Merhaba arkadaşlar çok yorum var geriye doğru baktım ama mantıklı bulamadım buradan size danışmak istedim marka fark etmez sanırım barı yüksek olsun süt haznesi temizlik vb kullanım hakkında bilgim yok çok kahve seçeneği sunan memnun olduğunuz marka ve model tam otomatik kahve makinası önerebilirmisiniz? teşekkürederim |
Tam otomatik kahve makinesi tavsiye
-
-
Hocam selam ben delonghi mag plus alfım 25lere geldi taksitle çok memnunum. Öğütücü metal Seramik değil. WiFi Bluetooth yok ama çok da aramıyorum memnunum. Süt haznesi var hiç kullanmadımZ kendi filtresi vs var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yaz, Arçelik Imperium Barista modelini aldım, 6000 liraya. Şimdilerde 4500-5500 lira aralığında... Yarı otomatik. Latte, Capuccino, Americano,... hepsini yapıyor, toplam 6 çeşit kahve. Çekilmiş espressoyu hazneye koyup, tuşa basıyorsunuz, sonuç mükemmel, süt köpürtmesi, içeceğin sıcaklığı mükemmel. Yetiyor eşimle bana. Temizliği de kolay. Eğer öyle profesyonel algınız yoksa, yeter de artar bile. EM3353 kod numarası. Philips, Siemens alacaksın da kuş mu ötecek sanki? Temizliği, bakımı, yağlaması, cartı curtu... 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 1 Aralık 2024; 14:36:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinizde bir espresso olduktan sonra tüm kahve çeşitlerini kendi damak tadınıza göre elle ince ayarla hazırlayabilirsiniz, kalan bütçenizi de kaliteli çekirdekler almak için kullanabilirsiniz. Çoğu kişi makineye 30k-40k verip kilosu 200-300 liralık kahve çekirdekleri kullanıyorlar. Direkt makine önerisi veremiyorum ama çelik öğütücülü, çelik demleme üniteli(philips modelleri seramik öğütücülü ve plastik demleme üniteli en kaliteli çekirdeği bile düşük lezzet ile hazırlamakta) herhangi bir model işinizi görecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wasserman sklep internetowyDELONGHI Dinamica Espresso Machine ECAM 350.50.Bhttps://www.wasserman.eu/en/p/delonghi-dinamica-espresso-machine-ecam-35050b-865384
2 sene evvel Malmö’ den 9000₺’ ye satın almıştım…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam merak edip fiyatına bakayım dedim, 6 küsür altına göremedim. Nerede 4.5-5.5 aralığında görmüştün paylaşabilir misin?
-
Hocam, geçen Kasım 11.11 indirimlerinde ve Kasım sonundaki Black Friday adı altındaki indirimlerde n11'de 5300 TL idi. Şimdi bindir-indir yapmak için sözde fiyat arttırmışlar. Amaç, yılbaşı indirimlerinde "Bakın, indirim yaptık." demek. 😊 Yılbaşı indirimlerini bekleyebilirsiniz. Yine düşecek büyük ihtimalle. Ben, Asil Ev Aletleri firmasından almıştım, Arçelik yetkili bayiisi, internet siteleri de var ama şu anda baktım, 8300 yazmışlar. Bu kadar etmez yahu! 😀
Benim tecrübe ettiğim, kahve öğütücüsü ve iç mekanizma kalitesi olarak olarak De'Longhi makineler rakiplerine göre çok iyi durumda. Ben giriş seviyesi makinesini son 7 yıldır kullanıyorum, günde ortalama 4 fincan kahve içiyoruz evde, tık demedi. Bizimkilerde daha üst seviye bir modeli, 10 küsür senedir çalışıyor, onlar da hiç sorun yaşamadı. Fakat çevremde Philips'lerle vs 2-3 sene sonunda sıkıntı yaşayan pek çok tanıdığım var.
Bol kahve yapan model konusunda ise pek yardımcı olamayacağım. Fakat markanın çok çeşitli modeli var, bütçenize göre seçim yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 4 Aralık 2024; 12:22:7 > -
Anladım hocam. Tahmin ettim kampanyalarda düşürdüklerini de, yine de emin olmak istedim. Kime ne fiyattan satabilirlerse işte. :)
-
Aynen hocam, bilsem, görür görmez paylaşırdım. Nasipse, aklımda bulunsun, indirime girer girmez mesajınızı alıntılayıp size de haber veririm inşallah, şayet iyi fiyattan indirime girerse, önümüzdeki indirim günlerinde. 😉👍🏻
Siz YouTube'dan,...vs. kullanım videolarını inceleyebilirsiniz. Çok memnunuz makineden. Özellikle, içeceğin sıcaklığı mükemmel seviyede. Bu tür cihazların en büyük sıkıntısı, genellikle içeceği tışır tışır(yani ağzınızı yakacak ölçüde sıcak) sunmaması...
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için. :)
Eve bir kahve makinesi alalım istiyoruz ilk kez. Henüz daha forumda detaylı araştırıp konuları okumadım ama anladığım kadarıyla Philips'i pek önermiyorlar ve seramik değil metal öğütücülü ve demlikli modeller öneriliyor. Belki başlangıç için kullandığınız model uygun fiyata güzel bir tercih olabilir diye sormuştum. Teşekkürler tekrardan, iyi forumlar. :)
-
Rica ederim, ne demek. 😊👍🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X