Şimdi Ara

Refurbished Disk Almak Mantıklı Mıdır? (2 TB Oyun Kurulumu ve Windows Temp Dosyaları Kullanımı İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni toplamakta olduğu bilgisayara ikinci el 240 GB Kingston SSD aldım. Oyun Kurulumları için ve windows'un temp dosya kullanımı için 2 TB disk almayı düşünüyorum. Sahibinden com sitesinde sıfır gibi görünen diskler var. İlan deyalarında refurbished ürün olduğu yazıyor. Bazı ilanlarda sıfır yazılmış ama sanırım o ürünlerde refurbished üründür diye tahmin ediyorum. Refurbished disk almak mantıklı mıdır? Ne yapmalıyım?

Ayrıca oyun kurulumu ve windows temp kullanımı için hangi marka ve model dahili disk almak gereklidir?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-2-tb-seagate-desktop-3.5-7200-64mb-garantili-toptan-satis-513533118/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun ve sistem gibi amaçlar için bu tür diskleri tercih edebilirsiniz zira hata verse bile kurulumları sonradan tekrar yapılabilir ama data saklama, arşiv gibi amaçlar için kesinlikle uzak durun derim.
  • refurbished disk alınmaz; anlamadığım sıfır fiyatına neden refurbished disk almak istediğin
  • Windows Temp dosyaları ve oyun kurulumları için 2 TB disk fiyatı uygun refurbished olmayan kaç TL'ye bulabilirim? Genelde sahibinden.com'dan bakıyorum fiyatları aynı, ilan açıklamasında sıfır yazıyor ama refurbished olup olmadığının bilgisi yok.

• Yen'i nesil seagate st2000dm006 diskler işinizi götür. Forumda sıfır olarak 200 210 liraya satanlar var bakabilirsiniz

• disk takriben 6 senelik bir disk on binlerce saat çalışmış sonra poşetlenip tekrar satışa sunulmuş. Sence sorun çıkarma ihtimali düşük mü yüksek mi?
  • Bu disk için mi dediniz? FEB-2012 kelimesinin anlamı Şubat 2012 olabilir mi?

Hitachi FEB-2012 0F12470 MRK840 0F12470MRK8400P22

İlan linki:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-hitachi-2-tb-3.5-sifir-hardisk-510498209/detay/

Refurbished Disk Almak Mantıklı Mıdır? (2 TB Oyun Kurulumu ve Windows Temp Dosyaları Kullanımı İçin)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Refurbished HDD almak gibi hata yapma, sonra pişman olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu disk için satıcı 280 TL istiyor, sizce nasıl? Arena bilgisayar garantiliymiş, 5 tane alırsanız tane fiyatı 250 TL diyor. 1 tane için 250 TL'ye vermiyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-2-tb-seagate-barracuda-compute-3.5-7200-64mb-sifir-garantili-513531012/detay/
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj gönderdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sitede armo.dr rumuzlu arkadaş 210 liradan satıyordu benzer fiyattan satan arkadaşlar da vardı biraz pahalıya almışsın bu durumda ama yine de sıfır almışsın iyi olmuş

• 7200 rpm, computer için 3 TB olanları var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.