Şimdi Ara

GEÇERLİ WİN 32 UYGULAMASI DEĞİL... ( cd )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir oyun cdsi aldım arkadaşımdan kendi bilgisayarında sorunsuz yükledi ama benim bilgisayarımda cd çok geç açılıp setuba tıklayınca geçerli win32 uygulması değil hatasını alıyorum cd yi çokta geç okuyor bunun sebebi nedir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Pcnizde virüs olma ihtimali var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Pcnizde virüs olma ihtimali var mı ?

Combofx v.s hepsiyle tarattım zaten avastta kurulu aanmıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ultrAslan37

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Pcnizde virüs olma ihtimali var mı ?

Combofx v.s hepsiyle tarattım zaten avastta kurulu aanmıyorum hocam

Sıkıntı olmayacaksa format atmanızı öneririm çünkü virüs dışında aklıma bir şey gelmiyor.Bu tür virüsler işletim sistemini adeta yamalıyorlar antivirüslerin bulamaması normal olabilir.
  • İlk deneyeceğiniz dvd okuyucu olmalıdır cd'yi okuyamıyor olabilir,eğer arkadaşın dediği gibi virüs varsa avast virüse ev sahipliği yapar Başka bir programla deneyin avastla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

İlk deneyeceğiniz dvd okuyucu olmalıdır cd'yi okuyamıyor olabilir,eğer arkadaşın dediği gibi virüs varsa avast virüse ev sahipliği yapar Başka bir programla deneyin avastla değil.

Combo fix ide söylemiitim hocam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Formatladım hocam teşekkür ederim...

• Format atmak kesin ve etkili bir çözümdür ama keşke format atmadan bu tip sorunların çözebilsek. Bu arada win32 uygulaması değil diyorsa muhtemelen autorun.exe virüsü olabilir.(Başka arkadaşların da bu tip sorunu olursa araştırma kaynağı olması açısından yazdım) İyi forumlar.
  • Centrifugal kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:23:20 >
  • HDD TARAMSI YAP VE DVD RAİTERDA ARIZALI OLABİLİR EĞER CD ÇOK GEÇ OKUYORSA BAŞKA Bİ DVD RAİTER DENE DERİM
  • Oyunun kurulumunu, cd yi taktığınız sürücüye çift tıklayarak mı açmaya çalışıyorsunuz? Eğer öyleyse, sağ tık menusünden "Aç" seçin, cd nin içine girin. İçinde "Setup" dosyasını çalıştırıp kurulum yapmayı deneyin. Eğer çalışırsa, cd nizde sıkıntı olabilir. Cd yi anti-virüs ile taratın, virüs olmadığına emin olun. Eğer cd de sıkıntı yoksa, cd nin içindekileri bir klasöre kopyalayı kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

Cd yi arkadaşınızdaki cd den çektiyseniz, problemin sebebi çektiğiniz cd de de olabilir. Elinizdeki cd nin çalışırlığından emin olun. Yalnız, oyunları bu şekilde kopyalamanız yasal değildir, bilginize.

Cd temiz olmayabilir. Yumuşak, hafif nemli bir bez ile temizleyebilirsiniz.

Cd sürücünüz temiz olmayabilir, elinizdeki diğer cd lerde de okuma problemi varsa, cd sürücünüzün gözünü temizlemeniz gerekebilir. Genelde, temizlik çok işe yaramayabilir, ama disk sürücüsü temizlemek için olan disklerden kullanabilirsiniz, en azından eğer çalışırsa yeni disk sürücüsü almanız gerekmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.