Şimdi Ara

Windows 8 format atacağım D deki dosyalarım silinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yerel disk D de fotoğraflar programlar falan var. Bunlara zarar vermeden nasıl format atabilirim. Bir de sanırım kendi kendine format ve yenileme yapılabiliyormuş format cd sine gerek var mı. Son olarak sıfırlama mı yoksa yeniden kurulum mu yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Silinip silinmemesi size kalmış ama formattan sonra hepsi düzgün çalışmayabilir dvd yada usb olmazsa format atamazsınız
  • anladığım kadarıyla dizüstü kullanıyorsun. Dizüstülerde windows pcye gömülü şekilde gelir. Seçeneklerde sıfırlama var. Eğer yaparsan sadece C bölümü silinir. D ye herhangi bir işlem uygulamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Silinip silinmemesi size kalmış ama formattan sonra hepsi düzgün çalışmayabilir dvd yada usb olmazsa format atamazsınız

Hocam pc freedos olarak gelmişti Windows 7 yüklemiştim sonradan Windows 8 cd ile Win 8 yüklemiştim. Usb ile nasıl yükleyebilirim iso dosyası bilgisayarda duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.gezginler.net/indir/windows-7-usb-dvd-download-tool.html

Bu programla usbye yaz açılışta boot kısmından usb yi başa al bilgisayar kendini yeniden başlattığında ya usb yi çek yada tekrar hdd yi öne al
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

http://www.gezginler.net/indir/windows-7-usb-dvd-download-tool.html

Bu programla usbye yaz açılışta boot kısmından usb yi başa al bilgisayar kendini yeniden başlattığında ya usb yi çek yada tekrar hdd yi öne al

Peki hocam Windows 7 cd si ile format atarsam D deki dosyalara bir şey olur mu?

• Windows 7 cd si ile format attım cevaplar için saolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında ben buraya telefondan uğraşıp 10 dk açıklamalı birşeyler yazmıştım o ara site gitmiş gönderdiğim halde cevabim gelmemiş. Ama halletmişsin. Bir sorun olursa tekrardan yazabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Aslında ben buraya telefondan uğraşıp 10 dk açıklamalı birşeyler yazmıştım o ara site gitmiş gönderdiğim halde cevabim gelmemiş. Ama halletmişsin. Bir sorun olursa tekrardan yazabilirsin.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

bundan sonra bir sıkıntı oldu mu beni bulmanız yeterli.

ayrıca imzamdaki Windows 7 Ana konu ve Windows 8.1 Ana konularına da pek tabi iletebilirsiniz, iyi günler saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Mart 2015; 2:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

bundan sonra bir sıkıntı oldu mu beni bulmanız yeterli.

ayrıca imzamdaki Windows 7 Ana konu ve Windows 8.1 Ana konularına da pek tabi iletebilirsiniz, iyi günler saygılar.

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.