< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 26 Aralık 2017; 16:12:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 26 Aralık 2017; 16:12:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 25 Ağustos 2018; 14:45:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 19 Mayıs 2020; 15:3:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu programla katılımsız programları isoya nasıl gömeriz.. |
|
selamün aleyküm windows isoya güncelleme nasıl ekleyebiliriz https://resmim.net/ resimdeki gibi istiyorum ntlite ile deniyorum olmuyor formatdan sonra otomatik kurmaıs için arkaplanda |
Ntlite üzerinde ve msmg toolkit üzerindende güncellemeleri entegre edebilirsin. Ntlite ğzerinden eklenmiyor demişsin hata yapıyorsundur bir yerlerde ondandır yıllarlardır ntlite kullandım sorun yaşamadım msmg yi son 3 4 yıldır kullanırım ondada sorun yaşamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şu güncelleme olayı çözsem ben otomatik kurması için formatdan sonra resimdeki gibi yapabilsem çok iyi olacakda. |