Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V20.5 Bios Flash Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tulpar T7 v20.5 laptopuma BIOS flash yapmak istiyorum, gerekli dosyaları Monster'dan aldım fakat kurulum talimatıyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmamışlar, illa servise gönderin diyorlar. Nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşabilir mi rica etsem?

Dosyanın içindeki dosyaları fotoğraf olarak konuya ekledim.

• servise danışmanızı ve ellememenizi öneririm. Bıos flashkonusuyla ilgili o kadar acı tecrübelerim var ki

Bir sorun olursa "anakart yanmış" derler bişey de diyemezsiniz kart değişimi mart değişimi derken ciddi para ve zamanınız gider

• ufo U kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam eğer öğrenebilirsem bu konuyla ilgili video çekmeyi düşünüyorum internette gerçekten adam akıllı bir bilgi yok

• zombie2001 Z kullanıcısına yanıt

zamanında BIOS'lar flashlanırken anakart çöpe gidiyor diye dual bios olayı çıktı(ilk gigabyte yapmıştı sonra asus vs hepsine geldi) . Bişey olsa da öbüründen yedekleyecekti (sözde) onlar da patladı.

Sonra windows üzerinden arayüzler yapıldı. Onların da çoğu patlaktı. Güya netten indirip kuruyordu ama çoğu kuramadı, patladı.

Cİhaz çok satılan yabancı menşeli bişey olsa (new egg en çok satan ürünü gibi vs) ok ama bu yerli toplama bişey. Nette videosu yoktur, olsa bile farklı seride bişiler değişmiştir ona uyar sana uymaz. Püf noktası bişeyi vardır, riske hiç girme makinasız kalırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.