Ek yerleştirme ile Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği (İÖ) bölümüne yerleştim. Zorunlu hazırlık sınıfı okuyacağım. Herhangi bir muafiyet sınavı hakkım yok. Seviye belirleme sınavı için hakkım yok. Direk A1 sınıfına atıldım. İlerde olur da birisine denk gelirse bu konu dikkatli olsun. Ben yaptım siz yapmayın.
Hacettepe ve Çankaya Üniversitesi bir sonraki hafta ek yerleşen hazırlık öğrencileri için seviye belirleme sınavı yapacak.
Erciyes Üniversitesinin Öğrenci İşleri yanlış bilgilendirir , telefonları açmaz , sizi süründürür. Allah düşürmesin ayrıca...
EK OLARAK YERLEŞECEKSENİZ ÇOK DİKKATLİ OLUN. YERLEŞECEKSENİZ DE HAZIRLIK OLAN BÖLÜME YERLEŞMEYİN.
İkinci Tercihlere Kalanlar Toplanalım
Bi telegram grubu falan açabiliriz. Konu altında dertleşebiliriz vs.
246k ile 300k bölüm gelmedi , açıkta kaldım
243k sayısalda sıralama yapmıştım. 8. tercihime (son tercihimdi) de açıkta kalırsam diye Ankara Üniv / İstatistik bölümünü yazmıştım. Ancak hiçbir yere yerleşemedim. Bu normal bir olay mı ?
Fırat Üniversitesinde Uçak Bakım Onarım Okunur Mu ?
Merhaba. Mekanik işlerle aram oldukça iyi ve çok seviyorum. Sıralamam ne yazık ki bu sene iyi gelmedi. 250k sıralamaya sahibim. Ankarada oturuyorum.
Tercihlerimden büyük ihtimal son ikisinden birisi gelecektir. Ankara Üniv. İstatistik - Fırat Üniv Uçak Bakım Onarım bölümü arasında hangisini yukarı yazacağıma emin olamadım. Normalde Elazığsa Elazığ , yazar geçerdim ama Fırat Üniversitesinin bu bölümdeki eğitim kalitesi nasıl hiçbir bilgi bulamadım. Gidip de okumak için okumak istemiyorum açıkçası.
Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim
COVID-19 Testim Pozitif ! Günlük Durumlar...
|
2020 Yılında Sıfır İphone 7 Alınır Mı ?
|
Romam tavsiyesi
|
Sony Z5 Dual ile Nokia 6 Arasında Kaldım
|
Lenovo HDD Caddy Sorunu !
|
Meslek: Öğrenci
SONY XPERIA™ Z5 | White |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 437
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 13.659 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 147 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar