Şimdi Ara

Sizce iyi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 TL bütçe var Hikvision E100 512 GB SSD buldum. Alınır mı?

• hikvision güvenlik ekipmanları satan bir firmadır kamera vs o yüzden hdd ssd de yapıyorlar ve amaç hız değil stabil olması. bende sata m2 ssd'si harici hdd ssd'si bir çok ürünü var memnun kalırsın ama 512gb'ye bin lira verinceye kadar 1tb olanını mı alsan diyorum uzun süre gider. bütçeyi zorlamayayım dersen dediğin de güzel.

Hikvision E100 1tb 560/500MBS Sata 3 2.5" Kutusuz SSD Fiyatı (hepsiburada.com)

şimdi kutusuna baktım da son aldığım 1tb olanıymış dediğin modelin. geçen yazdan beri iş yerinde kullanıyorum sorun yok yani dediğim gibi sorun olmaz yazdın sildin diye ama öyle 3500 falan verenleri m2 olarak yani ya pahalı mıydı onun yerine 2tb harici aldım hikvision o daha mı hesaplıydı hatırlamıyorum.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Başta hikvison e100 almayı düşünüyordum ama baya bi kötü yorum gördüm o yüzden samsung 870 evo 500 gb almayı da düşünüyorum ya da hikvision c100 960 gb.
    sizce hangisi?
  • SpinX S kullanıcısına yanıt

yavaş diye kötü yorum vardır. çok pahalı c100 dediğin gerek yok benim attığım hesaplı 960gb. 2675 nere 1899 nere bence gerek yok pahalısına sata3 çünkü hızlı olsa ne kadar olacak 550mb port limiti. daha çok yazma silmeye dayanıklıdır ama ssdler normal oyuncular tarafından öyle ölecek aletler değil ben ocz vertex 2 aldım 2011'de bir kaç sene sonra kuzene sistem sattım içinde gitti hala kullanıyor adam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.