Şimdi Ara

iphone bul programını nasıl sabit bi yer yapabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım iphone5 kullanmakta abisi sürekli nerede olduğunu takip etmekte bu yüzden görüşmemiz sıkıntı olmakta iphone bul programında nasıl sabit bi yerde gösterebiliriz ? ya da ne yapabiliriz.. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Jbli ise location faker işe yarayabilir denemek lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ne abiymiş :)
  • Telefonun menüsünden bu fonksiyonu kapatın. Tabii şifresini biliyorsanız. Böyle saçma şey mi olur, o da ayrı konu tabii.
  • İphone bul wifiye bağlıyken çalışmıyormuydu ? Wifiyi kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence öncelikle kız arkadaşınızın abisiyle bu durumu düzeltmesi gerekiyor. Suçlulara takılan elektronik kelepçe gibi o ne öyle ya?..
  • Sizi iPhone'u Bul üzerinden görmesini istediğiniz yerde 1 dakika beklemenin akabinde wifiyi, 3G'yi ve Edgeyi kapattıktan sonra istediğiniz yere gidin. Lakin bu sefer de 30 saniye sonra çevrimdışı gözükeceğinden ağabeyi durumdan kıllanabilir. En iyisi jb yapıp FakeLocation tweakını kurmak. (NOT: Foursquarede işe yaramaz.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Sizi iPhone'u Bul üzerinden görmesini istediğiniz yerde 1 dakika beklemenin akabinde wifiyi, 3G'yi ve Edgeyi kapattıktan sonra istediğiniz yere gidin. Lakin bu sefer de 30 saniye sonra çevrimdışı gözükeceğinden ağabeyi durumdan kıllanabilir. En iyisi jb yapıp FakeLocation tweakını kurmak. (NOT: Foursquarede işe yaramaz.)

FakeLocation instagram ve whatsapp ta da çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife
    FakeLocation instagram ve whatsapp ta da çalışmıyor

Denememiştim hocam; o zaman FakeLocation günümüzde pek de bir şey ifade etmiyor. Sırf foursquarede mayorluğu kaptırmak istemediğim bir yer için başka şehirdeyken filan check-in yapmak için denemiştim ama baktım ki çalışmıyor silmiştim.
  • arkadaşlar kız arkadaşımın kullandıgı tel iphone5 ve üzerinde ios 7 olduğunu biliyorum ve başka bilgim yok iphone mi bul die lanet program yüzünden görüşemiyoruz ve sürekli açık tutması gerekiyor wifiyi benim düşündügüm başka yerde olsa bile yurtta gözükebilmesi haritalardan bişey yapabilirmiyiz yada sabit bir yer gösterecek program deneyen arkadaşlar var mı yada iphne5 kullanıp bana deneyip tavsiye edebilecek olan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olur musunuz .... acınacak durumdayız gercekten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.