Merhaba, Kingston Fury Renegade 2TB PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD. Diskimi 3'e bölmüştüm.Çok fazla format atmaktan sistem artık ağır çalışıyor, elimde bu sisteme ait harici bir disk var bu disk ile bu yedeği ayni diskteki bölünmüş diğer diske veri kaybı olmadan yedeklemem mümkünmü ? Bu mümkünse nasıl olacak ve sistem eski hızına kavuşur mu? Teşekkürler |
Bölünmüş diskteki sistem diğer bölüme aktarılabilir mi?
-
-
Kimse yardımcı olmayacak mı ?
-
Ssdler ağzına doluysa sıkıntı olurlar. Çok formatın ağırlaştıracağını sanmıyorum. 1800 küsur gb formatlı kapasite olması lazım. 1800 gb'ı kullanın, küsuratı formatladan bırakın, sizin için de güvenlik payı olur.
Klonlama için bunu kullanabilirsinizkingston technology companyacronis-download- Kingston Technologyhttps://www.kingston.com/en/support/technical/acronis-download
-
Hayır dostum, Ben bu 2 Tb boyutundaki diski önce 2 ye böldüm. Bir Tb boyutundaki bölümüne sistemi kurdum, ve hala bu bölümün 925 Gb tı boş duruyor. kalan bölümüde tekrar 2 ye bölerek depo olarak kullandığım için, bunlardan birine harici diske yedek aldığım bu sistemi hiç veri kaybı olmadan aktarmak istiyorum, ama korkuyorum, çünkü bu veriler giderse bir daha bulamam.
Ben artık Bir kaç aydır Acronis kullanmıyorum, çünkü Acronisten çok çektim, bu nedenle windowstan direk harici bir diske programsız yedek alıyorum.
-
1.
Mevcut çalışan, aktif boot ve sistem bölümünü başka bir yere yedeklemek mi istiyorsunuz?
2.
Sanmam ama... Zaten yedeklenmiş olan aktif boot ve sistem bölümününün başka bir yerde kopya yedeğini mi oluşturmak istiyorsunuz?
3.
Aktif boot veya sistemin, artık başka bir yerden çalışmasını mı istiyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X