Şimdi Ara

sizce fazla mı istiyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım yanlış anlaşıldım ben size bulun ozaman fiyatı indirecem derken sitemli değil mantıklı bir şeklide yaklaştım evet gerçekten indirecem sizin bir bildiğiniz vardır diye bulun dedim hala geçerli gerçekten bulun fiyatı indirecem ben bulamadım çünkü.. gösterdiğiniz araç model olarak üst model ama eksikleri var.. saygılar...
  • Hocam fiyat çok normal sen bakma onlara ölü alıcı onlar sen bişey deme adamlar 10milyara kadar düşer karşıdakini düşünmezler
  • araba satanların düştüğü en büyük hata aldığı fiyata göre satmaya çalışmaktir.
    0 kmsi 30 bin olan arabayı 32 bine satmaya çalışan değişik insanlar var bu memlekette.satıcıya diyorumki birader bunun 0 kmsi bayide 30 bin cevap aynen şu BEN 32 BİNE ALMIŞTIM AMA.....

eğer aracınızın 0 kmsi hala satılıyorsa önce aynı donanımdaki 0 fiyatına bakın sonrada arabanızın durumuna göre fiyat belileyin.1000-500 arasıda pazarlık payı koyun olsun bitsin.

yanlış anlamazsanız fikrimi söylemek istiyorum.

benzinli 0 km focus titanium 34 bin
    dizel focus titanium 38 bin
    makyajsız dizel c4 33 bin ( esp falan var gayet dolu)

diyeceğim o ki 0 km araçlar böyleyken aracınız çok dolu,çok temiz olsa bile o parayı vermezler gibime geliyor...bir de aracı 2. el alanlar park sensörü,yağmur sensörü vs o tür donanımlara pek bakmıyor açıkcası.

• şuan aracın bazı 40 bin ytl..donanımsız hali.. opel sitesinden takip edebilirsiniz.. kaldıki buna dünyayı eklettik.. ve baya fiyat kırdığımı düşünüyorum... yetersiz diyen çıkıyor tabi araştırmam gerek eğer gerçekten yetersizse gereği yapılır..
  • aslında fiyat (mantık çerçevesinde yaklaşınca) normal .
    ancak piyasa koşullarında bakarsak bu fiyata bu arabayı biraz zor satarsınız.
    çünkü alıcı 3-5 fazla ekstraya bakmaz sizin istediğiniz fiyatın 3-4 milyar aşağısına (daha pazarlık yapılmamış) cosmo araçlar çok fazla sayıda var.tamam donanımları sizinkiden daha az bu ortada ama sonuçta insanlar ne alıyor 1,6 astra cosmo yani ilk önce donanıma bakan kişi azdır.
    onun için bu aracı ancak benim öyle bir arabam olsun ki içinde herşey olsun diyen birisi alır.
    anca öyle bi müşteri bulursanız satarsınız.
    allah kolaylık versin umarım bir an önce bu tarz bir alıcı karşınıza çıkar.
  • takasta değerini 34-35.000 ytl tutabilirsiniz.

eğer acilse nakit sıkıntınız bence dediğiniz gibi ne kadar nakite ihtiyaciniz varsa belirleyip alt model donanimsiz bir araç alabilirsiniz.

acil ihtiyaciniz yoksa nakite 2-3 hafta beklersiniz 35 e alicisinida bulabilirsiniz. imkaniniz varsa acele etmeyin fiyatinida düşürmeyin. tok satici olun yani
  • Bence de 35 dersiniz 34'e verirsiniz olur biter,ben olsam daha aşağı vermezdim ağzına kadar dolu aracı,değerini bilen alsın.
  • Ben olsam 2. el ekstra donanımlı arac alacağıma sıfırını alırım bir alt modelini alırım.

34bin e 23 bin km de araba alacağıma
    0 km Enjoy modelini alırım liste fiyatı = 33743 (pazarlık payı da var)
  • öncelikle şunu yazmak isterim aracında bu tüm arac sahiplerini ilgilendiriyor 0 km alırken ufak tefek güzel ve kullanışlı şık opsiyonlu alındığında satarken hiçbir değeri olmuyor tıpki daha sonradan yapılan aksesuar modifiye vs.vs gibi

aracının o km si cosma 115 ps hb 39600 tl yani sıkı pazarlıkla 37.500-38.000 tl ye alına bilir

fiyatın yüksek zaten bizim ülkemizde özellikle akaryakıt fiyatları bu derece değişkenken kimse ikinci el benzinliye yaklaşmıyor senin istediğin miktara enjoy donanım ve dizel var 0 km.

yani kendini satıcı olarak gördüğün kadar alıcı olarakta gör sen şu anki kulllandığın araca farzetki sahip değilsin elinde 34-35.000tl var gidip ikinci el benzinlimi alırsın yoksa sıfır km dizel mi?

birde şu var artık otomobil eskisi gibi az zarar eğer kaybetmeme diye bir olayı yok şu anda kullandığın arac sınıfında en cok tercih edilen aracların ilk 3 de yani satışı yüksek ama değer kaybediyor cünkü 0 km fiyatları ve ödeme planları eskiye göre daha esnek daha hafif ve seçeneği cok insanlarda artık ikinçi el alana kadar 0 km alıyor haa donanımı az vs. ama hepimizin bildiği gibi 0 km. başka oluyor zaten sen aracına ne kadar bakarsan bak temizle cilala titiz ve sakin kullan alıcının gözünde bunların değeri en fazla piyasa değerinden 500-600 ytl fazla

eğer cok cok sıkışık değilsen aracını satma bence zaten 0 km. arac cok olanüstü durum olmadıkca(borç cıkar veya paran coktur para kazanmıştırsın) en az 60.000km kullanılmalı tabi bence...

• Hocam arkadaşların da dediği gibi, o fiyatta alınan bir araca göre fiyat normal. Ama piyasalar çok kötü. Bırakın araba almayı, insanların imalat için ya da satmak için mal almaya paraları yok. Olsa da bağlayamıyor. Her sektörde bu böyle. Kimseden cash para beklemeyin, gelen de eksik gelir çünkü. Takas olabilir, ama aklıma takılan bir soru da şu. Neden böyle bir aracı elinizden çıkarmak istiyorsunuz? Otomatik vites istiyorsanız filan bilemeyeceğim de bu aralar alacağınz araba size zarardan başka birşey vermeyecektir kanımca.
  • fiyattan anlamamda millet 2.el alırken donanıma para vermek istemiyor.
    sanrooflu esp'li araç diyorsunuz satacağınız adama banane kardeşim sanroof'suz esp'siz alsaymışsın diye karşılk veriyor.
    yani 2.elde aracın dolu olması düz müşteri için pek birşey ifade etmiyor.
  • Alpercim buakşam seni izmirden aramıştım aracın için.sanırım o sensin.
    Astralar 07 yılında makyajlandı.Seni ararken göğüslükten farkettim.Bu açıdan aracının 2007 model gibi algılanacağını düşünmüyorum.Ancak ruhsatta 2007 yazması da senin için avantajdır.Daha sonra da kapatmak istemedim.Aracında ids plus pakette var sanırım ve bu paket genelde bilinçsiz tüketicinin olduğu yurdumda pek tercih edilmiyor esp gibi ama sonradan farkedilince mumla aranıyor.Ki bu paket manuellerde çok nadir bulunuyor.Easytroniclerine tereddütle bakıldığını düşünürsek aracın alıcısı için bulunması zor bir araçBu da ikinci eldeki njoy elagance hatta cosmo donanımları arasından kendini sıyırıyor.
    İkinci el piyasasını baz donanımı belirler.Çünki çoğunlukta olanlar onlardır.Ben makyajlı 07 1.6 19.000 km de zenon+idsplus+easytronic paketlisini 31.000 liraya buldum.Fiyat tavsiyesi aldığım bayiler bundan üç ay gibi önce "uygun kmlerde kazasız bir njoy 27.000 lira eder.onun üstüne koy 3.000 3.500 lira.o aralarda alınabilir"demişlerdi.
    Canın sıkılcak biraz ama aracın twinport olduğunu da hesaba katarsak aracına biraz fazla istiyorsun.Çok moral bozucu bir durum bu.Kusura bakma.Yorumlar arasında benzerini gösterilen cosmolar benim nazarımda beş lira etmez.Esp siz arabaya o istenen paralar bile fazla.Yani o araçlarla senin aracın arasında dağlar kadar fark var.
    Eğer acele etmiceksen Manuel cosmo ve ids plus avantajlarıyla 31.000 civarına hızlı bi şekilde elinden çıkarabilirsin.Malesef sıfırdan sonra büyük zarar ettiriyor araçlar.Ama dediğim gibi mumla aranan bir aracın var.Bu da söylediğim rakamın üzerine 1.000 lira ekler tok satarken.
    Hayırlara vesile olsun.Sana tavsiyem şimdi satmaman olur.Çok zarar edersin.

• Düz vites astrada esp nin olmadığı biliyorum hatta bugün opel gerçeğe gittim sordum.Otomatik vitesinde var dedi kadın bana.
  • Ayrıyeten bu aracın dieselleri ile benzinlisi arasında fiyat farkı yok arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

Düz vites astrada esp nin olmadığı biliyorum hatta bugün opel gerçeğe gittim sordum.Otomatik vitesinde var dedi kadın bana.

Manuellerin sadece İds Plus paketlisinde var.Bu da easytroniclerine tereddütle bakılan bir araba için gayet şık bir durum.İds pakette cabası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

quote:

Düz vites astrada esp nin olmadığı biliyorum hatta bugün opel gerçeğe gittim sordum.Otomatik vitesinde var dedi kadın bana.

Manuellerin sadece İds Plus paketlisinde var.Bu da easytroniclerine tereddütle bakılan bir araba için gayet şık bir durum.İds pakette cabası

Kadın ozaman bana yanlış bilgi verdi üstüne basa basa sormuştum çünkü.
  • arkadaşların dediği gibi

yahu tepretoğullarına exper raporu için götürüyorum fiyat alacam...
    adama mais bakımlı v.s. diyorum yüzüme bakmıyor...
    aracın temizliği rekor düzeyde içine bile oturmuyorlar adam gibi...

boya varmı yokmu? o kadar...

0 alırken verdiğimiz donanım paraları malesef 2. elde pek fark etmiyor...
    bencede esp kesinlikle olmalı ...2 lira fazla ver çok daha güvenli bin...

ama seni arayacak insanların çok büyük çoğunluğu esp diyince buyur diye cevap vericektir....
    malesef ülkemizde bilinçli alıcı yok pek...
    senelerce mais de bakım yaptırdık tek tek faturalarını tuttum...adam arabayı alırken bakmadı bile uzattım sallamadı ya ...

önümüzdeki aylarda krizin gittikçe kötüleşeceğinden bahsediliyor....bu fiyatlarıda verenler olmayabilir...
    kimsede ciddi anlamda para yok...olanlarda yarın ne olacam düşüncesinde haklı olarak...
    işimizde 11 ay boyunca dönen çek sayısı kadar aralık(sadece 1 ayda) ayında çek döndü....

malesef durum şu aralar çok vahim...
    2. elden bizde epey zarar ettik...sinir bozucu
    bekledikçe direttikçe zarar ediyorsunuz ben bunu yaşadım belki lagunanın 2. elindendir genede haberiniz olsun....

• quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

arkadaşların dediği gibi

yahu tepretoğullarına exper raporu için götürüyorum fiyat alacam...
    adama mais bakımlı v.s. diyorum yüzüme bakmıyor...
    aracın temizliği rekor düzeyde içine bile oturmuyorlar adam gibi...

boya varmı yokmu? o kadar...

0 alırken verdiğimiz donanım paraları malesef 2. elde pek fark etmiyor...
    bencede esp kesinlikle olmalı ...2 lira fazla ver çok daha güvenli bin...

ama seni arayacak insanların çok büyük çoğunluğu esp diyince buyur diye cevap vericektir....
    malesef ülkemizde bilinçli alıcı yok pek...
    senelerce mais de bakım yaptırdık tek tek faturalarını tuttum...adam arabayı alırken bakmadı bile uzattım sallamadı ya ...

önümüzdeki aylarda krizin gittikçe kötüleşeceğinden bahsediliyor....bu fiyatlarıda verenler olmayabilir...
    kimsede ciddi anlamda para yok...olanlarda yarın ne olacam düşüncesinde haklı olarak...
    işimizde 11 ay boyunca dönen çek sayısı kadar aralık(sadece 1 ayda) ayında çek döndü....

malesef durum şu aralar çok vahim...
    2. elden bizde epey zarar ettik...sinir bozucu
    bekledikçe direttikçe zarar ediyorsunuz ben bunu yaşadım belki lagunanın 2. elindendir genede haberiniz olsun....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

quote:

Kadın ozaman bana yanlış bilgi verdi üstüne basa basa sormuştum çünkü.

Satış temsilcileri teknikte çok eksikler.Ya da bana dolusu denk gelmedi.
    Bravo'yu test etmeye gitmiştim.Sordum.
    "hangi versiyon esp var?"
    "esp var"
    "tamamda hangi versiyon?"
    "bilmiyoruz. kaç versiyon var?"
    "iki versiyon.esp ve esp plus"
    Katalogdan bakarlarken sordular
    "nasıl yazılıyor" : )
    sonra peki dedim ben bulurum onu.Sordum.
    "arka süspansiyonlarınız nasıl?tam yarı bağımsız? çok nokta bağlantılı?"
    Gülüştük.oturduk masaya.
    Ama esp şuan için azımsanmayacak kadar prim yaptı.Zaten bosch da reklamlara başladı.Bunları önemsemeyen alıcıların olduğu su götürmez ama arayanı için tercih sebebi.

• .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_cetveli -- 13 Ocak 2009; 12:49:03 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.