Açtığın sayfada kurumsal müşteri yazıyor. Yazık seninle iş yapacak adamlara. Sözleşmeleri dahi okumasını bilmiyorsun belli ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ? (3. sayfa)
-
-
Yeni SO üyeliğimde bana da bu cihazdan verdiler. Bu cihazda fiber şifresini öğrenebilen var mı? linux dan pppoe-server ile öğrenemedim.
Ekleme : Öğrenebildim. Güncel pppoe versiyonunda biraz değişmiş ayarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 1 Temmuz 2024; 13:46:48 > -
Nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz rica etsem aynı sorun bende de var.
-
Bu cihazın çekim gücü filan diğer wifi 6 lardan fark lı mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hem kolay olsun hem de hafif olsun diye lubuntu nun iso dosyasını indirdim. Bende vmware vardı. Oradan yeni bir makina oluşturdum. ISO dosyasıyla açtığında arayüzü gelecek.
-> Terminal'i aç
-> sudo -s
-> apt install pppoe
Kurulum bittikten sonra VMware de "network" adaptörünü "bridge" moduna al ve ethernetini göster.
-> nano /etc/ppp/options
içerisinde değiştirmen gerekenler
show-password (varsayılan hidden)
+pap (# i kaldır)
debug (# i kaldır)
login (# i kaldır)
logfile /var/log/pppoe-server.log (en alt satırın bir üstüne ekle)
Değişiklikleri kaydet.
-> touch /var/log/pppoe-server.log
-> chmod 0777 /var/log/pppoe-server.log
-> ip a
yaptıktan sonra ağ bağdaştırıcılarına bak. 1.si lo olması lazım diğeri de ens3 veya ens33 dür.
Kablonun bir ucunu tplink modeminin WAN portuna, diğerini de bilgisayarının etherhet portuna tak ve modemi aç.
-> pppoe-server -F -I ens33 -O /var/ppp/options
1-2 dk bekledikten sonra
-> cat /var/log/pppoe-server.log
dedikten sonra açılan ekranda gözükecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, biraz önce sol 1000 mbps bağlantım yapıldı. Tplink EX530v modem verdiler. Fakat 2.4ghz ile 5 ghz bir türlü ayıramadım menüden. Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
müşteri hizmetleri ayırıyor hocam ulaşın.
-
Eski modem de kendimiz yapabiliyorduk diye çok uğraştım bugün. Çok teşekkür ederim bilgi için
Bu modemi talep edebilirdim ama arkasında 3 tane lan var
-
yeni üye oldum bu modemi taktılar 50mb aldım bütün dairede net çekiyor
-
Hocam memnun musun zte h3600 verdiler ne kadar hız veriyor ping durumu nedir hangi sehir
Elinde ZTE H3600 bulunanların uğraşıp para verip bu cihazı almaya çalışmasına gerek yok. Ancak sorunlu Huawei cihazı olanların ZTE H3600 veya bu cihaza geçiş yapmaları birçok sorunu bertaraf etmelerini sağlar.
-
Dünyanın en iyi modemini taksanız çok bir şey değişmez Superonline nın kendisi çöp
Şimdi anlamayanlar veya farkında olmayanlar zamanlar anlar
Ya da buradan başlayabilirsiniz okuyup anlamak için
Superonline tüplü ferrari dan farkı yok
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler ont yi huawei taktılar sorunsuz şimdilik tabi günlük ping oynamaları olabiliyor daha detaylı test edemedim yeni taşınacağım eve gecmeden bağlattim
Ustad ben memnunum. Ama ben sadece YouTube ve paltformalrdan film izliyorum. Oyun yok ben de. Ping süresi 6-8 ms arası çıkıyor. İstanbul'dayım. Evin en uç noktasında da iyi çekiyor. Samsung note 20 ultra cep telefonumda hızın tamamını alıyorum.
Bende indirme yaparim film izler sosyal medyada gezerim extra bir şey yok zaten benim telefon yetmiyor 1x1 mimu var sadece
Bence size de yeter o zaman.
Bizim yeni abonelikte bu modemi (EX530v) taktılar. Ev büyük olduğu için 500 mbit olmasına rağmen bazı noktalarda wifi zayıflıyor. Mesh ile ağı genişletmek istiyorum ama hangi cihazı almalıyım. Şurada easymesh destekli liste var ama bazıları için Planlı demiş bazıları için dememiş.
https://www.tp-link.com/tr/easymesh/product-list/
OneMesh ile Easymesh farklı şeyler sanırım. Bilen biri varsa aydınlatabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemre95 -- 4 Ağustos 2024; 15:1:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Bana da bu modemi vermişlerdi birkaç ay önce fakat internet hızım berbat. FTTH sistem sözde 1 gbit fakat maalesef çok kötü. Modem'de sorun olabilir mi? Zira modem arayüzüne 192.168.1.1 adresine girince güvenli değil uyarısı veriyor, acaba modem ile ilgili bir sıkıntımı genel bir durum mu? Dediğim gibi zira FTTH normalde fakat çok ağır ve testlerde 400 mbit'i geçmiyor. Modem'de sorun olabilir mi? Ayrıca Tether uygulamasına ekleyemiyorum modemi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X