Merhaba, Satın aldığım 4 çıkışlı USB çoklayıcı kablo uzunluğu yaklaşık 5 cm, sanırım laptop uyumlu olduğu için kısa yapılmış, oysa benim PC kasa üstü, buna 1 veya 1,5 m uzatma kablosu satın alıp taksam, örneğin harici diske yedek alırken veya geri yüklerken bir sorun yaşar mıyım? Normale kıyasla gecikme olur mu? Sorun olmaz ise 3.0'lık uzatma kablosu için kaliteli bir marka önerebilir misiniz? Teşekkürler. |
USB çoklayıcıya uzatma kablosu takılırsa sorun yaşanır mı?
-
-
Kablo ile cihaz + PC USB girişi sinyal hızı/protokolü olarak uyumluysa sorun olmaz.
Belli bir metreden sonra, güçlendirici gerekir.
Yalnız...
Kısa kabloya uzatma kablosu takacaksanız... yani kısa kablo çıkabilir değilse...
O ara birleşim noktasına dokunursanız, siz şasiyi üzerinize alırsınız, cihazın bağlantısı kopar, geri gelir. Kopyalama yaparken buna dikkat edin yeter.
Ben Bimel'den alıyorum bu tür ihtiyaçlarımı. (Digitus Assmann, Beek, Lindy)
Eaton Tripp Lite'a fırsat olmadı henüz. (EATON Tripp Lite - Türkiye)
USB3.x için listem şu idi:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 31 Ekim 2024; 3:14:14 >
-
İlgin için çok teşekkür ediyorum dostum, uzatma kablosu takmak için alacağım cihaz "TP-Link UH400 4 Port USB 3.0 5Gbps Çoklayıcı HUB1" usb kablosu sadece 5 Cm kadar ben 1.5 M kaliteli bir uzatma kablosu satın almak istiyorum ki hiç sıkıntı yaşamayayım, sizce hangi marka alsam sorunsuz kullanabilirim,
Teşekkürler.
-
Fiyatlarına ve özelliklerine bakıp karar vermelisiniz.
Arabirim tipi ve hızı
Uzunluk
Ekran
Sinyal iletken malzemesi: Bakır (en iyi sinyal iletimi), bakır kaplı çelik (çekme ve kıvrılma mukavemeti için), bakır kaplı aluminyum (daha ucuz ve daha az mukavemet için)
Fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X