Şimdi Ara

Bu AppleStore kimliği daha önce Itunes Store da kullanılmadı uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
25.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam bir Apple kimliği aldım ama internet Cafe bilgisayarından.Sonra telefondan AppStore a girdim uygulama yüklemek için.fakat telefon aşağıda ki uyarıyı verdi
     Bu AppleStore kimliği daha önce Itunes Store da kullanılmadı uyarısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Bu Apple Kimliği Daha Önce iTunes Store'da Kullanılmadı" Hatası Çözümü

Eğer "Bu Apple Kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı" hatasıyla karşılaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Apple Kimliğini Doğrula: Apple Kimliğini ve parolanı doğru yazdığından emin ol.
    • Farklı Bir Cihaz Kullan: Farklı bir iPhone, iPad veya Mac bilgisayarda iTunes Store'a giriş yapmayı dene.
    • Apple Kimliğini Yeniden Oluştur: Apple Kimliğini iTunes Store'da kullanmak için yeniden oluşturman gerekebilir.
    • Apple Destek Ekibiyle İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek Ekibiyle iletişime geçerek yardım isteyebilirsin.

Bu Apple Kimliği Daha Önce iTunes Store'da Kullanılmadı Ne Demektir?

"Bu Apple Kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı" hatası, söz konusu Apple Kimliğinin daha önce iTunes Store'a bağlı olmadığı anlamına gelir. Bu hata, ilk kez iTunes Store'a giriş yapmaya çalıştığında veya Apple Kimliğini değiştirmeye çalıştığında oluşabilir.

Bu Hesap Daha Önce iTunes Store'da Kullanılmadı

"Bu hesap daha önce iTunes Store'da kullanılmadı" ifadesi, Apple Kimliğinle daha önce iTunes Store'a giriş yapmadığın anlamına gelir. Bu durumda, Apple Kimliğini kullanmak için iTunes Store'a giriş yapman gerekir.

Bu Apple Kimliği Henüz App Store ile Kullanılmadı

"Bu Apple Kimliği henüz App Store ile kullanılmadı" ifadesi, söz konusu Apple Kimliğinin daha önce App Store'da kullanılmadığı anlamına gelir. Bu durumda, App Store'u kullanmak için Apple Kimliğinle giriş yapman gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://support.apple.com/tr-tr/HT2589

• quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

http://support.apple.com/tr-tr/HT2589

Kredi kart bilgilerimi istiyor Benim kredi kartım yok ki.Kartsız indirme yapılmıyormu?Aslında banka kartımı verdim kabul edilmedi dedi

• Kart bilgilerini girdiğiniz yerde visa, mastercard, vb. Seçeneklerinin yanında "hiçbiri" diye bir seçenek olması lazım.
    Ayrıca banka kartınıda kabul ediyor aslında, bilgileri foğru girdiğinizden emin olun ve kartınızda 1 tl olması gerekiyor, o 1 tl yi çekip sonra iade ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Kart bilgilerini girdiğiniz yerde visa, mastercard, vb. Seçeneklerinin yanında "hiçbiri" diye bir seçenek olması lazım.
    Ayrıca banka kartınıda kabul ediyor aslında, bilgileri foğru girdiğinizden emin olun ve kartınızda 1 tl olması gerekiyor, o 1 tl yi çekip sonra iade ediyor

Maalesef öyle bir seçenek yok.aslında kartımda 1lira da var ama kabul etmedi.kart Enpara finansbank.

• gözden geçire bas
  • Sorunu çözebildiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var.
  • Aynı dert bende de vardı. Yarım saat sonra tekrar denedim bi sefer oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.