Şimdi Ara

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
7.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet alalı 1 haftayı geçti şimdilik bir sıkıntısı yok arkadaşlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dun siparisi verdim bakalim grlecek insallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğudum siz iade yapınca

• Ben seviyorum bilgisayarımı alacak arkadaşlar içiniz rahat olsun

• filozof07 kullanıcısına yanıt
    merhaba kolay gelsin, hocam düm bende monster abra a5 modelini aldım. ram ddr3 1600 mhz idi rami yükseltip 2100mhz olanını aldım. dün akşam işten sonra epey oyun yükledim pc gerçekten canavar kasılma ısınma sıfır. ancak creative t6300 5+1 ses sistemini kuramadım. iki hoparlörden ses geliyor. bir arkadaş harici dönüştürücü alman gerekir dedi. bağlantıyı nasıl yapmam gerektiği konusunda bir fikrin var mı? ses ayarlarından 5+1 i seçeceğim ancak hoparler linki pasif geliyor seçme şansı vermiyor? yardımcı olursan sevinirim
  • Kayzersoze38 kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef ses konusunda pek bilgili değilim

eywallah kardeşim sağol yine de...
  • İyi günler,
    İmkan varsa bilgisayar ve adaptörünü hassas bir tartıya koyup toplamda kaç gram olduğunu söylebilir misin?
    Bide mümkünse cihaz boşta çalışırken ve yük altında çalışırken gürültü testi yapabilir misin? Teşekkürler şimdiden
  • username5000 U kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, kilo konusunda bir şey diyemem tartmadım ama yüklenince fazlardan biraz ses geliyo. eğer takıntılı olduğunuz bir konu değilse çok rahatsız edici değil ancak çift fan ve arka çıkışa yakın olduğu için ses veriyor.
    hocam size 2. kere bir şey danışmak istiyorum :) açma kapama düğmesi sanki biraz içine gömülü gibi açarken biraz basılı tutmak gerekiyor benimkinde. sizde de durum aynı mı yoksa benim açma kapama düğmesinde mi sıkıntı var?
  • Kayzersoze38 kullanıcısına yanıt
    bendede öyle merak etme sanki bir kaç yıl sonra o düğme gömecek de değiştirmek zorunda kalacakmış gibi hissediyorum
    aynen banada öyle geliyor demekki kasadan kaynaklı. neyse servisine çok iyi diyorlar inşallah değişmez böyle kaliteli kalırlarda başvurmak zorunda kalırsak başımız ağrımaz
  • Kardeş bende aldım tuş sorunu bende de var bir de benimkinde tırr tırr diye hdd sesi geliyor sizde var mı bu durum ?

• Hocam valla sanslisiniz birde bana bakin. Dun teslim aldim yarin iade edip msi alacagim. Fani surekli calisiyo takirti yapiyo ekranda isik sizmasi var deli gibi karanlikta dizi film izlenmez siyah sahnelerde sapsari duruyor. Logonun uzerinde 3 parmak cizik var. Kargodan degil urunde hata var. Bakalim Allah buyuk. Boyle rezil olduk. Acikcasi ben tavsiye etmiyorum.

• laptopu 1 haftadır kullanıyorum yeni aldım

şuana kadar fan sesinin yüksekliği dışında bir sorunu yok

zaten fanı bilerek aldım
  • Şarj ne kadar gidiyor ?
    Tavsiye eder misiniz arkadaşlar ?
  • berkay326 kullanıcısına yanıt
    Oyun bilgisayarlarında pilin esamesi okunmaz. Prize takıp oynarsın ancak. Boşta internette taş çatlasın 5 saat gibi bir dayanıklıklık sağlar belki onu bile veremez. 3 hücreli polymer pilden çok şey bir şey beklenemez.

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    5 saat yeterli bir süre benim için ama 2 saat filan olmaz değil mi ?
  • berkay326 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum 3 hücreli polymer pil kullanmadım hiç. 5 saatide uyku modu artı sörf olarak veriyorum. Sadece sörf için oyun pcleri 5 saat dayanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 4 Mayıs 2016; 18:53:16 >
  • Pc yi alalı 1 ay oldu sanırım. Bilgisayar 950M ekran kartına rağmen tam bir canavar. Sadece TressFX saç teknolijisi olayı açıksa Tomb Raider gibi oyunlarda mesela, ekrana sadece saç geldiği zaman biraz kasıyor o kadar. Ama çok değil. Onun haricinde saçı normal yapın isterseniz diğer ayarlar Allah katına çıksın kasmıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.