Şimdi Ara

İos da bulunan arkadaş bul uygulaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Esimle ikimiz de iPhone kullanıyorduk ve iOS da bulunan konu uygulama ile birbirimize yer tarifi yapmadan kolayca birbirimizi bulabiliyorduk ancak simdi esim Samsung kullanmaya başladı. Bu şekilde birbirimiZi harita üzerinde bulabileceğimiz hem iOS hemde android de olan bir uygulama var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya size ne arkadaş nedne harita üzerinden aradıkları?

sana ne?

herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?

şahsen kullanmıyorum fakat şu rezalet ülkede kesinlikle herkesin kullanması gerektiğini düşünüyorum

şu an kullanan bir yakınım var, evliler ve eşi hamile.

adam gibi kullanan için inanılmaz faydalı bir özellik

özellikle ilkokul/ortaokulda okuyan çocukları olanlar için

kaldı ki insanın eşinin, annesinin, babasının nerede olduğunu her an bilmesi de harika bir şey

yarın öbürgün allah korusun başlarına bir şey gelse en azından son bulunduğu yeri bileceksin

şimdi burada güvensizlik falan diye bik bik ötenler olacaktır, "güvenmediğin insanla ne işin var da ilişkine devam ediyorsun?" der susarım
  • Whatsap?

• Facebook messenger ?

• Niye harita uzerinden birbirinizi buluyorsunuz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Arkadaşlar selamlar. Esimle ikimiz de iPhone kullanıyorduk ve iOS da bulunan konu uygulama ile birbirimize yer tarifi yapmadan kolayca birbirimizi bulabiliyorduk ancak simdi esim Samsung kullanmaya başladı. Bu şekilde birbirimiZi harita üzerinde bulabileceğimiz hem iOS hemde android de olan bir uygulama var mı?

Family locator

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Hocam birbirinizi neden harita üzerinden arıyosunuz?

• ya size ne arkadaş nedne harita üzerinden aradıkları?

sana ne?

herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?

şahsen kullanmıyorum fakat şu rezalet ülkede kesinlikle herkesin kullanması gerektiğini düşünüyorum

şu an kullanan bir yakınım var, evliler ve eşi hamile.

adam gibi kullanan için inanılmaz faydalı bir özellik

özellikle ilkokul/ortaokulda okuyan çocukları olanlar için

kaldı ki insanın eşinin, annesinin, babasının nerede olduğunu her an bilmesi de harika bir şey

yarın öbürgün allah korusun başlarına bir şey gelse en azından son bulunduğu yeri bileceksin

şimdi burada güvensizlik falan diye bik bik ötenler olacaktır, "güvenmediğin insanla ne işin var da ilişkine devam ediyorsun?" der susarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 16 Nisan 2016; 16:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız.

Sıkça kullanıyoruz. Sürekli birbirini arayıp mesaj atıp "nerdesin" "konum gönder" vs. Geyiği yerine müthiş bir rahatlık. Çocukların okuldan çıkışı, benim eve gelişim, dışarı çıktıklarında "bana bildir" özelliğiyle ne zaman ayrıldıklarını, trafiğe çıktıklarını vs bilmek. Hatta desem ki şu anda iphone kullanmamızın en önemli sebeplerinden biri öyle yani.

Asıl benim merak ettiğim bu özelliği neden kullandığımızı merak edenlerin neden merak ettiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 16 Nisan 2016; 17:16:51 >
  • defected kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle teşekkürler hislerine tercüman oldunuz

• Ben yapamadım o programı

• Glympse

• 36 kullanıcısına yanıt
    Family factor is görüyor

• 360 Life var.Evinizi işaretliyorsunuz biriniz Eve gidince bildirim falan geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.