Şimdi Ara

Ses kontrol programı arıyorum var mı böyle bir program..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 yıl kadar önce Philips'in 2+1 20 watt'lık bir hoporlörünü almıştım. Ancak bunun sadece ses kontrolörü var.. Ses çıkışlarını kontrol eden bir yazılım var mıdır..

İnternetten radyo, tv izler dinlerim.. video izlerim mp3 dinlerim bunların çıkardığı bassları nasıl düşürebilirim çok rahatsız ediyor şuan radyo binliyorum.. inalınlmaz bass etkili oluyor..

Ses çıkışlarını ayrıntılı bir şekilde kontrol etmek mümkün müdür, bassları düşürmem lazım..

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..

• Yardımcı olacak birileri yok mudur? Herkes bu konu hakkında bilgisiz mi?

Şimdi biri gelse açılın ben uzmanım sana yardımcı olabilirim dese..
  • Arkadaşlar böyle bir programa çok ihtiyacım var, hoporlörü kullanamaz oldum.. Bana bir yardım eli, çözüm bulmalıyız..
  • Yaa arkadaşlar hoporlörü tekrar taktım ama bas çok rahatsız ediyor bir çözüm bulalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: caadas

ekran görüntüleri:
    http://www.softpedia.com/progScreenshots/Graphic-Equalizer-Studio-Screenshot-31166.html
    dowload:
    http://www.softpedia.com/progDownload/Graphic-Equalizer-Studio-Download-31166.html

Hocam çok sağol şimdi konuya tekrar baktım cevabını gördüm indirip deneyeceğim.. Birde bir soru daha sorayım gerçi bu yazılımla alakalı değil ama olsun. Ben geceleri bilgisayarı kapatım mp4 playerı hoporlöre bağlıyorum.. hoparlörü fişe takınca on/off butonundan açmasam bile cızırtı geliyor bir iki kez şiddetlice durdum ses gitti ama tekrar geldi bu sesi nasıl giderebilirim..

Ek1: Programı kurdum ama gerekli ayarları yapamadım sanırım.. tam olarak bası kapatabildiğim ayarı bulamadım.. Uğraştıracak beni sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 9 Haziran 2010; 3:48:03 >

• Baslar sol taraftaki sürgülerden yapılıyor. Sağa gittikçe orta tonlar ve en son tiz sesler ayarlanıyor. Hoparlörün cızırtısı için yapabilecek pek bir şey yok. Genelde topraklama olmayan prizlerde bu tür sorunlar daha çok görülüyor. Jack bağlantılarıyla alakalı bir problem de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caadas

Baslar sol taraftaki sürgülerden yapılıyor. Sağa gittikçe orta tonlar ve en son tiz sesler ayarlanıyor. Hoparlörün cızırtısı için yapabilecek pek bir şey yok. Genelde topraklama olmayan prizlerde bu tür sorunlar daha çok görülüyor. Jack bağlantılarıyla alakalı bir problem de olabilir.

Hocam eq çubuklarını kullandım ama bir etkisini göremedim.. media player ile mp3 dinlerken kendi eq'ını kullanıyorum ama oyun radyo vb. gibi sesli uygulamalarda proğramın etkisini göremedim..

Şu hoporlörü aldığıma bin pişmanım yaa. Olmadı içini açıp tamamen iptal edeceğim.

Mesajlarını için teşekkür ederim. ama verim elde edemedim.. ilk sıralardaki eq çubuklarını aşağı çekmeme rağmen kuvvetli baslar yine oluyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.