Şimdi Ara

sizce fazla mı istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi akşamlar.. aracımı takas etmek istiyorum bir miktar nakite ihtiyacım var çok acil değil ama ne yapalım ilanlarına bakıyorum teklif yolluyorum 3-4 aşağı çekmeye çalışıyorlar..arac opel astra 2007 cosmo full paket 23000kmde metalik siyah..aracın daha ikinci bakımı yapıldı ...km doldurmadı 2 yaşında... araç çok temiz kullanıldı 0 dan farkı yok...full bütün paketler mevcut sadece otomatik vites değil.. xenon far(yüksek basınçlı far yıkama sistemi) panaromik sunroof esp(virajlarda dengeyi sağlar) çelik jantlar yarı deri koltuk.. yokuş kalkış desteği hız sabitleyici park sensör yağmur sensörü lastik hava basınç göstergesi katlanır dikiz aynası sis farları... 35.000-35.500 fiyat istiyorum takas için arabayı 43 küsürre alındı..

yardımcı olun fazla fiyat mı istiyorum... aracın hakkı ne sizce...

• Bence normal istiyorsunuz belki 34'e çekebilirseniz fiyatı daha da uygun olabilir,fakat dediğim gibi istediğiniz rakam anormal değil.
  • bence takaslık için 35 makul ama 3-4 aşağı çekme çalışmalarıda normal

karşıdaki nekadar düşürüyorsa sende en son onun teklifinin yarısı olur de bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

Bence normal istiyorsunuz belki 34'e çekebilirseniz fiyatı daha da uygun olabilir,fakat dediğim gibi istediğiniz rakam anormal değil.

Söylediklerinize aynen katılıyorum bu km de böyle bir araç 34 ten aşağı gitmemeli umarım aracınızı arzu ettiğiniz paralara satarsınız , malum kriz diye ölü eşşek arayanlar çok piyasada...
  • yorumlar için sağolun arkadaşlar kafam rahatladı.. kendi kendime sorup duruyorum fazla mı istiyorum diye...
  • fiyat olarak o model için gayet makul
  • Araç muhtemelen dizeldir . 33.000 lira gibi bir fiyat bence makuldür .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_85

yorumlar için sağolun arkadaşlar kafam rahatladı.. kendi kendime sorup duruyorum fazla mı istiyorum diye...

Hocam millet o kadar ekstra aramadığı için ekstralara fazladan para vermek istemiyor ya da 3'e 5'e kapatmak istiyor olayı...
  • Cosmo + Xenon + Sunroof 25.000KM Temiz Astra 1.3 CDTI
    2008 25.000 de
    25.000 KM'de kazasız sigara içilmemiş Sonax'dan başka bir yerde yıkatılmamış tertemiz bir araç. Bir depo ile şehiriçi 750-800 km şehirdışı 1000 km'e kadar yol yapabiliyor. Vergisi yıllık 350 ytl iki taksit. Tam bir ekonomi arabası. Yağmur sensörü, far sensörü, iklim kontrol klima, xenon farlar, sunroof, deri koltuklar... kısacası astranın en dolu hali.

35.500 TL

böyle bir ilan buldum kıyaslamanız için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 11 Ocak 2009; 21:08:33 >
  • Aslında gerçekten 0 km hatta hiç araba almamak lazım. 10.000 öyle en az 2.000 de kasko, 1000 mtv vardır.İki kere servise gitse 500 Lira .Benzin masrafı hariç aracı işletmenin yıllık bedeli 6.750 TL, aylıksa 562 TL, benzin hariç
  • benzin yazmayı unutmuşum...
  • adamlar 2 tuşa basıyo fabrika bir yıl boyunca araba üüretiyo sabah akşam... deli gibi kontrolsüz araba üretiyorlar kardeşim bunun bir sınırı olmalı eskiden araba alan insan zarar etmeden satardı şimdi 0 alan herkes mağdur en sonunda kendileride mağdur bankacı faizle kredi verir biri faiş fiyatla araç satar biri ev satar eee nereye kadar elbet bi yerde tıkanacak herkes bir kar oranı belirliyor yola devam diyor hep al hep al verende kalmıyor buyur işte sonuç..
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Aslında gerçekten 0 km hatta hiç araba almamak lazım. 10.000 öyle en az 2.000 de kasko, 1000 mtv vardır.İki kere servise gitse 500 Lira .Benzin masrafı hariç aracı işletmenin yıllık bedeli 6.750 TL, aylıksa 562 TL, benzin hariç

• quote:

benzin yazmayı unutmuşum...

benzinliyse çok istiyorsunuz gibi...
    o fiyata dizeli var
  • hımm..sana göre hakkı nedir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

o fiyata dizeli var
  • Bence de dizelse uygun fiyat ama benziliye göre yüksek ...
  • alternatif maliyetide eklemeyi unutmuşsunuz. Araca her ay ödenen 562 ytl faizde değerlendirilseydi , toplamda senede ne akdar faiz getirisi varsa 6.750 ytl ye bu faiz getirisinide maliyet olarak eklemeniz gerekli.

Kısaca ben sattığım kendi alfa 159 umdan örnek vereyim. senelik mtv 1.700 ytl , senelik kasko 4.000 ytl , senelik bakım 200 ytl , senede oluşan tahmini değer kaybı 4.000 ytl , toplamda senelik 10.000 ytl . 10.000 ytl nin senelik faiz getirisi 1.800 ytl , senelik aracın bana maliyeti 11.800 ytl , kümülatif arttığından 3 sene aracı kullanmanın maliyeti 40.000 ytl civarına gelecektir.
    0 da alsanız 2. elde alsanız nihayetinde araç almak kullanmak oldukça masraflı.
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Aslında gerçekten 0 km hatta hiç araba almamak lazım. 10.000 öyle en az 2.000 de kasko, 1000 mtv vardır.İki kere servise gitse 500 Lira .Benzin masrafı hariç aracı işletmenin yıllık bedeli 6.750 TL, aylıksa 562 TL, benzin hariç

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

alternatif maliyetide eklemeyi unutmuşsunuz. Araca her ay ödenen 562 ytl faizde değerlendirilseydi , toplamda senede ne akdar faiz getirisi varsa 6.750 ytl ye bu faiz getirisinide maliyet olarak eklemeniz gerekli.

Kısaca ben sattığım kendi alfa 159 umdan örnek vereyim. senelik mtv 1.700 ytl , senelik kasko 4.000 ytl , senelik bakım 200 ytl , senede oluşan tahmini değer kaybı 4.000 ytl , toplamda senelik 10.000 ytl . 10.000 ytl nin senelik faiz getirisi 1.800 ytl , senelik aracın bana maliyeti 11.800 ytl , kümülatif arttığından 3 sene aracı kullanmanın maliyeti 40.000 ytl civarına gelecektir.
    0 da alsanız 2. elde alsanız nihayetinde araç almak kullanmak oldukça masraflı.

Faizi bence katamassınız bu duruma soyle hesaplarsanız daha guzel olur kanısındayım

Arabayı aldıgın değer - sattıgın değer bu rakamı kullandıgın sureye gore faiz hesabı yapıcaksın

Ustune wergilerini bakımını yaptıgın gune gore faizini ekleyip bir değer bulucaksın

Bu buldugun değer ise senin kullandıgın sürece kaybettiğin değeri gostericek

Mısal 30K ya alıp 20K ya 2 sene sonra sattıysak 10 milyar zarar faizi ile 14 milyar diyelim

İlke sene MTV si 700 2. sene 700 dersen ilk sene 12 ay 2. seneye 6 ay faiz koyarsan aynı sekilde 300 liralık 2 bakım olsa eder sana 2300 lira

Toplamda zarar 16.300 lira oldu 2 senede

Birde senede 13.5K lira wergi weren 4.000CC+ aracları dusunun

• quote:

hımm..sana göre hakkı nedir...
    quote:

quote:

o fiyata dizeli var

valla piyasayı pek takip etmiyorum açıkcası ne söylesem yalan olur....
    ben sahibindende direk açınca o fiyatlara dizel olanları gördüm o nedenle söyledim (ki internet fiyatları genelde şişik oluyor)

• peki kardeş sen aynı özellikte bul ben fiyatı düşürecem yanlız bana baz halinde ve ya biri eklenmiş opsiyonlu cosmo bulma opsiyonlarda tam olsun.. bir aracın fiyatı 2 senede 10 bin tl gerilemez çok kullanılmadıysa.. daha 23000 de.... 10 bin tl derken bu bu aracın fiyatına göre bir bmw audi değilki yani 150 bin ytllik araç değil ki iki senede fiyatı bu kadar düşsün...
    quote:

quote:

hımm..sana göre hakkı nedir...
    quote:

quote:

o fiyata dizeli var

valla piyasayı pek takip etmiyorum açıkcası ne söylesem yalan olur....
    ben sahibindende direk açınca o fiyatlara dizel olanları gördüm o nedenle söyledim (ki internet fiyatları genelde şişik oluyor)

• 0 alıp 2. el satmak zaten her zaman sağlam kaybettirir....
    birde kriz diye birşey var takdir edersinizki...

madem kafanızda belirlemişsiniz ne diye bize sorup beğenmeyincede bul o zmn 10 bin düşmez diyorsunuz?

2008 14.000 de araç buyrun
    donanımı full değil ancak 2008 14.000 de
    ve fiyatıda 30.500
    http://www.sahibinden.com/ruhsat_sahibinden_2008_model_opel_astra_cosmo115_bg_full_orjinalWQQaXQQ11930949WQQpXQQdisplayitem

2007 27 000 de gene full değil ancak fiyatı 29.750

internet ilanları 1-2 bin tl yüksek oluyor deniyor hep...

istediğin fiyata alıcı da bulabilirsin ancak nakite ihtiyacınız varsa uzun sürebilir....

ayrıca fazla istiyorsunuz gibi dedim...kesinlikle emin olmadığımı belirttim...
    başlığın amacı nedir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 12 Ocak 2009; 10:11:46 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.