Arkadaşlar Turkcellde e sim aktarımında sorun yaşıyorum çözümü bilen var ise çok sevinirim, Turkcell müşteri hizmetleri hiçbirşey ama hiçbirşey bilmiyor 13 pro maxta e simi 14 pro max aktarmaya çalışıyorum Aldığım hata; SİM iniz DESTEKLENMİYOR. Eski İphon unuzdaki sim esim aktarımını desteklemiyor...... Teli sıfırladım gene olmadı, wifi LTE de denedim gene yok, fiziksel hatta kapalı bir sim takarak denedim gene yok Yarın QR kodunu edinip birde öyle deneyeceğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E-SİM Aktarma Sorunu ve Çözümleri
E-SİM aktarma işlemi, fiziksel bir SIM kart olmadan mobil cihazlara mobil hat tanımlama işlemidir. Ancak, bazı eski iPhone modelleri E-SİM aktarımını desteklemeyebilir.
Eğer eski iPhone'unuz E-SİM aktarımını desteklemiyorsa, yeni iPhone'unuza E-SİM aktarmak için Turkcell bayisine başvurmanız gerekir. Turkcell, E-SİM aktarma işlemlerini desteklemektedir.
E-SİM aktarma işlemi sırasında, mevcut telefon hattınız yeni cihazınıza aktarılacaktır. Bu işlem, eski cihazınızda E-SİM'in devre dışı bırakılmasını ve yeni cihazınızda etkinleştirilmesini içerir.
E-SİM'inizi başka bir telefona aktarmak istiyorsanız, her iki cihazın da E-SİM aktarımını desteklemesi gerektiğini unutmayın. Desteklenmeyen cihazlarda E-SİM aktarma işlemi yapılamaz.
Turkcell E-SİM aktarma işlemi hakkında daha fazla bilgi almak için Turkcell müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.