Tam otomatik kahve makinesi tavsiye
Merhaba arkadaşlar çok yorum var geriye doğru baktım ama mantıklı bulamadım buradan size danışmak istedim marka fark etmez sanırım barı yüksek olsun süt haznesi temizlik vb kullanım hakkında bilgim yok çok kahve seçeneği sunan memnun olduğunuz marka ve model tam otomatik kahve makinası önerebilirmisiniz? teşekkürederim
Yunan adaları Cruise turları hk.
Merhaba arkadaşlar iki kişi Çeşme yada Kuşadası kalkışı olan 3 günlük Yunan adaları Cruise turu düşünüyoruz aramızda giden oldu mu? tavsiye edermisiniz? durduğu adalarda gezmenin dışında denize de girmek istiyoruz plajlar limanlara uzak mı? oluyor bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
|
Bim Emin dilimlenmiş sucuk hk.
|
|
Merhaba arkadaşlar Uludağ'a aracımla gitmek için kar lastiği satın alayım diyorum sadece kar lastiği yeterli mi? zincir'in de takılı olması gerekiyor mu? teşekkürler
Paris Benelux turu destek
|
Merhaba arkadaşlar;
Superonline fiber internet kullanıyorum Superonline'ın verdiği Huawei 255s modeminin çekim gücü ve internet performansı çok iyi değil bu nedenle router satın almak istiyorum
Xiaomi Mi Router AX1800 - Huawei Wi-Fi AX3 hangisi sizce daha iyi tercih olur
değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürederim
Accent Blue Hakkında Bilgi Almak Istiyorum
Merhaba arkadaşlar düşük km dizel otomatik Hyundai Blue satın almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir? kronik sorunu vb varmı? bundan önce Corsa kullanıyordum bagaj küçük olduğu için ve paramın yetmesi açısından Hyundai Blue tercih etmeyi düşünüyorum değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Corsa D Baskı balata değişimi hk.
Merhaba arkadaşlar Corsa 2009 1.2 Easytronic benzinli aracımın baskı balatasını değişticem Luk Marka baskı balata - 3 Lt otomatik şanzıman yağı - GM marka Debriyaj bilyası aldım
Her zaman gittiğim bir usta var her arabaya bakıyor fakat internette birisi yazmış Easytronic araçlarda baskı balata değişimlerinde Debiyaj bilyası havası ve Cihaz bağlanıp programlama yapılması gerekli diye bu doğru mu? benim gittiğim ustada cihaz yok farklı bir servise mi? gitmeliyim size danışmak istedim
teşekkürler
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.385
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 79.073 (Bu ay: 1.424)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar