Merhaba
Yeni dikkatimi çekti, benim Samsung S10 + telefonumdaki E-postada, sadece Odaklanmış ve Diğer bölümü var, ama Gereksiz E-posta diye bir bölüm yok. Acaba herkeste de bu bölüm yokmu ?
Teşekkürler.
Merhaba.
2022 yılında ayni konuya yardımcı olan Eylül Kabus@ adlı kullanıcıyı okuyunca bende benzer bir konu açmak istedim.
Kulaklarımda sorun var, tiz sesleri daha rahat duyabiliyorum ama windows 11 de Realtek Audio Console açılmıyor ki tiz ayarı yapabileyim.
Bu forumda bu konuda deneyimli kişiler olduğunu gördüm, lütfen bir dost bana yardım etsin bu sorunum çözülsün.
Teşekkürler.
Merhaba,
Satın aldığım 4 çıkışlı USB çoklayıcı kablo uzunluğu yaklaşık 5 cm, sanırım laptop uyumlu olduğu için kısa yapılmış, oysa benim PC kasa üstü, buna 1 veya 1,5 m uzatma kablosu satın alıp taksam, örneğin harici diske yedek alırken veya geri yüklerken bir sorun yaşar mıyım? Normale kıyasla gecikme olur mu? Sorun olmaz ise 3.0'lık uzatma kablosu için kaliteli bir marka önerebilir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba
1Tb Samsung harici diskim, bilgisayara takınca ses veriyor, ışık yanıyor fakat aygıt yönetisinde ve Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Aygıtlar ve Yazıcılar bölümünde görünüyür, disk yönetimi dahil hiçbir yerde yok,
Bunun çözümü varmı ?
Teşekkürler
Merhaba,
Kingston Fury Renegade 2TB PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD. Diskimi 3'e bölmüştüm.Çok fazla format atmaktan sistem artık ağır çalışıyor, elimde bu sisteme ait harici bir disk var bu disk ile bu yedeği ayni diskteki bölünmüş diğer diske veri kaybı olmadan yedeklemem mümkünmü ? Bu mümkünse nasıl olacak ve sistem eski hızına kavuşur mu?
Teşekkürler
Merhaba,
Bir diskimi YouTube'da izlediğim bir videodan esinlenerek harici bir diske yedekledim, ancak yedeklediğim disk kayboldu ve çalıştığı halde hiçbir yerde görünmüyordu, CMD komut istemi ile diskimi buldum, ve H harfi ile isimlendirdim, ancak bilgisayarımı kapatınca veya yeniden başlatınca tekrar kayboluyor.
Sorun disk kablosunda veya giriş portlarında değil, bulduğum disk ve kullandığım CMD komutları ile ilgili ekran görüntüsünü aşağıya ekledim.
Ben bu diski nasıl kurtarabilirim?
Teşekkürler.
Merhaba,
Bilgisayarımda yıllardır, Kaspersky Internet Security kullanmama rağmen çok sık yavaşlama oluyordu, ben de çözümü format attıktan sonra sadece virüs programı, WinRAR ve yazıcı kurulumunu yapıyor, önce bunu yedek alıyor, sonra diğer programları da yükleyerek bir de onu yedekliyordum.
Ancak son aylarda bu defa da oyunlarda çok sık bug oluşmaya başladı, ben de mecburen aldığım yedeği geri yükleyerek oyuna devam ediyordum ama artık Acronis nedeni ile bunu da yapamaz oldum çünkü Acronis, aldığım yedeği geri yüklerken içini boşaltıyor, o da yetmiyor, yedeğe yüklediğim diski de boşaltıyor.
Ben ne yapacağımı bilemiyorum.
Acronis'in ücretli olması buna sebep oldu diye düşünüyorum, para ödeyerek yenisini satın alsam ayni şeyin yine başıma geleceğinden korkuyorum.
Ben ne yapmalıyım, bana bir yol gösterir misiniz? Şu anda yine ayni şey başıma geldi, artık bıktım.
Windows'a doğrudan yedek almayı da bilmiyorum, bunu bana anlatsanız bile Acronis'te yaptığım gibi, once çok sık format atmamak için attığım formatı başka bir diske yedeklediktem sonra programları yüklesem, gerektiğinde formata hazır yedeğimi geri yükleyerek kullanabilmem mümkün olabilir mi?
Sizce ne yapmalıyım, Acronis'i satın almamı mı önerirsiniz, yoksa anlattığım gibi yedek almamı mı?
Bana yardım ederek bu sorundan kurtarabilir misiniz?
Teşekkürler.
Merhaba,
Bugün uykusuz 2.ci günüm, Far Cry 4 oynadım, yine öye oldu, Far Cry 3'e döndün yine ayni Afterburner'den fan hızını yükselttim netice değişmedi,
Önceki gün duydum ki Windosw 10 da böyle bir sorun yokmuş, ve Windows 10 kurdum, kurduğuma da pişman oldum, bütün gece uyukusuz kaldım. Tüm internetim gitti, o gece yarısı TTNET'den yardım istedim, baktılar modem de sorun yok dediler, Windows 10'u da sildim, dün tekrar Windows 11 yükledim, ama bu defa onda da internet yoktu.
Ne yapsam açılmıyor, o günden şu saate kadar hiç uyumadım kafama taktım, onunla uğraştım. Bu akşam nihayet internet sorunu nuda çözdüm ama inanın uyku gözümden akıyor.
Şimdi yatacağım ama, yatmadan önce, ben neden oyundan atılıyorum, eskiden böyle değildi, inanın Windows 10 olmayınca tekrar Windows 11'e döndüm ve az önce yine oyunda atıldım.
Crack lı değil EpicGamesten satın alıp, online oynuyorum. Ben oyun oynayamayacak mıyım?
Teşekkürler
Çok fonksiyonlu akıllı saat tavsiyesi
Merhaba,
Son kullandığım akıllı bilekliğim bugün bozuldu, oysa ben her gün bellirli bir süre 6000-10000 adım civarında yüryüş yapıyordum.
Bu nedenle yeni bir saata ihtiyacım var, ancak bu defa daha çok fonksiyonlu bir akıllı saatım olsun istedim, bugün bu tür saatlere baktım, ama bir tanıdığımın ayni saatı kullandığını ve çok sık şarj gerektiğini söylediği için önce bir bilene danışmadan almak istemedim.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm.
Teşekkürler.
Bütçe: 4000-5000 TL civarı.
Aslında masaüstü windows 11 olarak rahatca kullanabildiğim bir bilgisayarım var, ama arada bir kullandığım Hp Pavilion dv3 netebok da var, windos 7 32 bit olmadan çok ağır çalışan, bu cihaza windows 11 de kurulamıyor, microsoft windows 7 yi kaldırmış olsada bu hantal cihazda sadece windows 7 yi, oda 32 bit olarak kullanabiliyorum.
Windows 7 Ultimate 32 bit tam formatlık dvd iso dosyasını, usb rufus ile kurdum, usb formatında olmadığı için eski sistemin silinmesine izin vermiyor ve temiz kurulum yapamadım.
Şimdi bu cihaz için Ventoy programını yeni keşfettim, fakat usb formatında windows7 sp1 32 bit ultimateyi hiçbir yerde bulamadığımdan bu programı kullanamadım.
Bana nasıl yardımcı olursunuz ki çöpe atmaya kıyamadığım, bu hantal netebook ultimate 32 bit temiz kurabileyim, bana windows 7 ultimate şart mı demeyin kafama taktım işte, bunu kurmak istiyorum.
Hiçbir çözümü yok ise elinde eskiden kalma, Windows7 Sp1 ultimate 32 bit usb ye kurmaya uygun iso dosyası olan var ise verebilir mi ?
Teşekkürler.
Kim bu Cennet vatan uğruna olmaz ki feda |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.831
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 62.569 (Bu ay: 1.446)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware