Şimdi Ara

Format Öncesi Firefox'ta Kayıtlı Tüm Bilgileri Nasıl Yedeklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , bilgisayara format atmam gerekiyor ama firefox'ta kayıtlı farklı sitelerde çok miktarda kayıtlı email şifre vesaire bilgilerim mevcut , nasıl yedekleyebilirim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

• Full yedeklemek istiyorsanız manuel şu şekilde yapabilirsiniz.

"C:/Documents and Settings/Klluanıcı Hesap Adın/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles"

Profiles'ta gözüken kullandığın profil klasörünü olduğu gibi kopyalarsan tüm yerimlerini, ayarlarını ve eklentilerini yedeklemiş olursunuz, ek olarak otomatik firefox yedek alan programlar var google'den aratıp kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Teslimat -- 3 Nisan 2016; 21:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Online Teslimat

Full yedeklemek istiyorsanız manuel şu şekilde yapabilirsiniz.

"C:/Documents and Settings/Klluanıcı Hesap Adın/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles"

Profiles'ta gözüken kullandığın profil klasörünü olduğu gibi kopyalarsan tüm yerimlerini, ayarlarını ve eklentilerini yedeklemiş olursunuz, ek olarak otomatik firefox yedek alan programlar var google'den aratıp kullanabilirsiniz.

Yardımınız için teşekkürler ama belirttiğiniz klasörü bulamadım , daha doğrusu en baştan c nin içerisinde documents and settings yok , windows7 64bit kullanıyorum
  • "Yer imleri" bölümüne tıklayın --> açılan menüde "tüm yer imlerimi gösteri" tıklayın --> açılan yeni küçük pencerede "içe aktarma ve yedekleme" kısmını tıklayın --> yedekle gibi bir seçenek olması lazım bu şekilde yer imlerinin yedeğini alabilirsiniz
  • C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles adresinden bulup yedekledim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.