Şimdi Ara

TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
5
Favori
10.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu modemle mesh bağlantısı yapan oldumu re705x cihazıyla bir türlü mesh kurulumu yapamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 8 Ağustos 2024; 19:16:50 >
  • @y.C.g Ben de aynı şekilde şuan RE315 ile Mesh yapmaya çalışıyorum fakat çalışıyor gibi gözükse de ağlar arasında geçiş yapmıyor. Modemin kendi wifi çıkışı olmuyor, sadece RE315'de çıkış oluyor.

• alper3562 A kullanıcısına yanıt

re315le bağlantıyı nasıl yaptınız

• y.C.g kullanıcısına yanıt

Tp Link sitesinde detaylı rehberler bulunuyor. Ben ethernet mesh amaçlı almıştım fakat dediğim gibi her şeyi yaptım olmuyor bugün cihazın iadesini vereceğim

• Superonline subesine gittim, bu modemle Huawei'nin AX2 WS7001 modeli ile mesh kurabilieceğimi söyledi. Siparişi verdim yarın gelecek bakalım olacak mı?

Edit: Bu modem ile ayni wifi adi altinda kablosuz ağımı genişlettim. Ancak şöyle bir durum var. Bir odadan diğerine geçerken yakın olan modeme geçmesi hemen olmuyor, o arada kesintiler yaşanıyor. Sanırım benim yaptığım mesh değil sadece routerımın wifi adını ve şifresini modemle aynı yapmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemre95 -- 29 Ağustos 2024; 19:37:30 >
  • bu modemden takıldı bana 2.günü rootladım ;)

TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ?

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

Rootlama işlemini nasıl yapıyoruz acaba yardımcı olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfshnksk -- 3 Eylül 2024; 23:15:29 >
  • Mstfshnksk M kullanıcısına yanıt

özelden yazabilirsiniz

• enjoyquality E kullanıcısına yanıt

Güvenli değil uyarısı ve tether giriş hatası bende de aynı maalesef. Sanırım yazılımında bir sorun var.

• O kadar rezil bir modemki anlatamam bufferbloat çok kötü arayüz soyup soğana çevrilmiş kullanıcı kılavuzunda aginet ile kontrol yazıyor aginet uygulamasına girişi yasaklamışlar yazılım atmışlar console ile root aldım qos ayarı yapmak için ama qos ayarında sadece upload var tek başına upload hiçbir işe yaramıyor , tether uygulamasında yasaklamışlar anlayacağınız sözde WiFi 6 en yeni nesil ama tak çalıştırdan başka hiçbir özelliği yok rootla dns bile değişmiyor kendi modelimiz taktım çok garip bir şekilde ping yüksek ve bufferbloat arttı adamlar resmen kendi modelini kullandırmak için full kısıtlama yapmış

• Herkese iyi günler arkadaşlar. Başlıktaki modemi kullanıyorum. Abone olalı yaklaşık iki ay oldu şimdiye kadar hiçbir problemim yoktu. Wi-Fi Çekimi on numara bütün odalarda full çekiyor buraya kadar çok iyi. Ama iki gündür problem yaşıyorum burada da bu problemi yaşayan olduysa nasıl nasıl çözdüğünü anlatırsa sevinirim. Şöyleki Apple cihazlardan Sosyal medya üzerinden video izleyemiyoruz video donma oluyor daha sonra telefon üzerinden Wi-Fi’yi aç kapat yaptığımızda sorun düzeliyor ama birkaç dakika sonra gene oluyor çıldırmak üzereyim. Normal gezinti de donma olmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım modeme müdahale edeceğiz dediler bir kaç defa hemde bir türlü problem çözülmedi hatta anlattığım olayı anlamıyorlar bile. Ne yapmalıyım modemi değiştirmeye kadar gidecek iş gidip modem mi almalıyım çözülmüyor bu problem. Anladığım kadarıyla modem de kısıtlı hani güncelleyim diyorum güncelleme de yapmıyor hiçbiryerde dosyası yok şimdiden herkese iyi günler dilerim

• ZTE H267 kullanıyordum. Evde gpon'a gelen kabloda bir hasar meydana geldi. Ev içi tesisatı tamir ederlerken bu modemi taktılar. Daha önce bufferbloat testinde ortalama hep B alıyordum ve genelde ping 80-90 ms arasındaydı. Bu arkadaşla beraber ping 50 ms civarına inmiş oldu. ZTE çok eski bir modem olduğu için muhtemelen daha iyi bir sonuç aldım. Evde kablosuz için deco x50 kullanıyorum. Son firmware güncellemesi ile deco x50'ye easy mesh özelliği geldi. Bu modemde de easy mesh var belki bir ara deneyeceğim.

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba rootlama işini nasıl yaptınız acaba

• arkadaşlar Huawei 255s modemi bağlı şu an hem wifi6 olmasından hemde yeni nesil olmasından başlıktaki tp-link ex530 modemini talep etmek istiyorum sizce nasıl çekim gücü açınsında hız performans vs evim 110 m2 evin tam ortasına modem'i koymayı düşünüyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürederim

• lsengul kullanıcısına yanıt

Çekim gücü konusunda çok başarılı. İki ayrı modem kullandım bundan önce. İki modem de de uzak oda da çekim gücünde sorun oluyordu. Sinyalden kopma oluyordu. Sırf bu yüzden sinyal güçlendirici router almıştım. Ancak sinyal güçlendirici router ile uzak odadan bağlanabiliyordum. Bu modemle sinyal güçlendirici router u kullanmıyorum.

• Generaloberst11 kullanıcısına yanıt
    O zaman cok iyimis peki İnternet hızı nasıl test vs sonuçları desteğiniz için teşekkür ederim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 14 Kasım 2024; 12:11:50 >
  • lsengul kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.