Şimdi Ara

Apple macbook sıfırlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi yeni bir tane macbook 2008 model aldım ve bunu sıfırlamak istedim ama bana şu sıkıntıyı çıkardı. Sıfırlama yapabilmek için apple kimliği girmemi istiyor ben apple kimliğimi giriyorum ama çift aşamalı kod istiyor tamam diorum telefonlarıma şifre geliyor ama bana macbookta bu kodu gireceğim ekranı açmıyor ve sonrasında parolanızı mı unuttunuz diyip başa döndürüyor bu çift aşamalı kod isteğini de iptal edemiyorum ne telefondan nede pc üzerinden ıcloud içeriğinden. Bundan dolayı format ta atamıyorum macbook a nede işlemi geride alamıyorum pc kullanılmaz hale geldi lütfen bana yardım edin arkadaşlar ne yapmam lazım garantisi bitti cihazın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Biraz detay lütfen. Sıfırlamak için ne yapıtınız da sizden Apple ID girmenizi istedi?
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Command ve r tuşlarına basılı tutup güç tuşuna basıp format atmak istedim. Disk sıfırladım sonra seçip ilerledim en don yazılımı çıkardı sistem sürdür işaretleyip ilerledim en sonunda işte apple kimlik istiyor onuda girdiğimde iki aşamalı doğrulama parolası gir diyor telefonuma gelen parolayı şifreyi macbook bilgisayarımda gireceğim seçeneği vermiyor Bu seferde parolanızı mı unuttunuz diyerek en başa disk seçimine atıyor otomatik anlamadım gitti işlemi iptal de edemiyorum geri de dönemiyorum öyle kaldık ortada ?? Windows gbi değil ki iptal edeyim otomatik eski halinden kullanmaya dewam edeyim !!!

• lordzeus kullanıcısına yanıt
    Apple kimliği girmeden devam edebilmemiz gerekir sanıyorum. Öyle bir seçenek varsa onu kullanın.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece parolamı unuttum seçeneği var oda işe yaramıyor. Nedir bu apple güvenlik sisteminden çektiğimiz hem zorunlu kılıyor hemde iptale izin vermiyor arkadaş !!

• Apple macbook sıfırlama sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.