Merhaba arkadaşlar.
Bugğn sanah makinanın dibinde su kaldığını görünce filtresini çıkardım. Şöyle bir parça gideri tıkamış.
Renginden makinanın parçası olduğu belli. Ama ilk etapta nerden çıktığını bulamadım. Ama sonra farkettim ki filtrenin içinde bir yere tam uyuyor. Ama filtrenin üst kısmına mı takılıydı, yoksa altına mı bir türlü bulamadım. İnternette filtre yıkama videolarını falan da izledim, belki birisi detay çekimi yaparken yakalamıştır da görürüm diye. Ama göremedim. Bu parça filtrenin neresine takılmalı?
TCL MT42 ÇOCUK SAATİ ŞARJ KAPAĞI
Merhaba arkadaşlar.
Bizim ufaklık akıllı saatindeki şarj girişini koruyan silikon kapağı kaybetmiş. Bu kapak olmadan saatin su alıp bozulması işten bile değil.
üstteki resimdeki 1 nolu, alttaki resimde ise üstte kalan mor kapak.
Yedek parça olarak aradım ama bulamadım. saatin bozuk halini satan varsa yedek parça olarak alayım dedim, onu da bulamadım.
Saatin işlevselliğine zarar vermeden bu portu kapatacak bişey ne yapabilirim. Bir fikri, önerisi, tecrübesi olan var mı?
Kalıcı olarak, veya zorlukla açılır bir şekilde kapatamam, zira çocuğun kendi başına açıp kapatabilmesi gerekiyor.
Önerileriniz için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Aracımdaki 2017 yılından kalma navigasyon cihazı hem çok yavaş ve birçok gerekli (android auto vs.) özelliği yok, hem de yavaş yavaş bozulmaya başladığı için değiştireyim dedim. Piyasada çok çeşit var. 2 GB RAM 32gb depolama olan cihazları direkt eledim kafadan onlara bakmıyorum bile. Kardeşim babamın arabasına taktırmış. 2 GB RAM gerçekten çok yetersiz. Bütçeyi de çok aşmak istemediğim için 4 GB Ram'a karar kıldım. Piyasada farklı fiyatlar. Bir haftadır 20-30'dan fazla farklı firma ile görüştüm. fakat kimi arasam kendisinin RAM miktarının doğru olduğunu piyasadaki diğer satıcıların yazılımla RAM miktarını yüksek gösterdiklerini iddia ettiiklerini gördüm.
Acaba cihazın gerçek RAM ve depolama miktarını öğrenmenin bir yolu var mı. Mesela cihaza aida 64 gibi bir uygulama kursam gerçek RAMi görebilir miyim yoksa yazılımla düzenlenmiş olan miktarı mı gösterir.
Logitech G700 sürekli aşağı kaydırma sorunu
Merhaba arkadaşlar. Uzunca süredir kullanılmayıp çekmecede duran bir g700 tekrar lazım oldu. ÇAlıştırdığım anda sayfa sonuna kadar, hatta sayfa sonsuz ise gidebildiği yere kadar sürekli aşağı kaydırıyor. Fareyi söküp tekerleği çıkardığımda bile kaydırmaya devam ediyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mıdır. İnternette arattığımda çıkan sonuçlar hep "tekerleği temizle, usb portunu değiştir" vs gibi suya sabuna dokunmayan yöntemler.
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi, Samsung uyumlu Türkiye'de satılan bir markaya ait kamera arıyorum. Tenda, Anker vs firmaların ürünlerini inceledim. Alexa, Google vs desteği var ama ben sistemi Samsung TV üzerinden kurmayı planlıyorum.
Bu konuda bilgi verebilecek olan varsa müteşekkir olurum.
Yeni başvurulan kredi kartı nasıl kapatılır
Merhaba arkadaşlar. Worldcard'ın yeni müşterilere özel sıfr faizli 6 taksit nakit avans kampanyasından yararlanayım dedim. Uygulamayı indirip kart başvurusu yaptım ama nakit avansı alaamdım. Meğerse yıllar önce üniversitedeyken okula gelip stand açıp verdikleri bir kart almışım. Kullanmadığım için de unutmuşum tamamen. O nedenle bu kampanyaya uygun olmadığımı, alamayacağımı söyledi müşteri hizmetleri yetkilisi. Ben de daha 1 saat önce başvurduğum kartı iptal etmek istiyorum. Daha basılıp elime geçmediği için ipttal edemiyormuşum gibi bişey gördüm de, bilgi alayım dedim.
Turkcell arayan kişiye meşgul uyarısı vermemesi sorunu
Merhaba,
Hattımda dünden beri farkettiğim bir problem oluşmuş. Önceden yoktu, sanırım son 1 haftada oluştu. Ben birisi ile konuşurken arayan başka kişiye "aradığınız kişi şu an meşguldür" demesi gerekiyorken hiçbişey demiyor. Sanki ben müsaitmişim de telefonu açmıyormuşum gibi öyle çalıyor da çalıyor. Bu arada ben ekranda arayan kişiyi görebiliyorum.
Müşteri hizmetlerini aradım. Herşeyi kontrol ettik bir sorun gözükmüyor, telefonu kapatıp açın dediler. Kapatıp açtım, yine aynı sorun devam ediyor.
başıma iş açtı bu aptalca sorun. Nasıl düzeltebiliriz bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler şimdiden.
Hem PS5 hem de XBOX X destekli kablosuz kulaklık tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
PC oyunculuğum zamanından kalma, çok severek kullandığım HyperX Cloud Core Wireless kulaklığım malesef Xbox Series X'de çalışmıyor. Playstation 5'te sorun yok. USB Dongle'ı taktığım gibi anında tanıyor ve bağlanıyor. Fakat her iki konsol için de ayrı ayrı kulaklık kullanmak istemiyorum.
Biraz araştırdım; Steelseries Arctis 7x+ kulaklık Playstation'da da çalışıyor diye bir kaç yazı vs gördüm ama, tam doğrulayamadım. Bu konuda kesin bir bilgisi olan ya da her iki cihazı da destekleyen bir kulaklık önerisi olan var mı?
Teşekkürler.
HDMI 2.1 kablo birleştirme mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadım eğer yanlış yerse doğru yere taşıyacak olan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
Elimde iki tane orijinal HDMI 2.1 kablo var. Birisi PlayStation 5'ten birisi de Xbox series X'ten. Bu kabloyu xbox'a takacağım fakat ikisi de kısa geliyor. HDMI birleştirici alsam mesela aşağıda örnek olarak koyduğum, bu aparatların da HDMI 2.1 standardını desteklemesi gerekiyor mu? Yoksa sadece birleştirici olduğu için iletken olması yeterli mi. Elbette ki neidiği belirsiz no name bir marka almayacağım. Tv 4k 120 hz destekli. Araya taktığım 70-80 liralık bir aparat yüzünden 4K 120 hz'i kaybetmek istemiyorum.
3 metre bir kablo alsam işimi görecek ama bu orijinal kablolarda elimde boş duracak, onları da değerlendirmek amaçlı böyle bir yol düşündüm.
Almayı düşündüğüm birleştirici;
https://www.amazon.com.tr/dp/B00B2HPAE6?ref_=cm_sw_r_apann_dp_HF4DAJFN3X51WAKD2EG1
Silinebilir
silinebilir.
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.160
İkinci El Bölümü Mesajları: 591
Konularının görüntülenme sayısı: 47.258 (Bu ay: 1.072)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 872 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El