Şimdi Ara

Bilgisyara format atıcam D de olan dosyalar silinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr merhaba bilgisayar format atıcam ama d de gta 5 olduğu için silinir diye korkuyorum yedeğini şuan başka bir yere alamam sizce silinir mi ?

• HDD iki bölümse yani sistem C'de yüklüyse, D'yi istersen silmezsin senin elinde. Format atarken bu seçeneği sana sunuyor hangi diski sileceksin diye...
  • oyunu c ye kurmuşsundur diye tahmin ediyorum. oyun format attığın için dopal olarak silinir. istemediğin şey d deki gta setup dosyası gibi dosyalar ise arkadaşın dediği gibi d ye dokunmassın formatını c ye atıp geçersin hepsi bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kéén

oyunu c ye kurmuşsundur diye tahmin ediyorum. oyun format attığın için dopal olarak silinir. istemediğin şey d deki gta setup dosyası gibi dosyalar ise arkadaşın dediği gibi d ye dokunmassın formatını c ye atıp geçersin hepsi bu kadar.

Aslında hocam setup dosyasını sildim oyunu d ye kurdum diskte yer olmadığı için silmek zorunda kaldım c ye format atsam bir sıkıntı olmaz herhalde
  • C disk'in kesin silinir de, ''D'' 'yi silmek senini elinde. İster silersin ister silmez .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.