Şimdi Ara

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
7.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servise giden bilgasayarı servisçinin önünde test etmekte fayda var her zaman. Hem git gel yapmaktan kurtulursun hemde servisçinin ihmarkarlığını yüzüne vurmuş olursun. Yahu kardeşim sen servissin onardığın makinayı 2-3 saat test et bakalım aynı hatayı veyahut başka hata alıyor musun diye. Ama yok üstün körü kontrol ile müşteriye veriyor "Ben onardım ama test etmedim. Sen eve gidip test et bir sorun olursa gel müdahale ederiz" diyorlar adeta, yani küfür gibi bir şey bu. Yazıktır günahtır. Bu ihmarkarlıklar yüzünden ortada ne müşteri memnuniyeti kalıyor nede prestijli bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

Dün fanları değiştirmeye gitmiştim 2 sindende tıkırtılı ses geliyordu, teknik serviste sağdaki fan bozulmuş 2 sinide değiştirdik demişlerdi, akşam eve geldim bu seferde soldaki fandan tıkırtı sesi devam ediyor pazartesi tekrar götürecem servise ...

birini değiştirmişler muhtemelen. Ayrıca test edilmemiş bariz.
  • Ya beyler bu simdi Freedos flashtan format nasil atilir biraz acil biri anlatsa

• Fanlar deli gibi çalışıyor boot ekranında. Sadece başlat tuşuna bastım çok gürültülü çalışıyor. Sizde de böyle miydi?
  • Fn-1 tuşuna basarak Fan hızını ayarlıyorsunuz deneyin bi

• Format olayını hallettim. Cihaz gerçekten canavar. Bunu evde herkes için aldık ama bir tane de kendime alacağım temmuz'da çunku uni ye gidince bu evde kalacak, Monster'sız kalmayayım gittiğim yerde. Cihaz efsane. Bir de benden size tavsiye mümkün mertebe şarjda kullanmayın batarya ölüyor öyle kullanınca. Biliyorum batarya çıkmıyor ama işte yapabildiğiniz kadar az kullanın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 17 Nisan 2016; 7:24:04 >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Otomatikte dursun ya yakmayalım sonra Pc yi

Bu arada bilmeyen varsa Fn+F4 tuş ışıklarının parlaklığını ayarlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Format olayını hallettim. Cihaz gerçekten canavar. Bunu evde herkes için aldık ama bir tane de kendime alacağım temmuz'da çunku uni ye gidince bu evde kalacak, Monster'sız kalmayayım gittiğim yerde. Cihaz efsane. Bir de benden size tavsiye mümkün mertebe şarjda kullanmayın batarya ölüyor öyle kullanınca. Biliyorum batarya çıkmıyor ama işte yapabildiğiniz kadar az kullanın yani.

Hocam şarjda kullanınca bataryanın öldüğü tamamen şehir efsanesi. Hatta durum tam tersi. Pilin belirli bir kullanım ömrü vardır ve sen şarjda kullanırsan bu ömürden yememiş oluyorsun. Çünkü %100 dolu durumda fiş takılı iken, pil devre dışı olur. Gücü tamamen prizden alır. Gereksiz yere pilden güç almasın diye bu şekilde üretiliyor artık cihazlar.

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Bence bunlar iç rahatlatmak için yapılan açıklamalar. Benim 2 diz üstü bilgisayarım var Monster'dan başka birini şarjda ölümüne kullandım birini ise bataryayı çıkardım hep şuan onun batarya hala kaç saat kullanım veriyor ama şarjda kullandığımın bataryası tamamen bitti. Yok gibi yani artık. Ben bunu böyle bir deneyle kavradım o yüzden bu açıklamalara inanmıyorum. Gözlerime mi inayım insanlara mı diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Bence bunlar iç rahatlatmak için yapılan açıklamalar. Benim 2 diz üstü bilgisayarım var Monster'dan başka birini şarjda ölümüne kullandım birini ise bataryayı çıkardım hep şuan onun batarya hala kaç saat kullanım veriyor ama şarjda kullandığımın bataryası tamamen bitti. Yok gibi yani artık. Ben bunu böyle bir deneyle kavradım o yüzden bu açıklamalara inanmıyorum. Gözlerime mi inayım insanlara mı diyorum ben

Neyse hocam, uzun uzun açıklama yapmayayım. Sen bilirsin.

Yeni alınan elektronik cihazı kullanmadan önce 12 saat şarj etme komedisini ülkece aştık inşallah bunu da aşacağız.

• bu cihazda şöyle bir olay var ; pil tamamen dolu olduğunda gücünü elektrikten alıyor yani pilden almıyor o yüzden kullanmamnın bir sakıncası yok. geçen gün tam şarjla dışarı çıktım vapurda 40 dk gta 5 oynadım, kalan pil %24 dü.
    Vay anasını yalan mıymış o 12 saat şarj muhabbeti
  • Pekela pili belli bir süre sonra boşaltıp tekrar fullemenin hükmü nedir hocam. O da mı yalan?
  • BugraGNDN kullanıcısına yanıt
    Yalan aynen. Ama ilk aldığında bi %100 yapmanın faydası vardır. Tüm hücrelere bi elektrik gitmiş olur. Ürünlerin kullanma klavuzunda da yazıyor zaten bu hep.

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Li-İon pilleri %10 altına düşürmemek gerek yükler kapasitesini unutabiliyor. %10'dan %100e şeklinde kullanıyorum ben hep.

Ben ona bir şey demiyorum ki. %100den sonra prizden aldığını biliyorum. Benim dediğim %100'e kadar. Pil hem güç verip hem de güç alınca mallaşıyor. Bu tüm Li-İon pillerde böyle yani. Şarjda kullanılmış telefonla kullanılmamış telefon arasındaki farkı bilmeyen yoktur. Benim demek istediğim aceleniz yoksa kullanmazken %100 yapın sonra kullanın da prizden alsın.

• Fan problemini çözemedim ve iade ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muchard kullanıcısına yanıt
    Para iadesi mi alacaksınız hocam? Servisle aranızda nasıl diyalog geçti hocam kısaca yazar mısınız?

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    15 gün içinde iade ettiğimden para iadesi alacağım. Kargoladım bugün İstanbul'a, saat 9-12.00 arasında iadeyle ilgilendikleri için yarına kaldı. Yarın kontrolleri yapılacak ve bankaya bildirilecek. 3 ile 5 iş günü arasında banka paranızı yatırır dedi. Ben kredi kartına taksitle almıştım. Gelişmeleri yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muchard -- 18 Nisan 2016; 20:01:34 >
  • İade sorunsuz gerçekleşti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.