Merhaba, Bilgisayarımda yıllardır, Kaspersky Internet Security kullanmama rağmen çok sık yavaşlama oluyordu, ben de çözümü format attıktan sonra sadece virüs programı, WinRAR ve yazıcı kurulumunu yapıyor, önce bunu yedek alıyor, sonra diğer programları da yükleyerek bir de onu yedekliyordum. Ancak son aylarda bu defa da oyunlarda çok sık bug oluşmaya başladı, ben de mecburen aldığım yedeği geri yükleyerek oyuna devam ediyordum ama artık Acronis nedeni ile bunu da yapamaz oldum çünkü Acronis, aldığım yedeği geri yüklerken içini boşaltıyor, o da yetmiyor, yedeğe yüklediğim diski de boşaltıyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Acronis'in ücretli olması buna sebep oldu diye düşünüyorum, para ödeyerek yenisini satın alsam ayni şeyin yine başıma geleceğinden korkuyorum. Ben ne yapmalıyım, bana bir yol gösterir misiniz? Şu anda yine ayni şey başıma geldi, artık bıktım. Windows'a doğrudan yedek almayı da bilmiyorum, bunu bana anlatsanız bile Acronis'te yaptığım gibi, once çok sık format atmamak için attığım formatı başka bir diske yedeklediktem sonra programları yüklesem, gerektiğinde formata hazır yedeğimi geri yükleyerek kullanabilmem mümkün olabilir mi? Sizce ne yapmalıyım, Acronis'i satın almamı mı önerirsiniz, yoksa anlattığım gibi yedek almamı mı? Bana yardım ederek bu sorundan kurtarabilir misiniz? Teşekkürler. |
Acronis True image ile aldığım yedekleri geri yükleyemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Teşekkürler dostum, tam anlayamadım, yani windows 10 a geçmemimi istediniz
-
w11 içinde bu geçerli.
-
Yardımın için çok teşekkürler dostum, çok güzel anlatılmış, deneyeceğim, kendisine uzun bir yorm da yaptım, inşallah yardımcı olur.
Denedim dostum ama o söylenilenler windows 11 de olmuyor, yada ben yapamadım, örneğin. Yedeklemeyi açıyorum windows 11 de sürücü seç diye bir bölüm yok, olmuyor yani,
Birde windows 10 a geçip deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 24 Mayıs 2024; 22:3:9 > -
Acronish ile yedek yükleme işleminden önce format işlemiyle diski silip yeniden oluşturun.
Böylelikle c diski ve diğer alanlar yedek aldığınız formatta ve boş olmalıdır ki tam uyumlu olsun.
Yıllardır böyle yaparız
-
Acronis True Image Home 2016 v19 ile (Yedek-İmaj) Almak. Full
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X