Şimdi Ara

3 Gündür uğraşıyorum Realtek Audio Console sorununu çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2022 yılında ayni konuya yardımcı olan Eylül Kabus@ adlı kullanıcıyı okuyunca bende benzer bir konu açmak istedim.

Kulaklarımda sorun var, tiz sesleri daha rahat duyabiliyorum ama windows 11 de Realtek Audio Console açılmıyor ki tiz ayarı yapabileyim.

Bu forumda bu konuda deneyimli kişiler olduğunu gördüm, lütfen bir dost bana yardım etsin bu sorunum çözülsün.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 12 Kasım 2024; 18:3:10 >

• Merhaba.

2022 yılında ayni konuya yardımcı olan Eylül Kabus@ adlı kullanıcıyı okuyunca bende benzer bir konu açmak istedim.

Kulaklarımda sorun var, tiz sesleri daha rahat duyabiliyorum ama windows 11 de Realtek Audio Console açılmıyor ki tiz ayarı yapabileyim.

Bu forumda bu konuda deneyimli kişiler olduğunu gördüm, lütfen bir dost bana yardım etsin bu sorunum çözülsün.

Teşekkürler.

• Bu konuyu bilen bir dost mutlaka yardımcı olur düşüncesi ile 6 saatı geçti, bilgisayar başında bekledim, sanırım kimse benim sorumla ilgilenmedi, umudumu yitirdim.

Canınız sağ olsun dostlarım.

• görev yöneticisi>başlangıç menüsünde realtek uygulaması devre dışı mı?

bende devre dışıydı etkinleştirince açıldı.

• Norain kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum, bu sabah yorumunu okuyunca denedim, Görev yöneticisinde ben bilgisayarım daha hızlı açılsın düşüncesi ile her şeyi devre dışı bırakıyordum, yorumunu okuyunca etkinleştirdim ama yine çalişmamıştı, bilgisayarı yeniden başlatınca çalıştı.

Çok teşekkürler dostum, sayende bu sorunum çözülmüş oldu.

• refikilhan kullanıcısına yanıt

önemli değil hocam.

bende senin gibi bilgisayarım daha hızlı açılması için her şeyi devre dışı bırakıyordum. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8 çözemediğim hata
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.