Şimdi Ara

sizce fazla mı istiyorum... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel Allah'ım cennetinde buluştursun...
    Bankadan hacizli araba alınırmı diye bi başlık vardı bilen bilir.Millet hurraa "borcunu ödesin önce" "alacaklıya yazık değilmi" gibisinden gürlüyordu.Al işte bu durumda bi aracı nasıl alabilirsin ki çakallara ikişer bin lira verip ihaleye sokturmayarak.Bence o bankanın ismini de vermelisin Alper.Kim ne olduğunu bilsin.
    Alper on ay kalmış bence az kalmış.Dört beş taksitten sonra başka çok rahatlarsın.Ki arabayla aranda duygusal bir bağda var.Ne denir bilmiyorum.Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanhoroz -- 13 Ocak 2009; 4:38:30 >
  • amin kardeş allah razı olsun...
    banka garanti bankası.. benim gene bir gücüm vardı ve ben bunu kullandım.. kullanamasaydım kenarda para vardı onu kullanırdım onuda kullanamasaydım araç 26.000 tlye galericiye gidecekti.. borc bi şekilde kapaltılacaktı..ama rağbet gören bir araç olmasydı dediğin gibi ihale ile satılacaktı bu hassas bir konu ben yorum yapıp kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum.. ama içinde ki ne diye sorarsan ben istemem ağlayanın malından keyf almak...
    son cümlen yaraya tuz bastı...
    quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

Güzel Allah'ım cennetinde buluştursun...
    Bankadan hacizli araba alınırmı diye bi başlık vardı bilen bilir.Millet hurraa "borcunu ödesin önce" "alacaklıya yazık değilmi" gibisinden gürlüyordu.Al işte bu durumda bi aracı nasıl alabilirsin ki çakallara ikişer bin lira verip ihaleye sokturmayarak.Bence o bankanın ismini de vermelisin Alper.Kim ne olduğunu bilsin.
    Alper on ay kalmış bence az kalmış.Dört beş taksitten sonra başka çok rahatlarsın.Ki arabayla aranda duygusal bir bağda var.Ne denir bilmiyorum.Hayırlısı olsun.

• konu başliği süper "sizce fazla mi istiyorum"

insanin baska seyler sorasi geliyor
  • Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle satmazdım.10 ay aslında kısa bir süre.
    Bu sıkıntılarınız bitince en az 5 yıl daha sorunsuz bir şekilde binebileceğiniz
    bir arabanız olacak.
  • Alma imkanım olsa bomboş sıfır alıcağıma,ağzına kadar dolu 1-2 yaşında araç seçerdim.Kriz ortamında aracınız bedavaya gidecek anlaşılan.Bence de 10 ay dişinizi sıkın,aracınız sizde dursun,yoksa çok fazla zarar edeceksiniz...
  • ben sadece başımdan geçeni anlattım ve birçok kişiye tecrübe olacağını düşündüm ve kredi bitmeden neden aracı satmak istediği mi yazdım ... anlaşılan sen sağlam basıyorsun yere ondan yazıyı sildim zaten görmesi gerekenler gördü yazıyı. ama çok merak ettiğin şeyler varsa aydınlatayım seni... bunu herkese demem...
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

konu başliği süper "sizce fazla mi istiyorum"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_cetveli -- 13 Ocak 2009; 12:54:56 >
  • şu an araç satılacak zaman değil bir yerde yatsın daha iyi.

hele benzinli ise hiç değil
  • quote:

Sor Ceyhun
  • astra enjoy spoart paket bi kaç opsiyou daha var 31.700 ytl e kadar indirmişlerdi. Ayrıca astranın kasası da değişcek yıl sonunda. Bu kasalar üretimden kalkmıcak fakat fiyatının baya bi düşüceği kesin. Yeni kasa geldiğinde bu kasalar astra klasik olarak üretime devam edicek. Fakat şu an da üretilen astra klasiklerin fiyatı en dolusu en üst noktası 27000ytl. Arabanızın özelliklerine sölicek lafım yok ama maalesef fiyatlar çok düşüo. Bunda en suçlu olan da yine bayiler. Sıfır aracların fiyatını düşürerek yine kendi müşterisini mağdur durumda bırakıolar. Dediğiniz gibi bi arabanın fiyatı 1 yılda 10 milyar düşmemeli. Şöle bi örnek daha vereyim bi tanıdığım 2006 da astra enjoy spor paket i 34900 e almıştı. 2008 model 0 araç bundan ucuz olmamalı. paraya sıkışıksanız biraz daha indirmenizi tavsiye ederim. Çünkü buraası türkiye her geçen gün yine siz kayberdersiniz...

• 26-27 milyardan fazla etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_85

ben sadece başımdan geçeni anlattım ve birçok kişiye tecrübe olacağını düşündüm ve kredi bitmeden neden aracı satmak istediği mi yazdım ... anlaşılan sen sağlam basıyorsun yere ondan yazıyı sildim zaten görmesi gerekenler gördü yazıyı. ama çok merak ettiğin şeyler varsa aydınlatayım seni... bunu herkese demem...
    quote:

yok baslik biraz konuyla alakali olmali modatörler silebilirler diye demiştim.

bu arada 2 senelik araca bence suan 35 cok. hernekadar astra cosmo olsada. sifir avensis 1,6 yi 39 bine veriyorlar düsün artik...

• 23000 deki bir araç sıfır gibi neredeyse
    yakında ben de aracımı sattım aralık ayında
    2005 yılında 49000 liraya aldığım aracı 25000 liraya satarak iyi zarar ettim
    maalesf ikinci el araç satmak o kadar zor ki
    külliyen zarar diyorum artık

mesela aracı kredili satamıyorsunuz
    sıfır alacaklar kredili alabiliyorlar
    sıfırı garantili oluyor bizim araç garantisiz
    aracınzın değerini istiyorsunuz ancak bunu piyasa belirliyor
    yani talep varsa araç phalı talep yoksa ucuz oluyor
    ayrıca sizin gibi araç satmak isteyen sayısı çok olunca aracınızı ederinden ucuza satmanız isteniyor
    Allah hayırlı müşteri göndersin

bir örnekhttp://binekarac.vw.com.tr/#/binek/fiyat_listesi/eos
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=244243&systemid=17&action=AEA&sonfiyat=75.800%20YTL

sıfırı 100bin liral
    araç 2008 model 11350 km de 75800
    zarara bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

26-27 milyardan fazla etmez.

Alıcı gördüm seni
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.