bir daha yapamadım.

TP-LINK EX530v de mesh diye bir bölüm var.Burdan AX53 routeri kablosuz olarak bulup bağlantı kurabilirmiyim?

TP-LİNK AX3000 ARCHER AX53 de de EASYMESH diye bir bölüm var burdan da yapılabiliyorsa oda olur?

Bu konuda yardıma ihtiyacım var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 28 Kasım 2024; 8:59:14 >

• Mesh için iki cihazın da easymesh destekliyor olması lazım. İkinci cihazın AP modunda olması lazım

• Zwandar kullanıcısına yanıt

Cihazın biri mesh diğeri easymesh destekli olmuyor sanırım.Wps ile eşleşti oda pek sağlıklı olmadı.Hız düşük çıktı.

• Merhaba. Dün TP-LINK EX530v kurulumu yapıldı. Kurulumu yapan personele wifi adı ve şifresini değiştireceğimi söylediğimde, değiştirmeyin, değiştirince sorun çıkan performans kaybı yaşayan olmuş şeklinde söylemleri oldu. Kendilerine de mantıksız gelmiş ama tavsiye etmediler. Böyle bir sorunla karşılaşan yada duyan oldu mu acaba?
  • Vita Es Muorte kullanıcısına yanıt

Ben arayüze girip değiştirdim sorun olmadı.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam hurafe çıktı :)

• arkadaşlar tp-link ile de superonline ile de görüştüm aginet uygulamasına güvenlik nedeniyle bağlanmasına izin verilmiyormuş bilginiz olsun

• arkadaşlar vpn nasıl ekleyebilirim anlatım yapan bir link vb varmı? teşekkürederim

• Arkadaşlar ip sabitlemeyi yapabildiniz mi? Openvpn üzerinden uzaktan erişim yapabiliyoruz modeme fakat ip değiştiği için her seferinde dosya oluşturmak gerekiyor teşekkürler
  • arkadaşlar huawei HG8245X6-10 var bende bu cihazı talep etmek istiyorum. Her ikisini de kullanmış olan var mı? Huawei çok iyi çekmiyor uç odalarda. değiştirirsem fark yaşar mıyım?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.