Şimdi Ara

Monster Tulpar V20.7.4 İle İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Cihazı yeni aldım, sıfır, teknosa üzerinden. Şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım, daha önce yaşayan oldumu, çözümü varmıdır bilemediğim için yardımınıza ihtiyacım var.

Şöyleki,

1-Notebook ilk açılışta UEFİ bios ekranına giriş yapıyor, touchpad sorunsuz bir şekilde orada çalışıyor fakat Windows 11 kurulum ekranında (taki kurulum tamamlanıp driver'ı yükleyene kadar) touchpad çalışmıyor hiçbir şekilde.

2- Daha önce ki laptoplarımda Windows 11 kurulumu bitip bazı bilgileri girdiğimiz ekranda Wifi driver'ı otomatik olarak yüklenip bağlanabiliyorduk, ancak bunda maalesef yok, manuel kurulum yapmadan wifi'yi aktif edemiyorum.

3- Mevcut SSD (1 TB) 2'ye böldüm ve D sürücüsü olarak tanımladım ilk kurulumdan sonra, ayrıca Laptop'ta 2. boş slot vardı, oraya da diğer 1 TB'lık SSD'mi taktım. Birkaç formattan sonra her seferinde 1. böldüğüm SSD'nin D sürücüsü kayıp oluyor ve "Bilgisayar Yönetimin"den harf ataması yapmadan açılmıyor. Ben şöyle bir yapıda kullanmak istiyorum;

C Sürücüsü - D Sürücüsü (1. Diskin Yarısı) - E Sürücüsü (Ekstra taktığım 1. TB SSD)

Fakat dediğim gibi her seferinde D sürücüsü kayboluyor ve harf değiştirmek zorunda kalıyorum.

Bu sorunlar mevcut Windows yazılımım ile ilgilimi yoksa BIOS üzerinden yapmam gereken bazı ayarlar mı mevcut?

Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler.

• 1 - Touchpad meselesine takılmayın. Bir çok farklı marka laptop kullandım. Şuan kullandığım HP Victus da touchpad konusunda uğraştırdı beni. Bir süre çalışmadı. Sonra driverler sürücüler derken aktif oldu kendisi.

2- Aynı şekilde bu sorunuda yaşadım farklı markalarda. Wifi adaptörü sistem tanımadığı için kullanamıyorsunuz. Bende usb wifi alıcı var. onu takıyorum ve wifi ağları gelip ağa bağlanıyorum. Windows zaten kendisi driver ı indiriyor ve sorunum çözülüyor :) Yeni laptoplarda hep bulundururum o wifi alıcıyı..

3- Açıkcası bunu pek anlayamadım. Windows varsayılan olarak C ve D olarak atıyor. Ama 2.SSD'yi de otomatik olarak yine D diye atıyor ve orda bir karmaşıklık oluyor sanırım. Bilemedim valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.