Şimdi Ara

Apple Carplay Ekran Yansıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda Carplay uygulamasını kullanıyorum fakat tam olarak telefonu ekrana yansıtabilmenin bir yolu var mıdır? Carplay destekleyen uygulamalar çok az ve mesela video oynatmıyor.

Yardımlarınızı rica ediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple CarPlay Ekran Yansıtma: Akıllı Sürüş Deneyiminizi Büyütün

Apple CarPlay, iPhone'unuzdaki özellikleri aracınızın ekranına taşıyan harika bir özelliktir. Artık ekran yansıtma özelliğiyle, uyumlu bir iPhone'u aracınıza bağlayabilir ve telefonunuzun ekranını aracınızın ekranına yansıtabilirsiniz.

CarPlay Ekran Yansıtma Nasıl Çalışır?

CarPlay ekran yansıtma, cihazınızın ekranında olan her şeyi aracınızın ekranına kablosuz olarak aktaran bir teknolojidir. Bu özellik, iPhone'unuzun ana ekranını, uygulamalarını, haritaları ve daha fazlasını aracınızın ekranında görmenizi sağlar.

Neden CarPlay Ekran Yansıtma Kullanmalısınız?

CarPlay ekran yansıtma, sürüş deneyiminizi birçok yönden geliştirebilir:

• Geliştirilmiş Navigasyon: Uygun bir haritalama uygulamasıyla, aracınızın ekranını gerçek zamanlı trafik güncellemeleri ve navigasyon talimatlarıyla bir GPS cihazına dönüştürebilirsiniz.
    • Uygulama Erişimine Kolay Erişim: Uygulamalarınıza aracınızın ekranından erişebilir, böylece mesajlaşabilir, müzik dinleyebilir veya podcast'leri dinleyebilirsiniz.
    • Kişiselleştirilmiş Deneyim: iPhone'unuzun ayarlarını aracınızın ekranına yansıtarak, müzik tercihlerinizi, duvar kağıtlarınızı ve diğer kişiselleştirmeleri yolculuğunuza taşıyabilirsiniz.

CarPlay Ekran Yansıtma ile Uyumlu Araçlar

Tüm araçlar CarPlay ekran yansıtma ile uyumlu değildir. Uyumluluk araç modeline ve üretim yılına bağlıdır. Lütfen aracınızın kullanıcı kılavuzuna veya üreticinin web sitesine başvurarak aracınızın uyumlu olup olmadığını kontrol edin.

CarPlay Ekran Yansıtmayı Etkinleştirme

CarPlay ekran yansıtmayı etkinleştirmek için şu adımları izleyin:

1. iPhone'unuzu aracınızdaki CarPlay sistemine bağlayın.
    2. Aracınızın CarPlay ayarlarına gidin.
    3. "Ekran Yansıtma" seçeneğini etkinleştirin.

CarPlay ekran yansıtması özelliklerini keşfedin ve sürüş deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet var

Jailbreakliyse mumkun sadece. Youtube safari istedigin program baglaniyor car playe kendim kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

Evet var

Jailbreakliyse mumkun sadece. Youtube safari istedigin program baglaniyor car playe kendim kullaniyorum
    Hangi tweak ile bu mümkün kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak harici mümkün değil maalesef. Yapılabilecek uygun yollu bir android telefon alınıp mirrorlink ile bağlanmak. Tabi interneti apple telefonunuzdan sağlayacaksınız.
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    CarBridge

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyla ilgili biraz daha yardımcı olabilir misin acaba? Bir iphone telefonum var. Aracımda da kablosuz carplay yansıtma özelliği var. Ama telefonumun ekranını nasıl direk yansıtabilirim?

• Benim sorunum şöyle. Carplay var ekran güzel bir şekilde bütün uygulamaları gösteriyor fakat sesi aktarmıyor sebebi ne olabilir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.