Merhabalar arkadaşlar. Superonline Fiber (FTTH) ONT cihazı ile birlikte Huawei modem ile kullanıyorum fakat iğrenç ötesi bir internet'e sahibim. Maalesef modemlerde çok kötü, pek birşey yapamıyorum. Ben kullanıcı adı ve şifreme ulaşıp bu 2 modemden birini almak istiyorum fakat tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bulabildiğim 2 modem mevcut. Acaba bu 2 modemden hangisini tavsiye edersiniz? TP-Link Ax80 sanırım yeni bir modem internette hakkında pek yorum bulamadım.
TP-Link Archer AX80 ve Keenetic Hopper
Superonline Fiber Modem Değişikliği Hakkında
Arkadaşlar merhabalar. Superonline FTTH sistemi kullanıyorum maalesef pek memnun değilim. Şöyle bir sorum var, kendim bir router alsam kullanıcı adı ve şifreyi elde edebilirsem bağlantı yapabilir miyim? Zira Superonline teknik ekibindeki arkadaşlar kendim modem alırsam bağlantı konusunda destek verebileceklerini söylediler fakat emin değilim. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhabalar. Cihazı yeni aldım, sıfır, teknosa üzerinden. Şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım, daha önce yaşayan oldumu, çözümü varmıdır bilemediğim için yardımınıza ihtiyacım var.
Şöyleki,
1-Notebook ilk açılışta UEFİ bios ekranına giriş yapıyor, touchpad sorunsuz bir şekilde orada çalışıyor fakat Windows 11 kurulum ekranında (taki kurulum tamamlanıp driver'ı yükleyene kadar) touchpad çalışmıyor hiçbir şekilde.
2- Daha önce ki laptoplarımda Windows 11 kurulumu bitip bazı bilgileri girdiğimiz ekranda Wifi driver'ı otomatik olarak yüklenip bağlanabiliyorduk, ancak bunda maalesef yok, manuel kurulum yapmadan wifi'yi aktif edemiyorum.
3- Mevcut SSD (1 TB) 2'ye böldüm ve D sürücüsü olarak tanımladım ilk kurulumdan sonra, ayrıca Laptop'ta 2. boş slot vardı, oraya da diğer 1 TB'lık SSD'mi taktım. Birkaç formattan sonra her seferinde 1. böldüğüm SSD'nin D sürücüsü kayıp oluyor ve "Bilgisayar Yönetimin"den harf ataması yapmadan açılmıyor. Ben şöyle bir yapıda kullanmak istiyorum;
C Sürücüsü - D Sürücüsü (1. Diskin Yarısı) - E Sürücüsü (Ekstra taktığım 1. TB SSD)
Fakat dediğim gibi her seferinde D sürücüsü kayboluyor ve harf değiştirmek zorunda kalıyorum.
Bu sorunlar mevcut Windows yazılımım ile ilgilimi yoksa BIOS üzerinden yapmam gereken bazı ayarlar mı mevcut?
Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler.
Yeni Kurulumda D Sürücüsü Gözükmüyor
Arkadaşlar merhabalar. yeni bir PC aldım, Monster Tulpar, birkaç defan test amaçlı format çektim, 1. SSD diskimi 2'ye bölüp C ve D olarak ayırdım fakat her format sonrası D sürücüsü kayboluyor, 1 TB SSD olarak ekstra taktığım ve E sürücüsü olarak kullanmam gereken disk D oluyor ve diğeri kayboluyor, Bilgisayar Yönetiminden harf ataması yapmam gerekiyor, bu sorunu kalıcı olarak nasıl çözebilirim?
PSN Oyun Yükleme Hakkınıda
|
|
Asus Rog GL553VD-DS71 Anakart Değişim Sorunu
|
Asus Rog G550JK Ekran Kare Kare
Asus MX239 Renk Ayarları (Deli Olmak Üzereyim)
|
Toshiba Qosmio x70-a-13p
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 3.520 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El