hangi huawei modemi kullanıyordunuz daha önce? |
TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ? (6. sayfa)
-
-
Hocam aynı huawei HG8245X6-10 bende de şuan var. sizde ayrıca ex530v de var ayrıca anladığım kadarıyla. wifi de hız düştü yazmışsınız. düzeltebiliriz mi? Şuana kadar kullanımında rica etsem ikisini kıyaslar mısın?
-
Arkadaşlar ex530v modeme proton vpn vb vpn'leri ekleyebiliyormuyuz?
-
Bu routerle uyumlu mesh cihazları nelerdir? -
selamlar, ben deco x50'yi mesh olarak easy mesh metoduyla ekleyemedim. Normalde arayüzüne bakarsan easy mesh destekli cihazların çalışması lazım ama bir türlü olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimbom38
Bu routerle uyumlu mesh cihazları nelerdir?https://www.superonline.net/yardim/modemler/tp-link-ex530v uyumlu tp link mesh cihazı/kablosuz menzil genişletici kullanan arkadaş varmı?
-
Salonda tek Ex530v takılı iken wifi hızı gayet iyi.Oturma odasında android cihazda 300-400 mbps leri görüyorum. Oturma odasına kablosuz wifi yenileyici olarak Huawei AX3 koyunca hız artması gerekirken 150-200 mbps lere düşüyor.Bu konuda fikriniz varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Aralık 2024; 20:45:23 > -
Repeater çalışma modu %60 kayıp veriyor. Sebebi bu olabilir mi. Yâda kanal çakışması.
Uygun cihazlar ile fast roaming yada mesh deneyebilirsiniz.
-
Ex530v ile Huawei AX3 arasında 4-5 mt mesafe ve 1 duvar var.
Ex530v yanında pc eternet hızı 750-940 mbps arasında değişiyor. İphone 13 ile de kablosuz en fazla 800 mbps alabildik.
Huawei AX3 olduğu oturma odasında telefonda wifi explorer proğramında huawei 2,4 ghz (2427) 51 dBm ,5 ghz (5210) 40 dBm,Ex530v ise 2,4 ghz (2427) 53 dBm , 5 ghz de (5210) 63 dBm gözüküyor. Bu normalmi?Kanal çakışması olduğunu nasıl anlarım?
Pc eternetle ax3 bağlı kablolu hız 550-680 mbps çıkıyor.Kablolu hızda pek sorun olmuyor.
Kablosuz hızdaki 300-400 mbps lerden 150-200 mbps lere düşüşü nasıl düzeltebilirim? Deco mesh cihazı da alsam kablosuz hızda % 60 hız kaybımı yaşayacağım.
Farklı cihazları deniyorum.
-
Mevcut koşulda huawei cihazda ana modeme kablosuz olarak mı erişim sağlıyor.
Böyle ise ağ listesinde aynı ada sahip 2 ağ listelenir, bu çok sağlıklı değil. Burada sinyali tekrarlayan repeater mod için kayıp büyük olur.
Modem ile mesh yapabilen cihazlarda %20 civarı kayıp ile ağda kesinti olmadan dolaşım yapabilirsiniz.
-
Mevcut koşulda huawei cihazda ana modeme kablosuz olarak mı erişim sağlıyor.
Evet.
Wifi explor proğramında Tp link ve huawei cihazların ağları 2 tane gözüküyor.Ama telefonun wifisinde tek ağ gözüküyor.Farkettiğim cihazlar bağlanırken şaşırıyor.Oturma odasındaki an router Tp linke bağlanırsa 300-400 mbps lerde hız alırken oturma odasında kablosuz ağ genişletici olan huawei bağlanınca hız 150-200 mbps lere düşüyor.Dediğiniz gibi sinyali tekrarlayan repeater mod için kayıp büyük kayıp oluyor.
Önceliğim oturma odasında notebooğum var wifi kartı 2,4 ghz kablosuzda 50-70 mbps hız alabiliyorum. Onu eternetle yüksek hızlarda kullanmak istiyorum.
2.ci olarakta oturma odasında ve mutfakta android cihazlarım var.Mümkün olduğu kadar 400-500 mbps yüksek hızlarda evde stabil wifi kullanmak istiyorum.
Salondan oturma odasına prizden kablo çektirmek daha kolay çözüm olacak ama işten anlayan ,uygun fiyata yapacak usta bulamadım.
Deco s7 veya x50 mesh cihazı bakıyorum.X60 daha güzel ama pahalı.
-
Mesh ürünleri olabilir yada powerline alınabilir, o da max 250 civarı verebilir.
-
Powerline kullandım Portlar 100 mbps ,1000 mbps olanlarıda pahalı.Deco mesh cihazı almayı düşünüyorum.
-
hocam kullandığınız cihazlar eski ve wifi6 değil yeni bir pc alırsanız sorun düzelecektir.
-
Bugün ipv6 açtırmak için ekip geldi.Kendi pc leri ile hız testi yaptı.Eternetle 900-935 mbps arasında hızlar aldı.Sorun olmadığını söyledi.
Haklısınız kullandığım cihazlar eski ama işimi görüyor. Benim pc de ise 550-750 mbps hatta bir ara 940 mbps yi gördüm. Günlük işlerimi görüyor.Oyun oynamıyorum.Üst düzey pc kullanımım yok. Bozulmadığı sürece cihazları ve pc yi değiştirmeyi düşünmüyorum hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X