|
Bildirim
bırakta satın aldığım cihazda neyin güvenli olup olmadığına ben karar vereyim sana ne?
|
Basit bi nfc bile kullanılmıyor telefonda her şey kısıtlı tam verim alınmıyor ki Android kötü diyorlar da bazı şeylerde çok özgürlük var gerçekten 30-40bin saat alıyorsun nfc yok 100 dolarlık Çinli saatinde var ama |
Bu yüzden Android. Yıllarca İPhone kullanan biri olarak söylüyorum. Android özgürlük demek
|
Bence yüklenmemesi isabet olmuş. Sadece NFC açılsın bankalara yeter.
|
Trakya ve marmara bölgesinin avrupa tarafında kalanı olmaz mı?
Apple bu şaşırtmıyor tabi ki de |
Amaç herşeyi tek elinde bulundurmak biz de 3. Sınıf bir ülke olduğumuz için gözünde bize müstahak almaya devam etsinler.. İyi yapıyor güncelleme vermeyi kesmeyi düşündüğü ip11 i bile hala inanılmaz fiyata satıyor sırf apple diye alan halka müstahak.. Yakında typ c de gelir Avrupa ya bize de siz böyle daha iyisiniz der ben sizin adınıza düşündüm merak etmeyin der ve bizdekiler de üffff görüyorsun dimi diyerek devam edecekler.. Yazılım konusunda mükemmeller kabul etmek lazım ama.. Ama bir sürü şey var dedim sustum.
|
Cunku Turkiye AB uyesi degil.
|
Velevki var sizin üslubunuz bu mu olmalı?
|
Sertifika uygulamaları ile zaten bu engel aşılmış oluyor. Apple herzamanki gibi kendince triplerde. S23 yada s24 serisi alın keyfinize bakın. Gösterişe meraklıysanız yada android size karışık gelecek kadar kafanız kalınsa apple'ın sakat teknolojisiyle devam edin.
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Basit bi nfc bile kullanılmıyor telefonda her şey kısıtlı tam verim alınmıyor ki Android kötü diyorlar da bazı şeylerde çok özgürlük var gerçekten 30-40bin saat alıyorsun nfc yok 100 dolarlık Çinli saatinde var ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylnozcn -- 26 Ocak 2024; 17:36:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylnozcn -- 26 Ocak 2024; 17:39:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 26 Ocak 2024; 17:51:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 26 Ocak 2024; 17:52:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |