Şimdi Ara

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
7.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopun sahibi biraz bilgi verebilir mi uzun kullanım hakkında

• Bende 1 hafta oldu alaly performansyndan çok memnunum. ssd'li versiyonu aldym RAMi 16gb yaptym bide yanyna Logitech m705 fare satyn aldym süper ikili oldular tavsiye ederim. Çok oyun oynayan biri de?ilim tek oyunum arada bi csgo dur ama dü?ük mü?ük yinede oynanyyo çok sorun de?il.

Ya alet her açydan gayet ba?aryly iyi ho? güzel ama o ekranyn arkasy bi parmak izi tutan malzeme ve siz laptopu açty?ynyzda hakikaten arkadan i?renç duruyo o izler. o kysma bi sticker tarzy bi?ey bulabilirsem güzel olacak.

Gelelim Artylaryna:
    +Ho? tasarym
    +Güzel aydynlatmaly klavye
    +Full HD ips Mat Ekran
    +Oyuncu laptoplaryna göre incecik
    +Çift fan i?i biraz gürültülü olsada i?lerini iyi yapyyorlar
    +kasa malzemesi kaliteli (ama ekranyn arkasyndakine gycy?ym)
    +giri?/çyky? yuvalary yeterli
    +bu donanyma iyi fiyat
    +intel ssd gerçekten hyzly
    +syrt çantasyny da tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snurce -- 18 Haziran 2016; 16:21:33 >

• Merhaba ben de almayı düşünüyorum. Fanindan çok fazla ses geliyor diye şikayet çok fazla. Oyun haricinde kullanımda da fandan ses geliyor mu sürekli? Çok fazla oyun oynayan bir insan değilim. Belki haftada birkaç kere o da toplasan birkaç saat. Oynadığım zaman kaliteli oyun oynamayı isterim böyle bir bilgisayar almışken.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• onuryildirim kullanıcısına yanıt
    Valla bana şu anda hiç sesi gelmiyor gibi geliyor normal kullanımda, belki de çok oyun oynadığım için yüksek Fan sesine alıştığımdan olabilir ama yok ya öyle arada sırada bi gürlüyorda geçiyor yani ben rahatsız olmuyom normal kullanımda

• filozof07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Asus ve monster arasında gidip gelmişler.
    Asus x550vx xx147d modelinde TN panel kullanılıyor.
    Monster abra a5 v6 1.3 modelinde IPS LED kullanılıyor. Resimdede gördüğünüz gibi sağdaki TN
    soldaki IPS
    Bu mesaja eklenen görseller:

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME]

• bende almayı düşünenlerdenim, hatta yaz indirimiyle birlikte şuan güzel bir fiyatta. sizce alınmalı mı? Fandan gelen ses olayı çok rahatsız eder mi?
  • AnitabLake kullanıcısına yanıt
    1080 ekran kartlarının çıkışından sonra mobil ekran kartlarının çıkması çok yakın. 1080M ler çıktıktan sonra eski laptoplarda ciddi bir fiyat düşüsü olacağını umuyorum. Acelesi yoksa beklemeni tavsiye ederim.

• merhaba bende oyun oynuyorum ama gta 5 falan değilde league of legends minecraft(minecraft örnek olsun diye hemen velet diye atlamayın ama esas önemli sorum şu h1z1 gibi oyunları kaldırırmı ? orta ayarlarda felan
  • merhaba ben h1z1 payday 2 gibi oyunları orta ayarlarda csgo lol minecraft gibi oyunlarıda full ayarlarda oynamak istiyorum (bide şey var şu arttırıonda etrafı daha çok görüyon adını unuttum o ayarın) 16 gibi olacak o ayarda sizce oynayabilirmiym
  • birde bilgisayarın altına bişey koymak gerekiyormu ? ben hep 2 tane çatal koyuyorum yukarda kalsın diye ama oda zor arada ayıyor bilgisayar falan
  • volkanhantc V kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende monster ile asus arasında kaldım hangisi daha iyi sence?

• Evet arkadaşlar merhabalar bilgisayarı alalı 2.5 ay oldu neredeyse uzun zamandır konuya girmiyordum girip birşeyler yazayım.

Öncelikle arkadaşlar şu anda bilgisayarda bir sıkıntı yok. ben günde ena z 6-7 saat oyun oynayan birisiyim ciddiyim bak. Performansında herhangi bir düşme yok LoL, gta 5 oynuyorum 2 aydır sıkıntı yok yani içiniz rahat olsun oyun konusunda.
    Fan konusuna gelirsek bilgisayar oyun bilgisayarı olduğu için elbette ekran kartı ısınıyor, soğutmak içinde güçlü bir fan sistemi lazım, bu modelin fanları gayet güçlü ve sesli ama ben kulaklıkla oynadığım için duymuyorum bile.
    Normal kullanımda ise yani internette dolaşırken falan bazen bi açılıyo fanlar biraz rahatsız ediyor ama alışıyorsunuz yani benim için bi sıkıntı yok fanlarda ilk başlarda garip gelebilir ama alışıyonuz rahatsız etmiyor yani
    Yalnız benim gözlerim valla kör olacak ekran parlaklığını sona dayadığım için geceleri falan farketmeden gözlerime çok zarar veriyorum onu farkettim. dediğim gibi günde 6-7saat oyun oynayınca birde ips ekranda baya yoruyor gözleri. Ekran kaliteli bu arada , sıkıntı yok yani sorusu olan varsa yazsın cevaplarız

• yasinbzk06 kullanıcısına yanıt
    Monster da cd takamazsin resimlo gonderimde gordugun gibi asus alacaksan oyunlarda canlilik hissedemezsin ama monster 1080p full hd Ips ekran ile oyunlarda muhtesem goruntu alirsin. Monsterda yansima yok genel anlamada islemci ekran karti disk okuma hizi v.s ayni bende suan monster dusunuyorum. Alicaktim ama temmuzda burs yatinca ssd li almak daha mantikli dedim. karar senin bende ilk basta asus dedim ama minster i gorunce vazgectim

• Yıl olmuş 2016 hala oyun laptoplarında tn 720p kullanılıyor. 1366×768 benim eski 2010 da cikan lenovo leptopumda bile var.
    (MONSTER 1080P IPS FULL HD EKRAN KARISTIRMAYALIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanhantc -- 28 Haziran 2016; 2:00:57 >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, 7-8 içerisinde monster Notebook almayı planlıyorum.Kafamdaki model Monster Abra V.7.1.1 Gtx960m +4 GB ekran kartı olması büyük avantaj.Bi inceleyip eksik ve artı yönlerini söylerseniz çok sevinirim. Bir de anlayamadığım bir şey monster Notebooklarin yaninda dvd okuyucu yok mu? Yani cd takma yeri. Ayrıntılı bilgı verirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla,

• Hocam aynı modelden bende alıcam takipteyim

• KesivaTR71 K kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığım günden beri 1 an bile olsun dvd ye ihtiyacım olmadı .. İnternetten indirirsin ihtiyaçlarını ben bilgisayardan memnunum genel olarak gtx950m işimi görüyor fazlasıyla gta5 Witcher 3 lol oynuyorum hiçbirinde kasmıyor ancak 2 gün önce hdd de bad sector oluştu eğer alırsan ssd mutlaka al derim bilgisayar baya hızlı ama hdd si yetersiz geliyor hız açısından. Özel sorular varsa sor şimdi aklıma bir şey gelmedi sen sor ben cevaplayayım

• KesivaTR71 K kullanıcısına yanıt
    Bu arada benim dediğim v6.1.3 ona göre

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.