Şimdi Ara

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
7.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam elimde 3500TL olacak 2017 yılında almayı planlıyorum 960m + 4 GB ekran kartı yeterli olur mu? Günlük 4 saatı aşmaz oynamam oyunlar - Gta5 - Cs - 1- 2 oyun yeterli bana 3-4 yıl gitsin yeterli.Bide ilk elimize geldiğinde napcaz Windows cdsi yok ise ? Bi onu da bahsedersen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KesivaTR71

Hocam elimde 3500TL olacak 2017 yılında almayı planlıyorum 960m + 4 GB ekran kartı yeterli olur mu? Günlük 4 saatı aşmaz oynamam oyunlar - Gta5 - Cs - 1- 2 oyun yeterli bana 3-4 yıl gitsin yeterli.Bide ilk elimize geldiğinde napcaz Windows cdsi yok ise ? Bi onu da bahsedersen sevinirim

3500 tl bütçeye 960m den üstün ekran kartlı notebook bulamazsınız şuanki dolarla , 960m dediğiniz oyunlar için elbette yeterde artar ve elbette temiz kullanır , termal macun , iç temizliğini belirli sürelerde yaparsan 4 seneden fazla gider Windows CD si yok ise , flash belleğe , iso dosyasını yazman lazım flash bellekten format atabilirsin , olmadı bir bilgisayacıdan 20 tl ye attır sana kalmış Freedos almaz isen bunlarla uğraşmazsın.

• Çok teşekkürler bir de 240gb ssd almayı düşünüyorum ne gibi artıları olur değer mi 250 tl miydi neydi bir de hocam 3 saat gta 5 ten sonra bilgisayarda kasma sıcaklık baya artma olir mu? (+ALTINA FAN KONULACAK)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.