Şimdi Ara

Android ile Windows 10 arası pdf dosyaları kalınan yer senkronizasyonu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Öncelikle herkese güzel bir ömür ve hayırlı bir 2021 yılı dilerim.
    Değerli forum üyeleri uzun süredir kafa yorduğum ama hâlâ tam çözümünü bulamadığım bir konu var.
    İstanbul'da yaşıyorum ve günde 3-4 saat arası zamanım yollarda serviste gidiyor. Genelde bu sürede android tabletim den Kitapların pdf lerini okumaya çalışıyorum bazen aynı anda birkaç kitap veya doküman (pdf) okuyorum. İşyerinde de pc karşısındayım ve Windows 10 yüklü pc mde boş kalınca android tabletimde kaldığım yerden devam edebilmek ve akşamları iş çıkışı da pdf lerde pc de kaldığım yerden android tabletimde okumaya devam etmek istiyorum. Maalesef işyerinde Google books sitesi kapalı bununla senkronize yapmıştım bir ara ama şu an kapatıldı. Pek çok uygulama denedim ama tam verimli bir sonuç alamadım. Sadece wps office ile pdf kitap/dokümandaki altı çizili yerleri buluttan getirebildim ama kalınan sayfayı monitöre getirtmeyi beceremedim..
    Emülatör kurdum ama proxy üzerinden nete çıkııldığı için çalışmadı bir de pc yi yavaşlattı..
    Kobo vb yazılımları da denedim olduysa da sadece alınan kitaplarda aktif çalıştı.
    Ereader Prestigo - Librera - Readera denedim..
    Ücretli de olsa önemli değil bu konunun halli için bir öneriniz var mıdır?
    Selam ve sevgilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİRMART -- 2 Ocak 2021; 0:40:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.