Şimdi Ara

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
7.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce Monsterin kendi mağazası olan Kadıköydeki Fokus Bilgisayara giderek direk elden Monster Abra A5 v6.1.3 aldım 2799 tl ye 2 gündür elimden geldiğince kullanıyorum hatta arka kapağı bile açtım biliyorsunuz mekaniğine zarar vermediğiniz müddetçe Monster garanti dışı bırakmıyor bilgisayarınızı

Oyun Performansı: Elimde sınırlı sayıda oyun var arkadaşlar o yüzden çok detaylı oynayamadım

GTA 5 : Very High ayarlarda 10 dk dır oynuyorum ortalama 38-45 fps arası dolanıyor bence güzel Hepsini ultraya aldım arkadaşlar sadece texture quality normalde 20 fps ye indi 15-20 arası oynuyor 5 dk dır çok zorluyorum pc yi işlemci ve ram %70 falan kullanılıyor işlemci sıcaklığı 75-80 arası ekran kartı sıcaklığı 70-75 arası yük altında ekran kartı yüzde yüz kullanılıyor şu an ama ısınan taraf sağ üst taraf yani hissetmiyorsunuz sıcaklığı o konuda bir sıkıntı yok videoya yükledim altta linki var :

https://youtu.be/sxhcAtH-s_A

League of Legends : HİÇBİR SIKINTISI yok hepsi ultra ayarlada 1080p oynuyorum 120 fps civarı oluyor

Rome 2 Total War : Ben şahsen çok yüksek ayarlarda oynuyorum illa ekstrem de oynucaz diye bişey yok zaten çok farkı yok gibi yeterince kaliteli bence sıkıntı yok en yükseğin bir düşüğünde 30-35 fps arası oynatıyor ekstrem ayarlarda 15-20 fps yine bununda videosunu çekmiştim de yüklemeye gerek yok işte gta gibi oynatıyo

Witcher 3 Wild Hunt : Bu oyun efsane ya 2 gündür sabah akşam oynuyom gerçekten çok güzel grafikleri var memnun olursunuz yani şüpheniz olmasın medium da oynuyorum ama gayet yeterli 30 fps alıyor sanki daha fazla gibi geliyor ama anlamadım niye 30 yazıyo y,ne bundada 60 derece civarı takılıyo pc

Ekran kalitesi : valla bence gayet yeterli ips ekranı var 1080p hissettiriyo iyiki asus almamışım yani ekran çok güzel FOTOĞrafları atıyom aşşa bakın LCD İLE IPS farkını görebilrisiniz

Bilgisayar 2 kg arkadaşlar ve ince bence tasarımı güzel sadece menteşeleri çok hoş durmuyor yani elinde kalıvereecekmiş gibi ama sıkıntı olmaz ya düzgün kullanırız bizde aklıma gelen şeyler bunlar birde klavyeside beyaz ışıklı haberiniz olsun güzel yani

Dün sıkıldım bilgisayarın arka kapağını açtım görebilirsiniz arkada fanlardan arada sırada tıkırtılı ses çıkıyordu bi baktım da şu an iyi çıkmıyor sabahtan beri dün çıkmıştı sol taraftan

SORULARINIZI BEKLİYORUM EDİT : YAKLAŞIK 10 DK DIR GTA 5 AÇIK FANLARI SON SEVİYEYE ALDIM 10 DKDIR HAYVAN GİBİ ÇALIŞIYO GPU SICAKLIĞI 66 CPU SICAKLIĞI 72 DERECEDE ARKADAŞLAR

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME]

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof07 -- 13 Nisan 2016; 13:45:34 >

• Hayırlı olsun dostum , inceleme için teşekkürler.

Şuanda piyasadaki tüm oyunları oynayabilirsin high ve medium olarak. Gayet güzel fiyat / performans cihaz almışsın. Belki ilerde bir de soğutucu alırsın. Malum önümüz yaz ve çok sıcak olacak :)
  • Soğutucu tavsiye ederim. Zalmanın 17 desibellik olanı var. Ben onu kullanıyorum gayet memnunum çok sessiz ve pcdeki fanların çalışnasına gerek kalmıyor yani 0 gürültü high oyun performansı
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Model nedir?
  • Muchard kullanıcısına yanıt
    Zalman zm-nc2000
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Zalman zm-nc2000
    Model yeni olduğundan türkçe inceleme henüz yok youtube'da, ama şöyle bişey bulabildim:https://www.youtube.com/watch?v=TFJ5VyxyJkA&feature=youtu.be
    İşlemci i5 bu modelin. Kasası ve diğer bileşenler aynı. Bilgisayarın neye benzediği konusunda fikir verecektir. Cuma günü detaylı bir inceleme ben de yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchard

Model yeni olduğundan türkçe inceleme henüz yok youtube'da, ama şöyle bişey bulabildim:https://www.youtube.com/watch?v=TFJ5VyxyJkA&feature=youtu.be
    İşlemci i5 bu modelin. Kasası ve diğer bileşenler aynı. Bilgisayarın neye benzediği konusunda fikir verecektir. Cuma günü detaylı bir inceleme ben de yapacağım.

Alıntıları Göster
    Güzel cihaz, hayırlı olsun. Yalnız kasalar gittikçe kötüleşiyor monsterda. Tasarım yok derdim eskiden ama, artık bunun ötesine geçti. Adeta nasıl daha kötü yapılabilir diye düşünüp tasarlıyorlar. İyice Beko ve Grundig netbook kasalarına benzemiş. Burada eleştirim Monster'a değil Clevo'ya tabi ki. Monster da sırf ucuz diye Clevonun esiri olmamalı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Güzel cihaz, hayırlı olsun. Yalnız kasalar gittikçe kötüleşiyor monsterda. Tasarım yok derdim eskiden ama, artık bunun ötesine geçti. Adeta nasıl daha kötü yapılabilir diye düşünüp tasarlıyorlar. İyice Beko ve Grundig netbook kasalarına benzemiş. Burada eleştirim Monster'a değil Clevo'ya tabi ki. Monster da sırf ucuz diye Clevonun esiri olmamalı artık.

Alıntıları Göster
    bende bunu almayı düşünüyorum diger açtıgın konuda ses geliyor demiştin noldu ses olayı birde resimlere baktımda şimdi tasarım bence çok kötü ya;

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-1.html

• Fanından arada sırada tıkırtı sesi geliyor motor gibi çalışıyor bilgisayar, tokatlayıınca düzeliyor bugün servise götürecem bilgisayarı fanların değişmesi lazım

Tasarım konusuna gelirsek bence çokta kötü değil arkadaşlar gayet ince ve güzel bir görüntüsü var kişiden kişiye göre değişir zevk meselesi yani (o kadar para verdik tabi güzel görünecek gözümüze )

• quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

Fanından arada sırada tıkırtı sesi geliyor motor gibi çalışıyor bilgisayar, tokatlayıınca düzeliyor bugün servise götürecem bilgisayarı fanların değişmesi lazım

Tasarım konusuna gelirsek bence çokta kötü değil arkadaşlar gayet ince ve güzel bir görüntüsü var kişiden kişiye göre değişir zevk meselesi yani (o kadar para verdik tabi güzel görünecek gözümüze )
    Plastiği siyah naylon poşet kokusu gibi kokuyor mu?

• valla burnumu yasladım kasaya anca öyle koku alıyon ama az kokuyo klavye kısmı kokuyo poşet gibi diğer yerleri kokmuyor
  • Kasası plastik dimi görüntü kalitesi iyimi
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    aynen kasa plastik ama iyi bence ya sıkıntı olmuyor ki yani ne gibi bir sıkıntı olabilir zaten oynarken falan ekranı güzel ya ips ekran hiç yansıtmıyor mat ekran baya iyi bence

1 saattir gta 5 oynuyom işlemcide ekran kartıda 60 derecede fanları öküz gibi çalışıyo şimdi çıkıcam servise götürmeye fanları bakıtıcam bi tıkırtı sesi geliyor arada
  • Bu özellikleri barındıran 17 inc yok dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

Bu özellikleri barındıran 17 inc yok dimi
    tam bilmiyorum dostum, monster in kendi sitesine girip biraz araştırma yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

tam bilmiyorum dostum, monster in kendi sitesine girip biraz araştırma yapabilirsin

Alıntıları Göster
    bilgisayarımı servise götürdüm,durumu açıkladım tıkırtı sesi falan diye gayet ilgili davrandılar sağolsunlar, arka tarafta servis yeri varmış ora gittim 15 dk civarı bekledim sadece fanlarımdan birisi bozukmuş (sağdakiydi) 2 sinide değiştirmişler sağolsunlar şu anda bir sıkıntı yok bişey olursa yine yazarım buraya

• Ben de sipariş ettim kargodaydı bugün yarın gelir %90. İstanbuldayım. 960M ekran kartı olanı istiyordum ama butçe yetersizliği Tomb Raider 2015 falan oynayacagim. Orta-yuksekte 30-40 arasi veriyor mis oturur oynarim ohh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Ben de sipariş ettim kargodaydı bugün yarın gelir %90. İstanbuldayım. 960M ekran kartı olanı istiyordum ama butçe yetersizliği Tomb Raider 2015 falan oynayacagim. Orta-yuksekte 30-40 arasi veriyor mis oturur oynarim ohh

Hayırlı olsun hocam inşallah servislik durum olmaz. Sana tavsiyem alınca her detayını incele. Test et. USB girişlerini kontrol et, tek tek tüm tuşlara basıp aksama olup olmadığına bak, Ekran ips ise siyah bir sayfa aç sağdan soldan sararmalar ışık sızması illaki oluyor kabul ettik artık ama en azından abartı bir durum olup olmadığına bak.

Yani uzun lafın kısası cihazı muhtemelen sen sipariş verdiğin an montajladılar paketleyip gönderdiler. Doğru düzgün bir test süreci olmuyor. Bunun bilincinde hareket et. Test süreci aldığın ilk 15 gün ve test elemanı da sensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 15 Nisan 2016; 10:23:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Ben de sipariş ettim kargodaydı bugün yarın gelir %90. İstanbuldayım. 960M ekran kartı olanı istiyordum ama butçe yetersizliği Tomb Raider 2015 falan oynayacagim. Orta-yuksekte 30-40 arasi veriyor mis oturur oynarim ohh

Hayırlı olsun hocam inşallah servislik durum olmaz. Sana tavsiyem alınca her detayını incele. Test et. USB girişlerini kontrol et, tek tek tüm tuşlara basıp aksama olup olmadığına bak, Ekran ips ise siyah bir sayfa aç sağdan soldan sararmalar ışık sızması illaki oluyor kabul ettik artık ama en azından abartı bir durum olup olmadığına bak.

Yani uzun lafın kısası cihazı muhtemelen sen sipariş verdiğin an montajladılar paketleyip gönderdiler. Doğru düzgün bir test süreci olmuyor. Bunun bilincinde hareket et. Test süreci aldığın ilk 15 gün ve test elemanı da sensin.

Alıntıları Göster
    Dün fanları değiştirmeye gitmiştim 2 sindende tıkırtılı ses geliyordu, teknik serviste sağdaki fan bozulmuş 2 sinide değiştirdik demişlerdi, akşam eve geldim bu seferde soldaki fandan tıkırtı sesi devam ediyor pazartesi tekrar götürecem servise ...

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardeşş her şeyi kontrol edicem ben zaten
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.