Şimdi Ara

Google Play'de olan bir oyunu İphone'a yükleyebilir miyiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
32.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google playde olan oyunların çok daha fazlası apple storeda var zaten
  • KingdomRush 'ın aynısı tavsiyem onu kurup oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

bu işte bir terslik var
    app store da olmalıydı asıl

Bu yorumunuza cevap yazdım.

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Şunu diyor arkadaş

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hz.game.cd&hl=tr

Apple'ın saçma sapan kuralları var acaba oyun iphone için risk taşıdığı için mi böyle bir karar aldılar yoksa düşük pazar payına sahip olduğu için gerek görmüyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: octawa

quote:

Şunu diyor arkadaş

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hz.game.cd&hl=tr

Apple'ın saçma sapan kuralları var acaba oyun iphone için risk taşıdığı için mi böyle bir karar aldılar yoksa düşük pazar payına sahip olduğu için gerek görmüyorlar mı?

Yukarda dediğim gibi gereksiz bir oyun ve çakma... Baktılar lair defense tutmadı hemen kopyala yapıştır yapmışlar. (Bende şimdi diyicektim lair defense oyunu ios tarafında vardı diye.)

>>>>>>>>>Castledefense(HD)

• Vay be ilk defa android'de olan birşey ios'da yok

Gerçi oyun çakmaymış ama
  • oyun ios da olmayinca cakma mi oldu simdi

o zaman bi tane towerdefense oyunu var digerleri cakmasi oyle mi

arkadasin sorusuna gelicek olursak benzer oyunlari bulabilirsin appstoredan da.
  • İos kullananlar birtane android tasimali xperia u önerririm

• Oyun kingdom rush oyununun aynısı olunca ne oluyor? Firmayı bilmiyorsan yazmana gerek yok oyun yeni çıkmış.
  • DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka şimdi arkadaşım Xperia U ile ?

Zaten oyun çakma. Bildiğin Kingdom Rush'tan özenti. Sadece 1 oyunun çakmasını oynamak için kasıntı telefon mu alalım o kadar para verip ?

O değil de neden o kadar Android arasından Xperia U'yu önerdin onu merak ettim
  • quote:

öyle bir imkan yok fakat soyle bisi var. JB de cydia var biliyorsun. bir cok source var belki o sourcelerden birinde olabilr cok dusuk ihtimal. app store de olmayan bir cok app bulunabiliyor cydia da.

bir android oyunu hiçbirşekilde ios'ta çalışamaz. eğer geliştiricilerin oyunu ios'a uyarlayıp apple'a onaylatamayıp cydia'da yayınlama ihtimalini kastediyorsan buna da pek ihtimal vermem şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Ne alaka şimdi arkadaşım Xperia U ile ?

Zaten oyun çakma. Bildiğin Kingdom Rush'tan özenti. Sadece 1 oyunun çakmasını oynamak için kasıntı telefon mu alalım o kadar para verip ?

O değil de neden o kadar Android arasından Xperia U'yu önerdin onu merak ettim

Çünkü xperia u güçlü telefon çift çekirdekli f/p ürünü ace2 ile hemen hemen ayni fiyatta fakat aralarinda daglar kadar fark var....

• İlginç app Store'de olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

İlginç app Store'de olmaması.

valla her 2 platformuda kullanıyorum..enterasan olan..yaygın inanışın aksine...google playde olupta ios ta olmayan oyun sayısı -tersi durumdan- daha fazla....geçen gün üşenmedim...sayayım dedim....50 ye geldim...bıraktım..yani 50 oyun androidde var..iosta yok...bu sayı dahada artar...bununda sebebi applenin markete konacak uygulamalarda ve oyunlarda çok titiz olması....denilebilir...
    haaa..oyunlara çöp dersiniz v.s orası ayrı konu..işte arkadaş kingdom rush dururken bunu sevmiş....zevkler tartışılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

valla her 2 platformuda kullanıyorum..enterasan olan..yaygın inanışın aksine...google playde olupta ios ta olmayan oyun sayısı -tersi durumdan- daha fazla....geçen gün üşenmedim...sayayım dedim....50 ye geldim...bıraktım..yani 50 oyun androidde var..iosta yok...bu sayı dahada artar...bununda sebebi applenin markete konacak uygulamalarda ve oyunlarda çok titiz olması....denilebilir...
    haaa..oyunlara çöp dersiniz v.s orası ayrı konu..işte arkadaş kingdom rush dururken bunu sevmiş....zevkler tartışılmaz...

kesinlikle haklısın hocam.bir yerde okumuştum apple uygulamaları tek tek kontrol edip app store koyuyormuş lakin app storede virüs bulamazsınız kolay kolay

• quote:

quote:

quote:

kesinlikle haklısın hocam.bir yerde okumuştum apple uygulamaları tek tek kontrol edip app store koyuyormuş lakin app storede virüs bulamazsınız kolay kolay

androide de yoktur..sadece uygulama izinlerini virüs gibi algılayan programlar var...birde geliştirici en basit oyunu bile googlenin onayına sunup kısa sürede markete koyabiliyor...mesela 7x7 diye bir oyun var....son derece basit..aynı renk küpleri yan yana veya çarpraz olarak 4 tane yan-yana getirerek yok ediyorsunuz..müthiş bağımlılık yapan bir oyun ve tek oynadığım oyun diyebilirim....ama ios ta yok..yapan klip.inç firması apple müraccat etse..7 ayda zor onay alır..uğraşmıyor...benzerleride zilyon tane...
    bu arada tuvalette oynamak için ideal...tavsiyedir..rekorum 26.000(android oyununu ios ta tavsiye ediyoruz..hey allahım..)

• PC'ye android kur oyna hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

androide de yoktur..sadece uygulama izinlerini virüs gibi algılayan programlar var...birde geliştirici en basit oyunu bile googlenin onayına sunup kısa sürede markete koyabiliyor...mesela 7x7 diye bir oyun var....son derece basit..aynı renk küpleri yan yana veya çarpraz olarak 4 tane yan-yana getirerek yok ediyorsunuz..müthiş bağımlılık yapan bir oyun ve tek oynadığım oyun diyebilirim....ama ios ta yok..yapan klip.inç firması apple müraccat etse..7 ayda zor onay alır..uğraşmıyor...benzerleride zilyon tane...
    bu arada tuvalette oynamak için ideal...tavsiyedir..rekorum 26.000(android oyununu ios ta tavsiye ediyoruz..hey allahım..)

malesef virüslü uygulamalar var hocam arkadaşım anlamıştı ama virüs öle telefonu bloke edicek kadar değil tabi

• o oyun yeni geldi app store a 5.49 şuanki ücreti öyle hatırlıyorum. kingdom rush frontiers adı bi bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erc223 -- 20 Haziran 2013; 22:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: octawa

quote:

öyle bir imkan yok fakat soyle bisi var. JB de cydia var biliyorsun. bir cok source var belki o sourcelerden birinde olabilr cok dusuk ihtimal. app store de olmayan bir cok app bulunabiliyor cydia da.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Genelde Appstore'da olan bir uyguluma Google Play'de olmaz bu sefer tam tersi.Peki AppStore'a gelme ihtimali nedir sence? Bari kendimi öyle avutayım

+1
    bizde ios'daki uygulamaları arıyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.