Şimdi Ara

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
7.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar da olsun ya. Bir de soğutma olayını arkadan yapması çok güzel olmuş alltan yapınca illa altına bjr şey koyup yüksekte tutmak gerekiyordu kitap, soğutucu vs. Böyle iyi baya, bi de o boşluklardan baya hava atıyor ha bildiğin üflüyor cihaz :d biraz oyun oyna farkediyorsun zaten fanlar işini yapıyor

Ben bunu eve aldım ama yazın temmuz gibi falan bir tane de kendime alıcam üniye götürücem. Hatta param yeterse 960M li alsam daha iyi ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 6 Mayıs 2016; 0:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendim kurdum. windows üniversite öğrencilerine ücretsiz windows 10 education sürümünü dağıtıyor. yararlanabilirsiniz
  • msi gl62'nin İ7'li versiyonu mu ? Yoksa Monster Abra A5 V6.1.3'mü ?
    Monster'ın çok sorunu var diyorlar. Kararsız kaldım.

• Merhaba windows u nasıl ücretsiz aldığınızı anlatırmısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: homhom

Merhaba windows u nasıl ücretsiz aldığınızı anlatırmısınız ?

okuduğunuz unıversıtenın mıcrosof ile anlaşması var ise ücretsiz indirebiliyorsunuz. vede indirme hakkı size tanımlanmış ise Google amcadan araştırırsanız daha cok bılgılenecegınıze emınım
  • Ben çok araştırdım ama bir türlü düzgün bir kaynağa ulaşamadım
    Rica etsem nereden alacağıma veya bu konu hakkında bilgi veren bir site linki atarmısınız ?

• homhom H kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_108652668/tm.htm

Nasıl araştırdıysan artık bitirme tezini nasıl vereceksin bakalım.
  • Arkadaşlar merhaba. Kardeşim mimarlık öğrencisi ve bu bilgisayarı almayı düşünüyoruz. Çizim programları ve oyun için kullanacak. Kendisi çok fazla oyun meraklısı değil. Yani çok üst düzey kalitede oyunlar oynamaz. Siz kullanıcılar olarak karşılaştığınız sorunlar, iyi yönleri vs. deneyimleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar bu cihazı 3 gün önce satın aldım, ilk başta windows 8,1 kurdum sonra driverların yalnızca windows 10 ile uyumlu olduğunu fark ettim ve windows 10 temiz kurulumu yaptım. şuanda herhangi bir oyunu açtığımda nvvidia windows kernel mode driver hatası alıyorum, kurulum hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME]
  • 7-8 saat aralıksız oyun oynadıktan sonra durum ne ? ses ve ısınma durumu ?
  • erendpt kullanıcısına yanıt
    Bende aylardır var bu tık etmedi şimdiye kadar ha mis gibi nazar değmesin :)

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Isınma var ama her pc de olduğu kadar normal yani. Ama fan sesi var baya :D 1 saat yüksek fps li oyundan sonra fanlardan soğutma sesini duyuyorsun arkada sağlı sollu iki tane geniş yer var oradan atıyor havayı. Arkada altta değil vurguluyayım. Biraz ses var fanlarda ama cihaz yansın mı yani o kadar fan sesi de olsun. Ben soğutucu kullanmıyorum kullansan sen değişir belki altında belli boşluklar var soğutucu için kasten yapılmış herhalde :)

• Ben de aldm urunu elıme gecen hafta gectı ve baya test ettım. öncelikle oyun oynıcak arkadaslara gore düsünerek inceliyorm. Elimde sınırlı sayıda oyun var ve ıyı test edemedm belkı ama oynadıgım oyunlar fps degerlerı ve ısınma konusunda yardımcı olmaya calısacam.
    CSGO her sey sonda full ayarlarda 150 fps alıyorm bence yeterlı daha da dusurup 200 lerı gecersınız gereksız cogu golge ayarı . ( aralıksız 4 saat oynadm ısınma olmadı fanları cok guclu )
    BF4:yıne yuksek ayarlarda sabt 60 fps verıyor ama 4 saat gıbı yada 3 saat gıbı bı sureyle oynarsanız pc ısınıyor ama w a s d kısmı ısınmıyor o kısım ıyı olmus pc nın sag tarafı ısınan kısım yanı etkılemıyor.
    NOT : TURBO FANI KESINLIKLE ACIN AMA UYARIM UCAK KALKIYOR SANABILIRSINIZ KULAKLIK ŞART.
    Tomb raider : 90 fps alıyodm son ayarlarda ısınma yıne daha az rahatsız etmıyor
    Bioshock ınfınıte : onda da tomb raıder gıbı sonuc aldm akıcı ve guzel.
    onun dısında kalan oyunlar pek hatrı sayılır deıl ( euro truck sımılator 2 ; garrys mod ; just cause 2 ve battleblock gıbı sıstem gereksınımlerı dusuk oyunlar )
    haftaya gta 5 alcam su an ındırımde zaten bakalm alırsam onla da test ederm
    sıcaklık demısken speedfan dan baktm ordakı degerlere gore en yuksek 60 dereceyı gordm turbo fan acınca sanıyesınde 3 derece ındırıyor zaten soonrasında da kademelı olarak azalıyor oyun sırasında acın kesınlıkle ısınmadan kurtulursunuz zaten az ısınıyor ama yıne de acın..

ha onemlı bısey daha var cıhaz 500 gb hdd ile gelıyor ben almadm ssd ama sart gıbı ben de almayı dusunuyorm bı tane ssd. zamanın oyunları artk 50 gb asagı degıl keske 1 tb hdd olsaydı bıde eskıden yanında ssd de verıyolardı ah be monster

• Merhaba arkadaşlar bende msı 62gl ile monster abra 5 v6.1.3 arasında kadım msı 3300 tl. Monster 2800 monster almak daha mantıklı gelşyor bana ama çok olumsuz yorumlar var 4-5 kişiye sordum alınır mı diye 1 tanesi olumlu konuştu gerisi olumsuz. Almaya değer mi ben fena oyun delisiyim gta5 the witcher 3 project cars mad max furry road tarzı oyunlar oynamak için istiyorum solidworks programınıda kullanıyorum yeter mi bana bu makina. Kusura bakmayın fazla uzun oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: harun2413

Merhaba arkadaşlar bende msı 62gl ile monster abra 5 v6.1.3 arasında kadım msı 3300 tl. Monster 2800 monster almak daha mantıklı gelşyor bana ama çok olumsuz yorumlar var 4-5 kişiye sordum alınır mı diye 1 tanesi olumlu konuştu gerisi olumsuz. Almaya değer mi ben fena oyun delisiyim gta5 the witcher 3 project cars mad max furry road tarzı oyunlar oynamak için istiyorum solidworks programınıda kullanıyorum yeter mi bana bu makina. Kusura bakmayın fazla uzun oldu

Abra A5 v5.2.1 almıştım Ocak 2016 tarihinde. Hala kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
    Solidworks programını bende kullanıyorum, hatta bilgisayarı alma sebeplerimden biri buydu. Performansı konusunda ben memnunum.
    Saydığın oyunlar içerisinden de GTA 5 ve project cars oyunlarını oynadım. Her ikisi de oldukça akıcıydı.
    Gta 5'de high ayarlarda 40-50 Fps arası alıyordum.

• Arkadaşlar 1600 mhz ile geliyor makşna 100 tl ekle 2133mhz ile değiştiriyolar rami değer mi 100 tl vermeye yoksa performans aynı mı olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME]

• quote:

Orijinalden alıntı: harun2413

Arkadaşlar 1600 mhz ile geliyor makşna 100 tl ekle 2133mhz ile değiştiriyolar rami değer mi 100 tl vermeye yoksa performans aynı mı olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

Monster Abra A5 v6.1.3 [İNCELEME]

Öncelikle degismez pek fazla ram yeterli ve o kadar önemi yok ama sen alabilirsin tabi ki ekstra performans verir . Ürünü kullanıyorum ustlerde de yazmstm bi kac oyundaki fps değerini. Alcaksan ram deil de ssd al kesinlikle. Ben memnunum üründen monster performans ürünü msi in 3300 luk modelernden iyi ve msi garantisi öyle iyi deil monster servisi iyi diye tercih ettm zaten

• Haklısın ssd almak daha mantıklı. Bu modelin fiyatı indirimden önce ne kadardı biiyormusunuz. ben alana kadar indirim bitmez inşallah

• Arkadaşlar bu makşnaya soğutucu almaya gerek var mı

• Kadıköy şubesinden alınır mı yoksa sadece internet üzeri mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.