Şimdi Ara

monster tulpar t7 v20.8 mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster laptop aldım ağustos ayında freedostu windows kurduktan sonra mavi ekran vermişti bende eksik dosya olduğunu düşündüm ve bilgisayarı formatlayıp tekrar windows kurdum düzeldi sonra ekim ayına doğru tekrar başladı evimden uzakta olduğum içinde monster'a garantiye yollayamadım çünkü okuduğum bölüm dolayısıyla bilgisayara sürekli ihtiyacım oluyor göndersem kafadan 3 4 hafta bilgisayarsız derslere katılacaktım bende kendimce çözümler denedim ama bulamadım son çare buraya yazıyorum belki birisi çözer diye ramden kaynaklı oldugunu düsündüm bilgisayarı açıp raminin 32sini söktüm birini taktım öyle kullandım 2 hafta falan hic mavi ekran vermedi bende diğer ramide aynı sokete takayım mavi ekran verirse ramde hata vardır dedim taktım onda da vermedi sonra diğer sokete taktım tek tek onda da vermedi ikisini birden takınca düzeldi sandım sonra tekrar mavi ekran verdi

bilgisayar özellikleri: Intel Core I7 12700H 

64 GB Ram 

1 Tb SSD 

8 GB Rtx 4060 

• Garantisi var ise neden sorun ariyorsun hocam.? Bence sorunu servisde ara yada mavi ata almanin sebeplerini araştirip öyle yoluna dvm et ya ram kaynaklidir ya anakart isinma vs kaynaklidir.
  • sanırım yazdığım şeyi tamamen okumadınız evimden uzaktayım üniversite okuyorum okuduğum şehirde monster yok garantiye yollama gibi bi olanağım en azından şimdilik yok gönderebileceğim zamana kadar çözebilirsem kendim çözmeyi denedim bulamadım yardım istedim sakıncası mı var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.