Şimdi Ara

2020 Yılında Sıfır İphone 7 Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aktif olarak kullandığım Sony Xperia Z5 telefonumun devamlı arıza çıkarması sebebi ile değiştirme kararı aldım.

3800TL bir bütçe ayırdım kendime ama bu fiyata kendime uygun telefon bulamıyorum. Hepsiburadanın kendisi 3400TL'ye sıfır İphone 7 satıyor şuan ve bana mantıklı geldi. Stero hoparlörlü olması , suya dayanıklı olması , yazılımsal anlamda saçma sapan arıza yapmaması ve bana güven vermesi sebebiyle İphone 7 almak istiyorum. Ama :

Bu telefon beni 4 sene idare eder mi ? 2016da çıkmasından kaynaklı endişelerim var.
    Hız olarak aşağı yukarı sony z5 gibi olsa bana yeter çok bir beklentim yok telefondan.

Güncel telefonlardan olan Xiaomi Huawei gibi cihazlara da baktım inceledim. Ama içime hiç sinmedi. Arayüzlerinin kötü olması hep bir eksiklik olması ve güven vermemesi düşündürdü açıkçası. Dev gibi boyutlara sahip olmaları da cabası ...
    Ne yapmalı tavsiyeniz var mı ? İphone 7 alınır mı sizce ?
    Not : İkinci el düşünmüyorum

• kronik sorunları olan bi cihaz
    bence zorlayıp 8 alın daha uzun süre kullanırsınız hem de daha sıkıntısız.
  • 2 hafta önce iPhone 7 Plus satın aldım Vatan Bilgisayardan , uygulama geliştirmek için, pili performansı çok iyi, sabahtan beri de ios14 ile kullanıyorum geliştirici sürümü beta olduğu halde bile ne pil performansı düştü ne de uygulamalarda sıkıntı yarattı..beklentilerin neler bilmiyorum ama Plus olanı çok iyi( iPhone 6 Plus biraz yavaş kalıyordu o yüzden aldım , iPhone X ile iPhone 7 Plus çok iyi çalışıyor..
  • Eylül'de yeni iPhone'ların da tanıtılacağını düşünürsek iPhone 7 epey eski bir cihaz olarak kalacak ancak iOS 14'ün iPhone 6S'e bile verildiğini düşünürsek iPhone 7 en az iOS 15'i ve belki iOS 16'yı da alacaktır.

Bütçe kısıtlıysa, 2. el düşünülmüyorsa, illa Apple olsun deniyorsa fazla seçenek yok. Güncel fiyatları takip etmedim ama zorlayabiliyorsanız iPhone 8'e çıkmanız 1 yıl daha uzun süre kullanım açısından mantıklı olur.

Bu arada Xiaomi ve Huawei arayüzlerini beğenmedim demişsiniz. İlk akıllı telefonumdan beri iPhone kullanan biri olarak Samsung'un OneUI arayüzünü denedim ve çok beğendim. Bir iOS olamaz belki ama zihnimde yer edinmiş o iğrenç Android arayüzü ön yargısını yıktı kesinlikle.

Teknoloji marketlerde Samsung standından o dediğiniz markaların standına geçince bile arayüzde birkaç kademe kötüleşme fark ediyorsunuz zaten.

O çinçopalı markaların cihazları yerine bütçeniz dahilinde kalan Samsung'un A serisinden güncel bir telefonu elinize alıp bir inceleyin derim. Yine de içinize sinmezse iPhone candır tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 23 Haziran 2020; 21:31:18 >

• Imkanin varsa biriktir SE al en azindan. Ne yazikki cok eski bir cihaz 7.
  • 7 degil 7 plus oneririm. Senelerdir en ufak yavaslama yasamadim ve ios15'i de kesin alacaktir. İos 18 ciktiginda uygulama destegi kalkar ve bu deme oluyor ki 4 sene cok rahat kullanirsin.

Ben 3 senede degistirecek sebep arardim 3.5 sene oldu hala yeni telefon kullaniyormus hissim var ve 2 sene daha kullanmayi dusunuyorum. Sen hesapla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.