Merhaba, Windowsdan mac'e geçiş yapınca haliyle bazı programlara ihtiyacım olduğunu fark ettim. Bunlardan biri Internet Download Manager. Bu uygulamanın alternatifi bir uygulama bulamadım. Tarayıcıdaki bütün video codekleri görüp ve altına PopUp şeklinde bildirim verip indirten bir uygulama var mı ? |
macOS için IDM Alternatifleri
Internet Download Manager (IDM), video ve dosyaları yüksek hızlarda indirmek için kullanılan popüler bir indirme yöneticisidir. Ne yazık ki IDM, macOS işletim sistemiyle uyumlu değildir. Ancak, macOS kullanıcılarının kullanabileceği bazı alternatif indirme yöneticileri mevcuttur.
En İyi macOS İçin IDM Alternatifleri
- Folx Pro: macOS için en popüler IDM alternatiflerinden biridir. Hızlı indirme hızları, sezgisel bir arayüz ve zengin özelliklere sahiptir.
- Downie 4: Video indirmeye odaklanan bir indirme yöneticisidir. YouTube, Vimeo ve diğer popüler video paylaşım sitelerinden videoları indirmenize olanak tanır.
- Transmission: Açık kaynaklı, çapraz platformlu ve oldukça özelleştirilebilir bir torrent istemcisidir. Dosya indirmek için de kullanılabilir.
- Aria 2: Komut satırı tabanlı, hafif ve çoklu platformlu bir indirme yöneticisidir. Bazı gelişmiş özelliklere sahiptir ve macOS ile uyumludur.
- JDownloader: Dosyaları ve videoları barındıran dosya paylaşım sitelerinden indirmek için özel olarak tasarlanmış bir indirme yöneticisidir.
Bu alternatif indirme yöneticileri şunları sağlar:
- Yüksek indirme hızları
- Birden fazla indirmeyi yönetme
- İndirmeleri duraklatma ve devam ettirme
- Videoları ve diğer dosya türlerini indirme
- Kullanıcı dostu arayüzler
Sonuç
Yukarıda listelenen indirme yöneticileri, macOS kullanıcıları için IDM'ye iyi birer alternatiftir. Kullanım amacınıza ve özellikler tercihlerinize en uygun seçeneği seçebilirsiniz.