Şimdi Ara

Google Play'de olan bir oyunu İphone'a yükleyebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
32.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın galaxy ace'ında Castle TD adlı bir oyun oynadım.Yalnız o gün oynamamla birlikte resmen hayatım değişti.Sonra Appstore'da bu oyuna baktım ama acı gerçek malesef oyun apple'da yok.İşin ilginç tarafı 2 aydır bu oyunu iphone'a yüklemenin yollarını arıyorum ama ne yazık ki tatmin edici sonuçlar bulamadım.Artık hangi arkadaşımda android telefon görsem bu oyunu yüklüyorum artık polise felan şikayet edicekler diye korkuyorum.Sürekli aklımda o oyun var rüyamda bölüm felan atlıyorum Bir kaç gündür yabancı forum sitelerinde araştırma yapmaktan ingilizcem gelişti.En sonunda DH'de konu açmaya mecbur kaldım.(Çünkü burada açılan bir konu çok önemli bile olsa bazı kendini bilmezler sözleriyle insanı pişman ediyorlar açtığına) Neyse konuya dönmek gerekirse Android için olan bir oyunu İphone yükleyebilmemiz mümkün mü acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah yardımcın olsun, böyle bir imkan yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Allah yardımcın olsun, böyle bir imkan yok maalesef

Önemli değil kardeşim okuman yeter sağolasın

• octawa kullanıcısına yanıt
    Kingdom rush serisini oyna.

Edit=Oyun zaten kingdom rush özentisi bir oyun herşeyini ordan almış.Tutulan oyunların yan sanayi ürünleri herzaman çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 18 Haziran 2013; 15:08:46 >
  • öyle bir imkan yok fakat soyle bisi var. JB de cydia var biliyorsun. bir cok source var belki o sourcelerden birinde olabilr cok dusuk ihtimal. app store de olmayan bir cok app bulunabiliyor cydia da.

• quote:

Orijinalden alıntı: silinebilirpan

Bu mesaj silindi.
    git bir tane ucuz tablet al yükle ben öyle yaptım valla kafam rahat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

öyle bir imkan yok fakat soyle bisi var. JB de cydia var biliyorsun. bir cok source var belki o sourcelerden birinde olabilr cok dusuk ihtimal. app store de olmayan bir cok app bulunabiliyor cydia da.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Genelde Appstore'da olan bir uyguluma Google Play'de olmaz bu sefer tam tersi.Peki AppStore'a gelme ihtimali nedir sence? Bari kendimi öyle avutayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octawa -- 18 Haziran 2013; 7:45:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: octawa

quote:

öyle bir imkan yok fakat soyle bisi var. JB de cydia var biliyorsun. bir cok source var belki o sourcelerden birinde olabilr cok dusuk ihtimal. app store de olmayan bir cok app bulunabiliyor cydia da.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Genelde Appstore'da olan bir uyguluma Google Play'de olmaz bu sefer tam tersi.Peki AppStore'a gelme ihtimali nedir sence? Bari kendimi öyle avutayım

Alıntıları Göster
    bu işte bir terslik var
    app store da olmalıydı asıl

• App store de Kingdom Rush diye bir oyun var. İki oyunda birbirlerine cok benziyor. Yüklemeni tavsiye ederim. Belki aynı zevki heyecanı o oyunda bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

bu işte bir terslik var

Alıntıları Göster
    Oyunu merak edip, google play'de castle TD diye arattım, oyunun tam adı ' castle tower defense'mı? Castle diye başlayan çok oyun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Oyunu merak edip, google play'de castle TD diye arattım, oyunun tam adı ' castle tower defense'mı? Castle diye başlayan çok oyun var.
    bilmem
  • quote:

Castle defense büyük ihtimal hocam. Diğerleri çöp gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksahin

quote:

Castle defense büyük ihtimal hocam. Diğerleri çöp gözüküyor.

Alıntıları Göster
    millette app store'dan androide birsey kurmak ister.(mesela ben garage band, keynote gibi programlari note2 de kullanmak isterdim)

• Yok öyle birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Yok öyle birşey.
    Şunu diyor arkadaş

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hz.game.cd&hl=tr
  • quote:

Şunu diyor arkadaş

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hz.game.cd&hl=tr

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar,ancak bir yol daha var geliştiriciye eposta atıp sor, box2dgame@gmail.com mail bu görünüyorhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.hz.game.cd&hl=tr tabi oyun buysa dilin el verdiğince çevirip yolla en azından somut birşey elde etmiş olursun.

• kungfukid kullanıcısına yanıt
    Ciddimisiniz? Oyun kingdom rush oyunun aynısı kopyala yapıştır yapmışlar asla orjinali gibi olamaz çöp bir oyun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Ciddimisiniz? Oyun kingdom rush oyunun aynısı kopyala yapıştır yapmışlar asla orjinali gibi olamaz çöp bir oyun...
    Malesef ios a göre yapılmadıktan sonra yükleyemezsiniz. Bende daha önce google play de olan bir uygulamayı iphone a yüklemek istemiştim ve böyle bir şeyin olmadığını o zaman öğrenmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

yanlış haberdar ettin herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

bu işte bir terslik var

Bu yorumunuza cevap yazdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.