Şimdi Ara

MEKKE DE APPLE STORE VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamun aleyküm. çok yakın zamanda umreye gidicem. e tabi ordanda bi iphone 5 getirmek şart :)

acaba orda yani mekke de apple store varmı ?

eğer varsa simfree iphone 5 satarlarmı acaba ?

bide jarir book store diye bi yer varmış . fiyatlarına internetten baktımda baya iyi.acaba orda simfree iphone5 varmıdır ?

çok soru sordum biliyorum :) buarada googleden araştırdım bu soruları ama bulamadım onun için burda konu açtım
    bilgisi olan cevaplarsa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongbak96 -- 5 Mayıs 2013; 12:18:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mekke'de Apple Store Bulunmuyor

Mekke'de Apple Store veya Apple mağazası bulunmamaktadır. Apple'ın resmi web sitesine ve haritalarına göre, Suudi Arabistan'da yalnızca Cidde ve Riyad şehirlerinde Apple Store'lar mevcuttur.

Apple ürünlerini satın almak için Mekke'de bulunan yetkili satıcılara başvurabilirsiniz. Alternatif olarak, Apple'ın çevrimiçi mağazasını kullanarak ürünleri doğrudan Apple'dan sipariş edebilirsiniz.

Medine'de de henüz bir Apple Store bulunmamaktadır. Ancak gelecekte açılış yapılması planlanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongbak96

selamun aleyküm. çok yakın zamanda umreye gidicem. e tabi ordanda bi iphone 5 getirmek şart :)

bide jarir book store diye bi yer varmış . fiyatlarına internetten baktımda baya iyi.acaba orda simfree iphone5 varmıdır ?

çok soru sordum biliyorum :) buarada googleden araştırdım bu soruları ama bulamadım onun için burda konu açtım

Hocam Merhabalar,

Sorunu nasıl çözdünüz ? 1.5 ay sonra ailemi yollayacağım. Dolgun bir iphone 5 siparişi vereceğim. Bana önerebileciğiniz mağazalar nelerdir ? Akılınızda kalanların adreısnı soylermısınız ?
  • Ben jarirden aldım ingiltere malı gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Ben jarirden aldım ingiltere malı gayet iyi

Kredi kartına taksit yapıyorlar mı ? Facetime var mı ? Simfree mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

quote:

Face time var sim free kk ye taksit siz kredi kartınızın internet şubesinden ayarlayınız

• quote:

quote:

quote:

Face time var sim free kk ye taksit siz kredi kartınızın internet şubesinden ayarlayınız

Kredi kartları kullanımı hakkında pek geniş bilgim yok; satın almadan önce mi ayarlanması gerekiyor yoksa sonra mı taksit yap diyoruz bankaya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesarda

quote:

selamun aleyküm. çok yakın zamanda umreye gidicem. e tabi ordanda bi iphone 5 getirmek şart :)

Hocam Merhabalar,

Sorunu nasıl çözdünüz ? 1.5 ay sonra ailemi yollayacağım. Dolgun bir iphone 5 siparişi vereceğim. Bana önerebileciğiniz mağazalar nelerdir ? Akılınızda kalanların adreısnı soylermısınız ?

hocam mekke de haremin oorda bin davud diye market var. hilal olan kulenin altinda. orda orjinal telefonlar tabletler falan butun teknoloji urunleri var.bin davudun 2. katinda. bide jarirbookstore var taksiye soylersiniz 10 -15 riyale goturur. ordada butun teknoloji urunleri var. sakin normal dukkanlardan ve seyyar saticilardan telefon almayin hepsi cakma. bakin kandirirlar ama almayin sakin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kredi kartları kullanımı hakkında pek geniş bilgim yok; satın almadan önce mi ayarlanması gerekiyor yoksa sonra mı taksit yap diyoruz bankaya ?

Evet önce yapman lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet önce yapman lazım

Axessten baktım 5 taksit falan yazıyordu daha fazla olmaz sanırım

• quote:

jarır cok pahalı dıyolar. ınternetten baktım 2600 rıyal ıphone 5 demıs. daha ucuzu bulunur mu? yoksa hıc gezmeden jarire mı gdelım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enesarda

quote:

Hocam Merhabalar,

hocam mekke de haremin oorda bin davud diye market var. hilal olan kulenin altinda. orda orjinal telefonlar tabletler falan butun teknoloji urunleri var.bin davudun 2. katinda. bide jarirbookstore var taksiye soylersiniz 10 -15 riyale goturur. ordada butun teknoloji urunleri var. sakin normal dukkanlardan ve seyyar saticilardan telefon almayin hepsi cakma. bakin kandirirlar ama almayin sakin

hocam 50-100 ıcın aılemı ugrasıtrmak ıstemıyorum. eger bın davut guvenılırse ordan alalım. sız ne dersınız ? jarire gtmeyelım ?

• Kesinlikle jarirden alın daha ucuzu var fakat ne olduğu belli değil şubat ayında ordaydım jarirden 6 tane i5 aldık memnunız

• kardeaim jarir en ucuzu. 2600 riyal 1300 tl gibi bisey yapiyo. alcaksan jarirden al. bin davudda iphone gormemistim samsung bb lg htc falan gordum ama iphone goremedim.

• quote:

Kesinlikle jarirden alın daha ucuzu var fakat ne olduğu belli değil şubat ayında ordaydım jarirden 6 tane i5 aldık memnunız

bende öyle düşünüyorum. en azından zincir mağaza . bizim teknosa gibi sanırım. tavsıyen ıcın sagol
  • quote:

kardeaim jarir en ucuzu. 2600 riyal 1300 tl gibi bisey yapiyo. alcaksan jarirden al. bin davudda iphone gormemistim samsung bb lg htc falan gordum ama iphone goremedim.

evet ınternet araştırmaları sonucu en uygun jariri gördüm daha doğrusu suudi zincir mağazaların hepsınde fıyat sabıtlenmıs. 2599 riyal dıyorlar.
  • Benim iphone5 yaklaşık 1ay önce geldi arabistandan sanırım jarirden alındı tam bilmiyorum. İngiliz prizle birlikte çıktı. Facetime yok bilgin olsun 4 tane geldi 4ündede facetime yok benim için sıkıntı değil viberi var zırtıvar falan... Haberin olsun.

• Öncelikle hayırlı günler diliyorum. Mekke'de yaşıyorum, bu konuyu görünce cevap vermemek olmaz dedim.
    Mekke'de maalesef apple store yok. Pupa bilişim gibi apple'ın distribütor aracılığıyla kendi aygıtlarını satan mağazalar ise Cidde'de bulunuyor. Garantileri vardır. Örnek olarak;

http://www.izone-stores.com/

www.i-weaver.com
    404 Not Found
    http://www.i-weaver.com/index_en.php

Arkadaşımızın bahsettiği Jarir bookstore'un da apple ile sözleşmesi vardı sanırım, tam emin değilim ama kendilerine özel garantileri bulunmakta. Kesinlikle orayı tavsiye ediyorum sizlere.

Onun dışında, bu yerlerden 100-200 lira daha ucuza satın almak isterseniz, Aziziye bölgesindeki telefonculardan satın alabilirsiniz. Hatta bütün Türk hac ve umre şirketlerinin referansını elinde bulunduran Selahattin diye bir adam vardır ki sohbeti de, pazarlığı da hoştur. Dükkana girdiğinizde sağ duvarın tamamıyla kendisine övgüler yağdıran Türkçe yazılar ve kartvizitler görebilirsiniz. Bugüne kadar ondan 100 tane iphone aldırmışızdır, şu an kullandığım iPhone 5'i de kendisinden aldım. Kendilerine ait garantileri vardır, elbette ki fabrika hatalı ürünler bulunur. Adama götürdüğümüzde birebir değişim yaptı. Amacım reklam filan değil, yanlış anlamayın. Sadece burayı iyi bildiğim için size en iyi yolu ve iyi yolları gösteriyorum. Ulaşım bakımından Kabe'ye 3 km uzaklıktadır neredeyse. Ama yürüme gitmeyin, upuzun tünellerde nefes darlığı yaşamak istemezsiniz. Bin Dawood marketine yürüme mesafesinde. Taksiye 10 riyal verip oraya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. ''Aziziye telefon'' demeniz yeterlidir. :)

Ama sakın ola ki yabancıdan ikinci el ya da sıfır telefon almayın. Ucuzluğuna kanmayın.

Ayrıca özel şirket ile geldiğinizde yanınızda mutlaka taşıyacağınız hac kartının arkasında TÜRSAB numarası vardır, kayıp umreci ile sorumlu olarak görev alıyordum. Elimden geldiğince yardım edebilirim sorularınızı yanıtlamakla. Hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ali -- 28 Ağustos 2013; 20:55:01 >

• umreye ibadet amaçlı mı gidiyosunuz ticaret amaçlı mı? oraya gidip hala dünyevi şeyler peşinde koşarsanız turistik bir gezi yapın daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılıç Ali

Öncelikle hayırlı günler diliyorum. Mekke'de yaşıyorum, bu konuyu görünce cevap vermemek olmaz dedim.
    Mekke'de maalesef apple store yok. Pupa bilişim gibi apple'ın distribütor aracılığıyla kendi aygıtlarını satan mağazalar ise Cidde'de bulunuyor. Garantileri vardır. Örnek olarak;

http://www.izone-stores.com/

http://www.i-weaver.com/index_en.php

Arkadaşımızın bahsettiği Jarir bookstore'un da apple ile sözleşmesi vardı sanırım, tam emin değilim ama kendilerine özel garantileri bulunmakta. Kesinlikle orayı tavsiye ediyorum sizlere.

Onun dışında, bu yerlerden 100-200 lira daha ucuza satın almak isterseniz, Aziziye bölgesindeki telefonculardan satın alabilirsiniz. Hatta bütün Türk hac ve umre şirketlerinin referansını elinde bulunduran Selahattin diye bir adam vardır ki sohbeti de, pazarlığı da hoştur. Dükkana girdiğinizde sağ duvarın tamamıyla kendisine övgüler yağdıran Türkçe yazılar ve kartvizitler görebilirsiniz. Bugüne kadar ondan 100 tane iphone aldırmışızdır, şu an kullandığım iPhone 5'i de kendisinden aldım. Kendilerine ait garantileri vardır, elbette ki fabrika hatalı ürünler bulunur. Adama götürdüğümüzde birebir değişim yaptı. Amacım reklam filan değil, yanlış anlamayın. Sadece burayı iyi bildiğim için size en iyi yolu ve iyi yolları gösteriyorum. Ulaşım bakımından Kabe'ye 3 km uzaklıktadır neredeyse. Ama yürüme gitmeyin, upuzun tünellerde nefes darlığı yaşamak istemezsiniz. Bin Dawood marketine yürüme mesafesinde. Taksiye 10 riyal verip oraya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. ''Aziziye telefon'' demeniz yeterlidir. :)

Ama sakın ola ki yabancıdan ikinci el ya da sıfır telefon almayın. Ucuzluğuna kanmayın.

Ayrıca özel şirket ile geldiğinizde yanınızda mutlaka taşıyacağınız hac kartının arkasında TÜRSAB numarası vardır, kayıp umreci ile sorumlu olarak görev alıyordum. Elimden geldiğince yardım edebilirim sorularınızı yanıtlamakla. Hayırlı günler.

ben gittim geldim hocam. yine de tesekkurler herseyi anlatmissin. sagolasin gidicek olanlara yol gostermis oldun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.