Şimdi Ara

Geçerli Bir Win32 Uygulaması Değil Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.Bilgisayara yeni format attım kesinlikle autorun virüsü değil.Bilgisayarımdan Digiturkplay'den maç izliyorum.Bildiğiniz gibi daha iyi görüntü için Octoshape Infinite HD app diye bir eklenti kurulmasını istiyor.Format attıktan sonra bunu yüklemeyi unutmuşum.Başka programları kurarken herhangi hatayla karşılaşmadım.Sadece dediğim programda bu hata oluyor.Kurulum için tıkladığımda octosetup.exe geçerli bir win32 uygulaması değil hatası alıyorum.İnternetteki çözümleri araştırdığımda herkes bilgisayarını tarat virüs gibi şeyler demiş ama onlarda tüm programlarda bu hata oluyor.Bende ise ilginçtir sadece bunda böyle bir sorunla karşılaşıyorum.Bunun yüzünden digiturkplay'e para verip maç izleyemiyorum.Bunun çözümü ile ilgili fikri olan var mı?

• Şu komutu çalıştır:https://uzmanim.net/soru/sfc-scannow-komutu-nedir-ne-ise-yarar/72711
    Aklıma bu geliyor şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 2 Nisan 2017; 14:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Şu komutu çalıştır:https://uzmanim.net/soru/sfc-scannow-komutu-nedir-ne-ise-yarar/72711
    Aklıma bu geliyor şimdilik.

Bilgisayar win xp ağır programlar yüklediğim için bunu kullanmak zorundayım.Bu komut xp de var mı?
  • Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum işte. Windows XP bayağı eski bir işletim sistemi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Onu bilmiyorum işte. Windows XP bayağı eski bir işletim sistemi artık.

Komut varmış.İşletim sistemi cd si istedi bakalım yeniden başlatınca ne olacak.
  • Sorun devam ediyor arkadaşlar düzelmedi.
  • net framework yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_Child

net framework yükle

Hocam zaten yüklü tekrar denedim sonuç yine aynı.
  • Aynı sorun bendede var.. Hala çözemedim
  • Aynı sorun... Çözumu bılen varsa yazabılırmı
  • birebir aynı sorunu yaşıyorum, hayli süre geçmiş ama çözüm bulabilmiş miydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiderman81

birebir aynı sorunu yaşıyorum, hayli süre geçmiş ama çözüm bulabilmiş miydiniz?
    Hiçbir çözüm bulamadım.Google chrome üzerinden infinity eklentisi indirip kurdum düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginize teşekkür ederim fakat eklentiyi bulamadım, halen kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiderman81

İlginize teşekkür ederim fakat eklentiyi bulamadım, halen kullanıyor musunuz?
    Şu an o bilgisayarı kullanmıyorum.Bir arkadaş daha mesaj atmış eklentiye baktım chrome mağazasından kaldırılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.